Z vceliho vosku strach nema nikdo, to spis z toho kremu na botyKail píše:JJ,asi tak nějak...Jakýpak pokusy a strach z včelýho vosku?Dyť se tim ošetřujou bundy,boty,gauče uplně normálně snad odjakživa,tak proč by to v autě nemělo jít?Kdyby to obarvovalo kalhoty tak se to asi nepoužívá na bundy,boty,gauče ne???...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Obnova kůže (co použít na barvu a hebkost :) )
-
Demostenes
- Kontaktovat uživatele:
Nechceš to vyfotit před a po krému na boty ? Dost mě to zajímá, čeká mě něco podobnýho ...magic píše:no dal jsem tam tu sračku co jsem dostal, jako trochu ji to oživilo ale barvu to nevrati asi v pátek zkusím krem na boty a voskMarten píše:Tak vyřišeli jste to někdo nějak šikovně?? Jestli ano, tak se pochlubte..
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
Demostenes
- Kontaktovat uživatele:
-
magic
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem udělal jednu sedačku pořádně.., krem na boty, černej a pak něco s včelím voskem , přímo jsem nesehnal jenom z včeliček. Co se barveni tyče, protože to bylo narychlo a dost toho, tak když se na to hned sedlo, tak po 20min ceste měla spolujezdkyně trochu na mikině a na kalhotách jenom takovej odstinek.., ale v pohodě, další den úplně v poho. a výsledek? Famozní;))
mě šlo hlavně o ty opěrky vyvíšene u anatomu co jsou naboku žeber, a toho se člověk ani normálně nedotkne.
Foto dodám
mě šlo hlavně o ty opěrky vyvíšene u anatomu co jsou naboku žeber, a toho se člověk ani normálně nedotkne.
Foto dodám
Tak honem to fotomagic píše:tak jsem udělal jednu sedačku pořádně.., krem na boty, černej a pak něco s včelím voskem , přímo jsem nesehnal jenom z včeliček. Co se barveni tyče, protože to bylo narychlo a dost toho, tak když se na to hned sedlo, tak po 20min ceste měla spolujezdkyně trochu na mikině a na kalhotách jenom takovej odstinek.., ale v pohodě, další den úplně v poho. a výsledek? Famozní;))
Foto dodám
Cos použil přesně s tím včelím voskem ? A jakej krém na boty - značka
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
Demostenes
- Kontaktovat uživatele: