nalepky jeste nejake mam, ale opravdu nemam cas je kazdemu posilat postou
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 touring 2,5tds
-
gelty
- Kontaktovat uživatele:
Ehm, ehm, no...skautik píše:ok ok, interier nafotimMartinéz píše:jj, vypada to jako perfektni zaklad na mazleni.. a kde je interier? a blizsi info..rok? stav? pocity atd...
stav se zda byti ok, ale Gelty Vam i me urcite povi vic, jen co si ty fotky prohlidne
strucne:
barva montrealblau, digiklima - funkcni, origo radio cd bussines rds, zatim analogove hodiny, sportovni sedaky s vyhrevem, asc+t, zadni sterac, predni okna v elektrice, najeto neco k 160kkm, rv 97, predchozi majitel zenska se linajicim psem, dovoz z nemec
mno proste neni to top vybava, ale nektere "chyby" se doladi(BC, tempomat a loketka - mozna ne v tomto poradi
)
doted jsem jezdil s benzinem takze na nejake pocity je brzo (snad jen taha az od 2200 - 2500 ot/min a ma spotreba kolem 6,5 - 7l vetsinou mesto, ale jezdim ala LOPOLO)
Akorát mě sere, že sem ho nenašel já.
Ale věřím, že bude v cajku, jsem zvědav, co se na něm v brzké době zlepší? Kola? Filtry, mračítka, spojlery?
Bude zřejmě tady v klubu první kombík v tds, nebo se pletu?
Ano, pleteš se, první kombík TDS jsem byl asi já - ale 318 TDSgelty píše:Ehm, ehm, no...skautik píše:ok ok, interier nafotimMartinéz píše:jj, vypada to jako perfektni zaklad na mazleni.. a kde je interier? a blizsi info..rok? stav? pocity atd...
stav se zda byti ok, ale Gelty Vam i me urcite povi vic, jen co si ty fotky prohlidne
strucne:
barva montrealblau, digiklima - funkcni, origo radio cd bussines rds, zatim analogove hodiny, sportovni sedaky s vyhrevem, asc+t, zadni sterac, predni okna v elektrice, najeto neco k 160kkm, rv 97, predchozi majitel zenska se linajicim psem, dovoz z nemec
mno proste neni to top vybava, ale nektere "chyby" se doladi(BC, tempomat a loketka - mozna ne v tomto poradi
)
doted jsem jezdil s benzinem takze na nejake pocity je brzo (snad jen taha az od 2200 - 2500 ot/min a ma spotreba kolem 6,5 - 7l vetsinou mesto, ale jezdim ala LOPOLO)
![]()
náhodou se mi líbí.
A? slouží!!!!!
![]()
Akorát mě sere, že sem ho nenašel já.![]()
![]()
Ale věřím, že bude v cajku, jsem zvědav, co se na něm v brzké době zlepší? Kola? Filtry, mračítka, spojlery?
Bude zřejmě tady v klubu první kombík v tds, nebo se pletu?