Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 318is kupé VS. E36 320i kupé
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli nemáš love, tak fakt chvíli počkej a kup hned 328i nebo aspon 323i.
IS tě začně za chvíli líst na nervy... Jako nejede to špatně a furt patříš mezi ryhlejší auta u nás, jenomže chceš časem silnější... Já sem taky neposlech a na podzim nebo z jara du do něčeho lepšího.. Přijde mi, že skoro každej timhle prochází.
IS tě začně za chvíli líst na nervy... Jako nejede to špatně a furt patříš mezi ryhlejší auta u nás, jenomže chceš časem silnější... Já sem taky neposlech a na podzim nebo z jara du do něčeho lepšího.. Přijde mi, že skoro každej timhle prochází.
Kompanieros, pochopte, on chce 320ci nikoli 328ci...to bude chtit za rok. Za dalsi rok pak zjisti, ze mu nestaci 328ci a bude chtit M3...tam se, kdyz da buh, zastavi
. Vsichni dobre vime, ze rady typu kup tohle nefunguji...ja to mel jednoduche..sel jsem do 328ci ze startu a nic silnejsiho neporebuj. Kazdy si tim holt musi projit sam. Takze mu doporucte nejslabsi r6, at si uzije trosku zvukove kulisy a ono ruku na srdce 110KW staci..pokud nechces poradat zavody a jezdit ja maniak v normalnim provozu.

_peper píše:Kluci ti tu radí dobře
Spajky má 2.0 chtěl by 2,8
Castro měl IS má 2,8
Já mám IS a chtěl bych taky šesti vál, ale když 6hrnků tak jedině 323 nebo 325. 2,0 se nevyplatí kupovat, i když na druhou stranu je jich hodně, takže je z čeho vybírat.
Jo jo.. Jsem taky majitelem ISa, celkem cerstvým ( cca 2mes. ) i pres to, ze jsem z neho hodne nadsenej.. Jezdi skvele, tak uz jsem zacal pokukovat po 2.8 a samozrejme po M-ku, ale na to nemam..

Necekal jsem, ze to budu rikat tak brzo, ale do BMW to vazne chce 6ti valec.

Ali píše:_peper píše:Kluci ti tu radí dobře
Spajky má 2.0 chtěl by 2,8
Castro měl IS má 2,8
Já mám IS a chtěl bych taky šesti vál, ale když 6hrnků tak jedině 323 nebo 325. 2,0 se nevyplatí kupovat, i když na druhou stranu je jich hodně, takže je z čeho vybírat.
Jo jo.. Jsem taky majitelem ISa, celkem cerstvým ( cca 2mes. ) i pres to, ze jsem z neho hodne nadsenej.. Jezdi skvele, tak uz jsem zacal pokukovat po 2.8 a samozrejme po M-ku, ale na to nemam..Takze 2.8 je muj budouci sen..
Necekal jsem, ze to budu rikat tak brzo, ale do BMW to vazne chce 6ti valec.
Už jenom ten zvuk šestihrnku...a pak ta prdel, jak na to v 60-ti dupneš, necháš tam hezky trojku a za okamžik už ve 160km/h řadíš neutrál s hubou od ucha k uchu...

-
- Kontaktovat uživatele:
mno, jestli je to otázka pěněz, tak iS je dobrá volba... nevzpomínám na to auto nijak špatně... bylo spolehlivé, někdy když nebylo moc vedro tak to umělo jet moc hezky... a nežralo to až tak moc, pokud jsem na to pořád nešlapal... (to ale každé auto)....
s 328i jsem taky spokojenej ale občas si říkám jaký by to bylo s Mkem...
pak má člověk Mko, zvykne si a taky by chtěl víc...
Já si myslim, pořád lepší začít iSem, zvykneš si na zadní náhon, to auto tě snad hned nevycucne a pak zjistíš jestli ti vyhovuje nebo ne... Mě celkem to auto stačilo...
s 328i jsem taky spokojenej ale občas si říkám jaký by to bylo s Mkem...
pak má člověk Mko, zvykne si a taky by chtěl víc...
Já si myslim, pořád lepší začít iSem, zvykneš si na zadní náhon, to auto tě snad hned nevycucne a pak zjistíš jestli ti vyhovuje nebo ne... Mě celkem to auto stačilo...
Pokud jsi pevně rozhodnutý mezi těma dvěma tak běž určo do 320i, já teda iso nikdy neměl a netvrdím že je to špatný motor, ale 6tihrnek je 6tihrnek, vo tom žádnáELiLOBO píše:jde o to že mi jde opravdu jen o 318is nebo 320i, vím že mi doporučíte 28 nebo 25 nebo M3ale opravdu chci buĎ 318is nebo 320i

-
- Kontaktovat uživatele:
ELiLOBO píše:jde o to že mi jde opravdu jen o 318is nebo 320i, vím že mi doporučíte 28 nebo 25 nebo M3ale opravdu chci buĎ 318is nebo 320i
Pokud uvažuješ teda jenom takhle, tak bych šel rozhodně do IS. Budeš jezdit tak o 1 - 1,5 litru mín, což pro někoho třeba neni velkej rozdíl - pro mě taky ne

Pro 2.0i mluví jenom to, že je seženeš líp v dobrým stavu a R6 - to je největší výhoda, ale platit kuli zvuku víc na všem ostatním a přitom to jede dá se říct stejně? To by se mi za boha nechtělo

Já říkám jednu vec - když R6, tak 323-325-328 atd.

A nakoenc říkám - svez se v obou a uvidíš

-
- Kontaktovat uživatele:
Ivo píše:to sou ale rady hlavně že rádí ti co něměli obě auta prosímtě svez se a uvidíš už mě ty řeči tady štvou a ručení je stejný U M44 a 2.0i M50 M42 v E36 nejede tak jako v lehčí E30
Obě auta jsem neměl, ale v obou jsem jel a se IS a 2.0 několikrát, po vyzkoušení dvou 2.0 jsem to okamžitě zavrhl, že to za to prostě nestojí, je to muj názor, je možný že ty 2.0 byly obě mrdky a taky píšu at se sveze taky sám

Já bych volil bud M42 nebo pak 2.0.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hanz píše:z techto dvou 318iS, ale osobne bych chvili setril na slusnou 325i... mel jsem 2xiS, 320i, 325i, 325TDs, 328i a další řídil, ted mačkám nasraně plyn v M3 protože to nejede... a když budeš mít auto s 400PS, zase to nepojede po pár tejdnech
Asi tak nejak...ja trpim nedostatkem vykonu uz hodne dlouho, u novyho vydrzi nadseni fakt tak tyden..moje predstava je ta, ze spokojenost ve me vyvola az sila, ktera se neda prenest na kola jeste na trojku...tedy cca 600-700 by teoreticky mohlo stacit.To je ovsem pro me jen pohadka...pro Tebe mozna blizka budoucnost.

tohle je o trochu mensi nuda
M3 e46 s turbo kitem od HPF v. kompresorová v. vice mene serie
http://youtube.com/watch?v=QAe9B6cIuGA
celkem narez...

http://youtube.com/watch?v=QAe9B6cIuGA
celkem narez...
“Ability is what you're capable of doing.”