Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
smutek - NABOURALI MI AcS
foto zbytecne....
Nevypada to nijak exluzivne nabourane.. spis mi tim pohl a drbky jako maska a naraznik a svetlo nejde otevrit kapota a jeste to nebylo vs ervisu , takze presnou vysi skody zatim nevim. Ve čtvrtek jde do servisu.. to moc na ukazovani neni...
Ale jestlli mas chut videt pekne M nabourane tak tady ho mas
Nevypada to nijak exluzivne nabourane.. spis mi tim pohl a drbky jako maska a naraznik a svetlo nejde otevrit kapota a jeste to nebylo vs ervisu , takze presnou vysi skody zatim nevim. Ve čtvrtek jde do servisu.. to moc na ukazovani neni...
Ale jestlli mas chut videt pekne M nabourane tak tady ho mas
- Přílohy
-
- VRAK.jpg (66.96 KiB) Zobrazeno 568 x
-
- Klubové ID: 181
Kdyz nebudes hloupej tak si pomuzes....GeorgosAc píše:A cim si pomuzu... za tu dobu co budu mit auto v servisu prijdu o vic.
Muj společník je na zakazce v Plzni se svym... tak ted schanim nejaky auto at se muzu prepravovat.
Na druhou stranu budu po dlouhe dobe dyl nez tyden od rana do vecera v Olomouci.. Muzu jit na prochazku

- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
....jo to nasere, ksindl za volantem co tě chce uplatit pětikilem , kdyby na mě vyslovil tu sumu tak bych mu asi šlap do ksichtu
, ...ale zase buď rád , že ti neujeli, havarijku určitě nemáš tak ti to cvakne jeho povinný ručení, a když se nenecháš ojebat od pojiš?ovny tak na tom na 100% vyděláš. ...ad. půjčení náhradního vozu je snad pro tebe samozřejmost pakliže to tvoje užíváš k práci 

BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
To Marek is
Nejsem hloupy a samozrejme , ze mi to da navic njakou tisicovku... to uz je zarizeny...
Ja uz jsem celkem v klidu... aspon budu taky chvili doma a muzu stejne makat doma... aspon mi to daji zatim do kupy.... staci ze mam mobil a PC..
Stacilo mi rict mam servis a delam to a mam znameho likvidatora a mohl jsem to dat k tobe... Taakhle poputuje auto do Litomisle do BMW , kde mam zname.....
Az se pozname vic tady tak to budem resit jinak.....
A nečerti se.....
Nejsem hloupy a samozrejme , ze mi to da navic njakou tisicovku... to uz je zarizeny...

Ja uz jsem celkem v klidu... aspon budu taky chvili doma a muzu stejne makat doma... aspon mi to daji zatim do kupy.... staci ze mam mobil a PC..
Stacilo mi rict mam servis a delam to a mam znameho likvidatora a mohl jsem to dat k tobe... Taakhle poputuje auto do Litomisle do BMW , kde mam zname.....
Az se pozname vic tady tak to budem resit jinak.....
A nečerti se.....