o nic nejde,100lidí 100chutí....mi prostě nikdy k srdci nepřirostl,ani ten e46kovej ala předek z lupa čí pólaSpeedy píše:No, nejsem taky příznivcem kompaktů, ale musím konstatovat, že sice do zatáčky kufrem nepřed neletí, ale aspoň dveřma se to dáA je i fakt, že jsem teď chvilku jel 316i Com.. a docela to nebylo špatný svezení, zavzpomínal jsem si na fáčko
![]()
Pockej az se proklikas na BMW Diesel Power, to budes teprve king...MikeTDS píše:Přesně tak, nemůžu totiž v noci spát kvůli tomu, že jsem jen "pilot nákupního vozíku". Hrozně moc se snažím, abych se svými debilními příspěvky proklikal třeba až na "kua to je hukot".patras píše:copak ??? probiha tady foracka onanie ??? (honeni prispevku ??)
Lukas H. píše:Pockej az se proklikas na BMW Diesel Power, to budes teprve king...MikeTDS píše:Přesně tak, nemůžu totiž v noci spát kvůli tomu, že jsem jen "pilot nákupního vozíku". Hrozně moc se snažím, abych se svými debilními příspěvky proklikal třeba až na "kua to je hukot".patras píše:copak ??? probiha tady foracka onanie ??? (honeni prispevku ??)