Jasně, ale sériová výbava to není, že ??skautik píše:?
to je normalni u vsech aut kde jsi ochotnej za to zaplatit
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zoufalci na silnici
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1127
- Kontaktovat uživatele:
bumira píše:Já jednou stál na sídlišti a čekal až nějaká baba vyparkuje , že tam zaparkuju místo ní.Následně se za mě přiřítila oCtávka v kombiku a zavolantem nadějný manager, začal troubit na celý sídliště.Tak jsem vylez a povídám mu: "Dobrý den, prosím jen minutku počkejte než mi paní vyparkuje a já tam zajedu" - bez odpovědi , tak jdu do auta sedám si a zase troubení a nějaký hulákání s auta. Tak lezu ven a povídám to stejný a zase troubení.Tak mu povídám debile tak si ten svůj krám vypus? a smotej obejdi mě a zase si to nafoukni ale hlavně vypadni a netrub!
A on , že narozdíl ode mne má auto vyrobeno ještě v tomto století - (což má pravdu) a že on čekat rozhodně nebude nebo? spěchá
![]()
Tak mu povídám , že čekat rozhodně bude , nebo? s takovym blbem já odmítám komunikovat.Tak se na mě rozběh, že mi plácne, akorát to nějak nezvládl a plácl jsem mu já a ještě se mi musel omluvit![]()
Následně odcestoval do oCtávky a někam telefonoval ( asi že dostal naplácáno).
Pani už odjela tak jsem se chtěl rozjet a ten blb jak asi chtěl dát najevo "výkon" svého managerského vozu s 1,9turboropou na to šláp žvejknul si kolo o obrubník a jak rychle uhnul volantem nacpal to přesně svým chladičem do mého rohu nárazníku.
Tak jsem vylez , zase jsem ho plácnul a pak koukám , že mám odřenej nárazník a on v prdeli chladič a vše předním![]()
![]()
![]()
Tak jsem se zasmál a povidám, jo to jsou ty auta z minulého století.
Ty kravo to je mazec .

-
- Klubové ID: 1930
Slávek píše:Já jednou stál na sídlišti a čekal až nějaká baba vyparkuje , že tam zaparkuju místo ní.Následně se za mě přiřítila oCtávka v kombiku a zavolantem nadějný manager, začal troubit na celý sídliště.Tak jsem vylez a povídám mu: "Dobrý den, prosím jen minutku počkejte než mi paní vyparkuje a já tam zajedu" - bez odpovědi , tak jdu do auta sedám si a zase troubení a nějaký hulákání s auta. Tak lezu ven a povídám to stejný a zase troubení.Tak mu povídám debile tak si ten svůj krám vypus? a smotej obejdi mě a zase si to nafoukni ale hlavně vypadni a netrub!
A on , že narozdíl ode mne má auto vyrobeno ještě v tomto století - (což má pravdu) a že on čekat rozhodně nebude nebo? spěchá
![]()
Tak mu povídám , že čekat rozhodně bude , nebo? s takovym blbem já odmítám komunikovat.Tak se na mě rozběh, že mi plácne, akorát to nějak nezvládl a plácl jsem mu já a ještě se mi musel omluvit![]()
Pani už odjela tak jsem se chtěl rozjet a ten blb jak asi chtěl dát najevo "výkon" svého managerského vozu s 1,9turboropou na to šláp žvejknul si kolo o obrubník a jak rychle uhnul volantem nacpal to přesně svým chladičem do mého rohu nárazníku.
Tak jsem vylez , zase jsem ho plácnul a pak koukám , že mám odřenej nárazník a on v prdeli chladič a vše předním![]()
![]()
![]()
Vostrý, vostrý.

-
- Klubové ID: 4
- Kontaktovat uživatele:
Hezky napsáno, někteří manyžeři jsou fakt k smíchu ...bumira píše:Já jednou stál na sídlišti a čekal až nějaká baba vyparkuje , že tam zaparkuju místo ní.Následně se za mě přiřítila oCtávka v kombiku a zavolantem nadějný manager, začal troubit na celý sídliště.Tak jsem vylez a povídám mu: "Dobrý den, prosím jen minutku počkejte než mi paní vyparkuje a já tam zajedu" - bez odpovědi , tak jdu do auta sedám si a zase troubení a nějaký hulákání s auta. Tak lezu ven a povídám to stejný a zase troubení.Tak mu povídám debile tak si ten svůj krám vypus? a smotej obejdi mě a zase si to nafoukni ale hlavně vypadni a netrub!
![]()
![]()
![]()

Hehe, to jsem dnes potřeboval se zasmátbumira píše:Já jednou stál na sídlišti a čekal až nějaká baba vyparkuje , že tam zaparkuju místo ní.Následně se za mě přiřítila oCtávka v kombiku a zavolantem nadějný manager, začal troubit na celý sídliště.Tak jsem vylez a povídám mu: "Dobrý den, prosím jen minutku počkejte než mi paní vyparkuje a já tam zajedu" - bez odpovědi , tak jdu do auta sedám si a zase troubení a nějaký hulákání s auta. Tak lezu ven a povídám to stejný a zase troubení.Tak mu povídám debile tak si ten svůj krám vypus? a smotej obejdi mě a zase si to nafoukni ale hlavně vypadni a netrub!
![]()
![]()
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to asi clen fora nebyl, nebot my se od takovych lidi distancujem a diky nim vlastne vznikl http://www.tuzing.comLOPOLO píše:Tak vcera jsem bohuzel na jednoho takovyho zoufalce narazil. Jedu si klidne po magistrale a uz delsi dobu za sebou sleduju evidentniho idiota s modrejma ledkama ve svetlometech, v tmavejch brejlich jak zaziva pocity pilota F16tky pri forsazi ve svym uzaznym rozpadajicim se Oplu.
(pocitam ze clen tuning fora)

-
- Klubové ID: 2915
milosh píše:Tak to asi clen fora nebyl, nebot my se od takovych lidi distancujem a diky nim vlastne vznikl http://www.tuzing.comLOPOLO píše:Tak vcera jsem bohuzel na jednoho takovyho zoufalce narazil. Jedu si klidne po magistrale a uz delsi dobu za sebou sleduju evidentniho idiota s modrejma ledkama ve svetlometech, v tmavejch brejlich jak zaziva pocity pilota F16tky pri forsazi ve svym uzaznym rozpadajicim se Oplu.
(pocitam ze clen tuning fora)