Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jak na sprint???
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Já jen vim že to tam je, a mam k tomu i elektrický schéma origo BMW a tlačítko tam prostě neni 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 106
- Kontaktovat uživatele:
no kompakta nemam a nemel sem a nejspis mit ani nebudu ale kdyz nemas ani kontrolku na palubce tak je to k nicemu ... neco co Te neupozorni na prokluz a neda se to ani vypnout ??? spis nejak skodovacina a ne soucast BMWGeorge_D píše:Já jen vim že to tam je, a mam k tomu i elektrický schéma origo BMW a tlačítko tam prostě neni

ABS (jine nez u aut bez ASC, vice vyvodu) a ASC je propojeny i u jinych e36, kazdopadne kdyz jsem s tim laboroval, zjistil jsem toto: ABS nefunguje, pokud neni zapojena skrtici klapka ASC a reg. moturek (staci jen aby byl napojen na draty)
ASC k fci dela samotest- moturek zatahne za klapku a zmeri vychylku... pokud z nejakeho duvodu klapku nedate (napr. kvuli rozperce), staci ji alespon zapojit nekde mimo a vyndat kontrolku ASC, ABS bude normalne fungovat...
ASC k fci dela samotest- moturek zatahne za klapku a zmeri vychylku... pokud z nejakeho duvodu klapku nedate (napr. kvuli rozperce), staci ji alespon zapojit nekde mimo a vyndat kontrolku ASC, ABS bude normalne fungovat...
“Ability is what you're capable of doing.”
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!