Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výfuk na 325i Vanos

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#21 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

TT píše:
Speedy píše:No ,nechci nejaky urvany kram a musi vydrzet asopon 5 let. Ale bohuzel jak to vidim, tak pokud do toho nenarvu ranec za kompletni vejfuck vcetne svodu, tak to nic neprida, neverim,. ze kdyz koupim koncovy dil za 6k-10k, tak to neco prihodi. Takze to opravdu asi vyresim koupi 328i, ktera uz ma vetsi vykon nebo pockam a usetrim si na E46.

..koncový tlumič ti opravdu nic nepřidá, takže tak jak píšeš, výměna od svodů až po koncovej tlumič i když ten nárůst není zas až tak převratnej....lepší varianta koupě 328i .....už na ty úpravy taky se*u příští rok jdu do 330i :)
Jasně, takže plechová koncovka na vyfuk, aby se neřeklo a pak rovnou něco silnejšího. Stejně to nechápu, co to mám za nemoc, pořád zvyšovat výkon. To je fak uchylka, jezdil jsem 5 let 90hp fačkem, teď mam 170hp a pořád bych chtěl víc. Přitom do města stačí a i na dalnici je to pohoda. :roll:
TT
Klubové ID: 124
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od TT »

....zvyšovat a stále zvyšovat, mno to znám, ale bez peněz zvýšíme maximálně howno-chip, sání výfuk a myslíš si že z toho máš raketu nárůst max 15-18 koní :) ....u dalšího auta už na to se*u koupím 330i a nechám odstanit omezovač max rychlosti na zbytek kašlu :)
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Zave »

TT píše: na zbytek kašlu :)
se ani nedivim... :wink:
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#24 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

TT píše:....zvyšovat a stále zvyšovat, mno to znám, ale bez peněz zvýšíme maximálně howno-chip, sání výfuk a myslíš si že z toho máš raketu nárůst max 15-18 koní :) ....u dalšího auta už na to se*u koupím 330i a nechám odstanit omezovač max rychlosti na zbytek kašlu :)
No, myslím že cip, sání a komplet výfuk, když je to dobre odladene prida vic nez 15koni, spís tak 30. Ale dát za to 50k,- to je opravdu lepsi koupit 328i nebo aspon motor z 328. No nic, takže říkate Supersprint že přidá 2koně ? :twisted: :wink: :lol:
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Zave »

a jeste jedno morce a jednoho vola co si ho koupi.. :lol:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#26 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

je fakt ze jeste pred chvili jsem vystupoval z Mka celej rozklepanej a predevcirem jsem se pristihnul, jak si v duchu rikam---to je doba, delej na tu 3ku :-)))
“Ability is what you're capable of doing.”
SAM

#27 Příspěvek od SAM »

TAKY MAM VYFUK OD KM 2*100 UZ 2 ROKY A SEM SPOKOJENEJ ZADNY PROBLEM A ZVUK PEKNEJ :twisted:
kenedy

#28 Příspěvek od kenedy »

Zave_M50 píše:
margos píše:Vis jak se pozna shit? ze za dva roky ti vylitaj vsechny prepazky zrezively ven :D
layting zadny beztak nema... :lol:

Ja sem spis na origo zvuk... schanim origo koncovej tlumic, protoze tam mam ted nejakou kurvu... :D cim tissi, tim pro me lepsi... :wink:
max nejaky hodne decentni, ale origo je origo... :wink:
Jako bys mi mluvil zduše.. :wink:
Odpovědět