Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ETK a cenik nahradnich dilu ON-LINE!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
stva

#21 Příspěvek od stva »

stva píše:
darmon píše:a jak si to delal ve starym etk ? :)

Já to dělal akorát ve verzi 1.1 :)

Aha - nemám na mysli on-line odkaz vlevo na stránce, ale ETK na CD. Sorry za případnou mystifikaci. :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od darmon »

ja mam namysli etk na cd, driv tam to obrazkovy vyhledavani nebylo (imho je stejne navylizprdel)
stva

#23 Příspěvek od stva »

darmon píše:ja mam namysli etk na cd, driv tam to obrazkovy vyhledavani nebylo

A jo, starší verze neznám.
darmon píše:(imho je stejne navylizprdel)

Pro mě to není tak hrozný. Ikdyž jsem třeba hledal klíče, tak jsem se málem osypal než jsem je našel (jsou mezi plechařinou). Ale většinu věcí člověk najde pod tou určitou skupinou, kam díl logicky spadá - když to člověk párkrát proleze, tak pak ví, kde většinu věcí hledat.
Samo, že pokud tam vlezu poprvé abych něco našel, tak to může být vopruz.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od darmon »

proto jako textovej search funguje dobre
stva

#25 Příspěvek od stva »

darmon píše:proto jako textovej search funguje dobre

A to je fakt - taky jsem už něco hledal podle názvů (nebo spíš podle hesel) a opravdu to fungovalo fajnově.
Jsou díly (většinou drobnosti), u kterých se nechytám s oficiálním názvem (soukromě jim říkám např. hejblo, čudlík, čmasík apod., takže by mi asi ani český překlad nepomohl) a pak jsou obrázky pro mě jedinou záchranou. :oops:
Ale pokud by se objevil někdo, kdo by stvořil českou verzi, tak mu budu držet palce a těšit se, že brzy dosáhne kýženého cíle. :P
Ona česká verze ETK nikde asi skutečně neexistuje, že jo? V prodejně ACR v ČB jsem koukal maníkovi přes rameno na monitor a on tam honil německou verzi. Překvapilo mě to, protože jsem čekal, že oficiální prodejce by mohl mít verzi v národním jazyce :? (přece jen BMW je na českým trhu nějaký rok a daří se mu).
Radim046
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Radim046 »

Třeba v AMT v Praze mají ETK v české verzi. Ale prý to nemají dlouho.Jsem se tam při objednávání ptal.
Odpovědět