rozdily mezi sestivalcema vcetne dieslu jsou jen desitky kil...ten predek je slusne tvrdej, s tim to nijak nemuze hnout.
Tak to vypada dost divne ... ja bych se s tim moc nesral a normalne bych ji to privezl ukazat, ze to chces reklamovat ... nesplnuje to, to co ma a basta
udelam dneska jeste lepsi fotku a dam ji sem, bez vytocenyho kola... mam pocit ze si to mirne sedlo dolu, ale proste pomer snizeni predku a zadku k sobe nesedi.
s tou reklamaci...kdyz jsem podvozek kupoval, tak me upozornovali at si puvodni necham pro pripad reklamace... stravil jsem celej vikend vymenou podvozku (delal jsem to na sidlisti na ulici), tak abych tam zpatky cpal ten starej a po reklamaci jeste znovu novej... do toho se mi fakt nechce, to tam radsi narvu ty podlozky pod pruziny a necham to byt.
to me taky napadlo, ale uz me vubec nenapada v cem chyba, co me totiz doted trochu mate, ten zadek sedel dost u zeme i predtim, sice kousek vejs, ale ne o moc.
to me taky napadlo, ale uz me vubec nenapada v cem chyba, co me totiz doted trochu mate, ten zadek sedel dost u zeme i predtim, sice kousek vejs, ale ne o moc.
hodne divne .. jestli ti tam treba neco nechybi treba ti tam predchozi majitel neco vykuchal a nevis o tom
Kuwa to je divný, to bych teda reklamoval! Teda jestli jsi něco nezdupal při té montáži na parkovišti, ale nenapadá mě nic co by se tam dalo zmrvit.
hmm...no a nebyl by z Prahy nekdo ochotny se na to podivat, kdo ma stejny auto, ze bysme to porovnali zda tam neco nechybi??
ja to prohlizel, ale nic jsem nevykoumal.
Trochu jsem si projizdel fotky se starym podvozkem... tak me napadalo, ze by to s tema seriovejma vzadu mohlo vypadat docela ok, zkusim je tam v nedeli dat a uvidi se, pokud to bude vypadat rozume, vic to resit nebudu.
Zaď tam k nim to ukazat s učtenkou, krabici a tak a že je potřebuješ vyměnit ať ti řeknou co navrhuji jak se to ma teď řešit. Oni to pos*ali tak ať ti s tím nějak pomohou. Normalně bych jim to takhle řekl a když ti nemohou pomoct s montaži že chceš 50% slevu na vyměneny podvozek že tě to bude stat prachy nejdřiv jsi platil za montaž a ted zas musiš platit za demontaž a znovu za montaž... takže 3x platiš montaž ze svyho(to že to dělaš sam to nikoho VŮBEC nemusi zajimat). Když to nejsou sviňě tak každy obchodník bude ochotnej vyjit vstřic