Speedy píše:No ,nechci nejaky urvany kram a musi vydrzet asopon 5 let. Ale bohuzel jak to vidim, tak pokud do toho nenarvu ranec za kompletni vejfuck vcetne svodu, tak to nic neprida, neverim,. ze kdyz koupim koncovy dil za 6k-10k, tak to neco prihodi. Takze to opravdu asi vyresim koupi 328i, ktera uz ma vetsi vykon nebo pockam a usetrim si na E46.
..koncový tlumič ti opravdu nic nepřidá, takže tak jak píšeš, výměna od svodů až po koncovej tlumič i když ten nárůst není zas až tak převratnej....lepší varianta koupě 328i .....už na ty úpravy taky se*u příští rok jdu do 330i
Jasně, takže plechová koncovka na vyfuk, aby se neřeklo a pak rovnou něco silnejšího. Stejně to nechápu, co to mám za nemoc, pořád zvyšovat výkon. To je fak uchylka, jezdil jsem 5 let 90hp fačkem, teď mam 170hp a pořád bych chtěl víc. Přitom do města stačí a i na dalnici je to pohoda.
....zvyšovat a stále zvyšovat, mno to znám, ale bez peněz zvýšíme maximálně howno-chip, sání výfuk a myslíš si že z toho máš raketu nárůst max 15-18 koní ....u dalšího auta už na to se*u koupím 330i a nechám odstanit omezovač max rychlosti na zbytek kašlu
TT píše:....zvyšovat a stále zvyšovat, mno to znám, ale bez peněz zvýšíme maximálně howno-chip, sání výfuk a myslíš si že z toho máš raketu nárůst max 15-18 koní ....u dalšího auta už na to se*u koupím 330i a nechám odstanit omezovač max rychlosti na zbytek kašlu
No, myslím že cip, sání a komplet výfuk, když je to dobre odladene prida vic nez 15koni, spís tak 30. Ale dát za to 50k,- to je opravdu lepsi koupit 328i nebo aspon motor z 328. No nic, takže říkate Supersprint že přidá 2koně ?
je fakt ze jeste pred chvili jsem vystupoval z Mka celej rozklepanej a predevcirem jsem se pristihnul, jak si v duchu rikam---to je doba, delej na tu 3ku ))
margos píše:Vis jak se pozna shit? ze za dva roky ti vylitaj vsechny prepazky zrezively ven
layting zadny beztak nema...
Ja sem spis na origo zvuk... schanim origo koncovej tlumic, protoze tam mam ted nejakou kurvu... cim tissi, tim pro me lepsi...
max nejaky hodne decentni, ale origo je origo...