Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Audi A6 C4
Ty jo, lidi, vy nemáte co na práci? Poslední dobou tady ty příspěvky stojí pěkně za honno. Někdo se ta dy na něco ptá a odpovědi jsou: A/ že a? dá příspěvek jinam, B/ a? si to najde ve starých tématech, C/ všichni na něj hledí jak na magora, na co že se to ptá.
Audi: z vlastní zkušenosti jsou to nezmary, rozhodně kvalitní kastle a méně problémů s korozí, motory dost v poho. Já bych audi pochválil.
Audi: z vlastní zkušenosti jsou to nezmary, rozhodně kvalitní kastle a méně problémů s korozí, motory dost v poho. Já bych audi pochválil.
T.o.m. píše:darmon píše:ja mel audi A100/A6 2.8E quattro, takze se muzu vyjadrit jen k tyhle
úplně v audi plavu
- kdy se přešlo ze 100 na a6?
- jaký tam sou rozdíly 100/a6?
- jak soudiš 7er/a6?
nejsem zadnej audi expert, ale rek bych ze prechod byl kratce po tom mym takze bud konec 94 nebo zacatek 95.
neznal jsem nikoho kdo by v dobe co ja mel a100 ze by mel a6 takze jen odcumeny rozdily z ulice, bily predni blinkry, trosku jiny viko kufru, to je vsechno co se na tom designove dalo dohledat (mozna naky listy a tak) interier byl naprosto totoznej s A6 co stala kus odemne, s tim ze ja tam mel automatickou klimu (debilni vw climatronix) a on tam mel manualku.
srovnavat 7 s a6 se neda, jiny tridy aut.