Ale jak dlouho ti to vydržíBrody píše:No i ta 316ka po tech dalkach jede pekne!A ani tocit nemusis!Nevim ja sem s tim motorem zatim spokojenej!

Jak to myslis!?Samozrejme dalsi motorizace bude 6 valec!Ale ted mi to zatim staci!Naucim se na tom v zime a pak se uvidi!Ale pokud se to nebude extreme srat tak si to zatim necham!_peper píše:Ale jak dlouho ti to vydržíBrody píše:No i ta 316ka po tech dalkach jede pekne!A ani tocit nemusis!Nevim ja sem s tim motorem zatim spokojenej!
ventilovaný zadní kotouče? fakt? to se musim jít podívat... Mno ale jak často je měníš... ja bych zase nechtěl řešit na iSu rozvody, napínáky a kladky nebo co se to všechno mění když se to vy*ere, to je taky pěkná pálka...Fanny píše:tak čepy zrovna necastro píše:čepy? proč? protože to má o 50kg víc?Fanny píše:čepy, spojka, výfuk, ...., ale verim ze kdybych porovnal veskery ceny dilu 318iS a 323 tak ten 6ti val bude vychazet draz...treba jen ventilovany zadni kotouce. Proste pro BMW zacatecnika jednoznacne doporucuju iS.
taky jsem si myslel že když má motor řetěz tak za jeho životnost se na to nemusí nikdy ani šáhnout. Někdo mě ale vyvedl z omylu. Konkrétně na tom isu ´jsem slyšel pohádky jak to někdo pořád měnil a měnil.. a bylo to docela drahý. Vydrží to rozhodně déle než řemen ale ty napínáky a kladky nebo co tam všechno je se časem musí měnit taky... Nevim, nejsem mekánik.Fanny píše:To Castro: no iSo ma retez takze toho bych se nebal... Stejne musi pocitat s tim, ze kdyz pude do BMW tak veskery ceny nahradnich dilu sou dost vysoky, ale zato aspon zazije skutecnou Freude Am Fahren
no nevím co je na jízdě po dalnici(speciálně na českých) s 1.6tkou otřesnýho. myslím, že 160km/h je úplně v poho.... Řekl bych, že nebezpečí jízdy ve vyšší rychlosti, než těch 160, spočívá ve stavu českých dálnic než v jízdních vlastnostech 1.6tkycastro píše:mno řekl bych když už 8v 4válec tak alespoň 1,8. Ale stejně pořád to 318ti/iS je i do města výbornej stroj.
je to přesně na naskočit, popojet pár km... a tak na přeskakování po městě ideal...
Ale pak pojedeš na dovolenou, nebo nějakou dálku a sežere tě po dálnici ta 1.6ka víc než kdejakej 6válec nehledě na to že ta jízda bude otřesná a ve zběsilých otáčkách....
Speedy píše:No ja jako prvni zadokolku koupil 323i, pak upgradoval na 328i a nakonec jsem skoncil u M3. Teprve ted mam pocit, ze to fakt jede
............ty blbosti?????castro píše: určitě to mam zapotřebí....![]()
![]()