Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nova funkce v E36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
castro
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od castro »

ty parkovačky umí i E30, dál nevim jestli i E21? ale nedávno mi alp řekl taky to s těma oknama a je to super... občas to použiju :-)

ještě by mohl někdo přijít na to proč jsou ty ťuflíky na plastu na zrcátkách a pochopim svět... ;-)

můj tip je aby je voda obtékala jinak než kdyby to bylo hladký, třeba aby se odtrhovala dřív a nelezla na kraj zrcátka. Zespoda je i taková kolejnička která myslim má plnit stejnej účel, aby ta voda nelítala z okraje zrcátka... co myslíte? :D
T.o.m.

#22 Příspěvek od T.o.m. »

castro píše:ty parkovačky umí i E30, dál nevim jestli i E21? ale nedávno mi alp řekl taky to s těma oknama a je to super... občas to použiju :-)

ještě by mohl někdo přijít na to proč jsou ty ťuflíky na plastu na zrcátkách a pochopim svět... ;-)

můj tip je aby je voda obtékala jinak než kdyby to bylo hladký, třeba aby se odtrhovala dřív a nelezla na kraj zrcátka. Zespoda je i taková kolejnička která myslim má plnit stejnej účel, aby ta voda nelítala z okraje zrcátka... co myslíte? :D

... heh ... zajimava teorie :D
Zave
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Zave »

ja si o ty ťufliky masiruju ruku :lol:
Kadlik

#24 Příspěvek od Kadlik »

Dave : Mám e46 a jeste jsem se o tomhle nedozvedel !! To ti sviti na cestu dalkovy nebo parkovacky ?? predpokladam, ze xenon asi neee ??!! Má e46 jeste nejaky podobny figle ?? Dik K.
T.o.m.

#25 Příspěvek od T.o.m. »

Zave píše:ja si o ty ťufliky masiruju ruku :lol:

... zave ... dej pryc tu moji hlavu ... si sam sebe ted pletu kde pisu :D
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Slavisimo »

Zave píše:ja sem jeste nesedel v bawu co by to nemelo 8O
Klidne te svezu :wink:
Odpovědět