Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

repase čerpadla

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
skautik Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Fikux píše:
skautik píše:
Oprava čerpadla mě stála necelých 23k. Měnily tam ten "tlakovej vršek"- nevím přesně jak se to jmenuje - dál se dává servisní sada = sada nových těsnění do celého čerpadla + seřízení na stolici, kontrola a seřízení vstřiků a samozřejmě demontáž a montáž do auta. Nejdražší je ta hlava, ta sama stojí skoro 17k. Jinak - je možná výměna staré za nové. Jde o repasi přímo z fabriky, takže v podstatě fungláč, ale včetně řídící elektroniky nahoře na čerpadle, která sama o sobě stojí kolem 20k. Za tuto výměnu chtějí 33k. Nabídli mi ji, ale já mám zánovní právě tu elektroniku dovezenou před rokem z němec, takže jsem nechal dělat jen to repasko a můžu říct - super. Auto se chová úplně jinak než předtím. Nejenom starty, ale celkově - lepší spotřeba, živější, atd.
Mkalous: tady to máš z dalšího zdroje ... myslim, že definice řídící elektronika je u mě pojata názvem regulátor, jinak v podstatě se v závěru pak dostaneš na podobnou cenu jako jsem psal já
asi mas pravdu jinak psal to Hertz1 a delali mu to prave v PAS - zabreh
jinak take pise, ze mu tam vlastne dali tu tlakovou cast funglovku + tesneni a tu starou mu vratili
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Baxon »

Kamarádi, jaký je číslo dílu toho čerpadla popř. v jaký je skupině. Nemůžu ten krám nikde najít. Chci se mrknout, kolik ta sranda vyjde nová. Děkuju.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Baxon »

Asi jsem to našel, úplně náhodně, když jsem hledal vzduchovej filtr. Ten zmetek je za raketu. Cena 69.142,- s DPH 8O . Pořát to říkám, "ZLATEJ BENZIN"
Marek-is
Klubové ID: 181

#24 Příspěvek od Marek-is »

Hele na zabreh se viser...pac ti jsou nejdrasi v okoli,me jen cerpadlo na tds pretesnovali a stelo me to 5litru.A cela repase by tebe vysla oklo 15litru pac mas 93r.v. Mam tu k mani repasovane pred rokem v Boschu a necham ho za setku...604260167.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Baxon »

Marek-is píše:Hele na zabreh se viser...pac ti jsou nejdrasi v okoli,me jen cerpadlo na tds pretesnovali a stelo me to 5litru.A cela repase by tebe vysla oklo 15litru pac mas 93r.v. Mam tu k mani repasovane pred rokem v Boschu a necham ho za setku...604260167.
teď nevím komu ta odpověď byla :?:
ale určitě ne na mě.................................nebo
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od mkalous »

ta odpověď byla určitě mě.
zvažuji pro a proti, číslo mám uložené, kdyžtak bych brnknul....
RostaO

#27 Příspěvek od RostaO »

...kdyby nekdo moc chtel, tak bych jeste ten elektronickej vrsek cerpadla nekde nasel....nejak mi prebyl po vymene cerpadla.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Baxon »

RostaO píše:...kdyby nekdo moc chtel, tak bych jeste ten elektronickej vrsek cerpadla nekde nasel....nejak mi prebyl po vymene cerpadla.
jestli je v cajku, tak ho vyhrabej, mám takovej pocit, že ho tuty bude někdo potřebovat, možná i já
Odpovědět