tak díky Mohelnici jsem se konečně rozhoupal a udělal co jsem chtěl udělat již na jaře: M5 je v dílně a už jí kuchaj střeva. Momentálně je lehčí o půlku interiéru (cca 250 kg) a až to bude komplet tak to vidím celkově 500-600 kg mínus. Plastyzol nechám tam kde je, přecejenom nejsme v Itálii:) Foto dodám průběžně:) a kastle dostane taky na prdel:
Tak na to jsem JFK zvědavej a to opravdu moc...Ale určitě to bude pecka a bude to jedinečný auto tady u nás v ČR...Každopádně nás průběžně informuj jak jdou úpravy a nákej lehčí fotoseriál by jsme taky uvítali...Držím palce...
bpytlik píše:ja mam zase takovy pocit, ze si nekdo dela prdel
nedělám, už je komplet vykuchanej interier, ted se řeší posunutí motoru s přev. aspoň o 10 cm dozadu:) těžiště... Klempířina bude dodělaná asi kolem Vánoc...
nedělám, už je komplet vykuchanej interier, ted se řeší posunutí motoru s přev. aspoň o 10 cm dozadu:) těžiště... Klempířina bude dodělaná asi kolem Vánoc...
muzes posilat prubezne fotky ?? takovej miniserial ?? ... to by bylo fajn
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Toz se divim zes to nechaval v enseladu tehdy spravovat a nedelal to, kdyz to bylo rozstrelene....
Toz se divim zes to nechaval v enseladu tehdy spravovat a nedelal to, kdyz to bylo rozstrelene....
mno tak motor apod., nekdo delat musi ne? klempirina je zase o nicem jinem. aspon tot muj nazor
JFK píše:[quote="bpytlik"]ja mam zase takovy pocit, ze si nekdo dela prdel
mno tak motor apod., nekdo delat musi ne? klempirina je zase o nicem jinem. aspon tot muj nazor [/quote]
Vsak motoru nic nebylo,ne? Enom nejaky chladic a tak A jestli to chce cele posouvat dozadu, tak s nima stejne neco delat bude
bpytlik píše:[quote="JFK"][quote="bpytlik"]ja mam zase takovy pocit, ze si nekdo dela prdel
mno tak motor apod., nekdo delat musi ne? klempirina je zase o nicem jinem. aspon tot muj nazor [/quote]
Vsak motoru nic nebylo,ne? Enom nejaky chladic a tak A jestli to chce cele posouvat dozadu, tak s nima stejne neco delat bude [/quote]
mno nakonec to enem chladic nebyl myslim
ale je to fuk, at si dela co chce jak chce jsem zvedavy na vysledek