takovej návrh!---loni jsme byli v tom lanově!byla to supr akce,a myslim že asi vetšina zučastnenejch by si to zvopákla!takže datum nejakyho spichu bych navrhoval na vykend co je Lánov..a po nejaky soukromí párty by jsme se mohly na Lánov premístit,a tam se dopíííít!v patek by moh bejt jen nakej kempík,,,a v sobotu v lanove pod stan!na pokec by to stačilo,né?
Zdarec palec báwkaři
Rád bych se mrknul na nějakou akci, sem Varák a na báwkovou akci bych jel klidně hodně daleko, chce to organizačního typa, což já nejsem, ale někdo by se najít mohl. Mám pár známejch s báwkama co by určo přijeli. Takže stačí napsat jak, kde a kdy. Návrh mezi Prahou a Brnem není špatnej. Zdar a báwkům dvakrát zdar
Já myslim, že ten nápad s tím srazem na letišti Broumov, neni vůbec marnej. Nikdo by neměl starosti s organizací a jestli by udělali sekci jen pro bmw, tak by to nemělo chybu. A jestli účastníci této akce z minulých ročníků říkají, že to bylo dobrý - myslím, že není co řešit!
vally píše:Já myslim, že ten nápad s tím srazem na letišti Broumov, neni vůbec marnej. Nikdo by neměl starosti s organizací a jestli by udělali sekci jen pro bmw, tak by to nemělo chybu. A jestli účastníci této akce z minulých ročníků říkají, že to bylo dobrý - myslím, že není co řešit!
ty jsi asi jeste na zadne akci only bmw nebyl, co?
vally píše:Já myslim, že ten nápad s tím srazem na letišti Broumov, neni vůbec marnej. Nikdo by neměl starosti s organizací a jestli by udělali sekci jen pro bmw, tak by to nemělo chybu. A jestli účastníci této akce z minulých ročníků říkají, že to bylo dobrý - myslím, že není co řešit!
Broumov - u nas Nachodaku znamej jako Romov !!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET