Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW SRAZ !!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od beemwex »

takovej návrh!---loni jsme byli v tom lanově!byla to supr akce,a myslim že asi vetšina zučastnenejch by si to zvopákla!takže datum nejakyho spichu bych navrhoval na vykend co je Lánov..a po nejaky soukromí párty by jsme se mohly na Lánov premístit,a tam se dopíííít!v patek by moh bejt jen nakej kempík,,,a v sobotu v lanove pod stan!na pokec by to stačilo,né? :?: :wink:
stealth
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od stealth »

Taky bych to navázal na Lánov, to by bylo ideální ...
Anonymous

#23 Příspěvek od Anonymous »

Zdarec palec báwkaři
Rád bych se mrknul na nějakou akci, sem Varák a na báwkovou akci bych jel klidně hodně daleko, chce to organizačního typa, což já nejsem, ale někdo by se najít mohl. Mám pár známejch s báwkama co by určo přijeli. Takže stačí napsat jak, kde a kdy. Návrh mezi Prahou a Brnem není špatnej. Zdar a báwkům dvakrát zdar
vally
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od vally »

Já myslim, že ten nápad s tím srazem na letišti Broumov, neni vůbec marnej. Nikdo by neměl starosti s organizací a jestli by udělali sekci jen pro bmw, tak by to nemělo chybu. A jestli účastníci této akce z minulých ročníků říkají, že to bylo dobrý - myslím, že není co řešit!
skautik Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od skautik Čestný člen »

vally píše:Já myslim, že ten nápad s tím srazem na letišti Broumov, neni vůbec marnej. Nikdo by neměl starosti s organizací a jestli by udělali sekci jen pro bmw, tak by to nemělo chybu. A jestli účastníci této akce z minulých ročníků říkají, že to bylo dobrý - myslím, že není co řešit!

ty jsi asi jeste na zadne akci only bmw nebyl, co? :)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od patras Čestný člen »

M3maniac píše:prostě nějakej kemp,oheň,píwo a dobrej modrobílej pokec !!!

:woot: :wink:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od patras Čestný člen »

vally píše:Já myslim, že ten nápad s tím srazem na letišti Broumov, neni vůbec marnej. Nikdo by neměl starosti s organizací a jestli by udělali sekci jen pro bmw, tak by to nemělo chybu. A jestli účastníci této akce z minulých ročníků říkají, že to bylo dobrý - myslím, že není co řešit!

Broumov - u nas Nachodaku znamej jako Romov !!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
vally
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od vally »

patras píše:Broumov - u nas Nachodaku znamej jako Romov !!!

Aha, tak to jsem nevěděl.

To skautik: nebyl-nějak nebyl čas, ale chtěl bych se letos polepšit a minimálně na jeden vyrazit.
Odpovědět