Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

KÁMEN HUP HIP BUM!!!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
TT
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od TT »

:o .... možná by ses tím zabýval kdyby šlo o tu mrtvolu v tý zatáčce, stejně s tebou nesouhlasím a myslím si , že bys svému klientovi moc nepomohl, akorád bys z něho tahal prachy protože tohle je pro úředníčka laciná lajnička. úředník , který takových to případů řeší kvanta už ví jak na to a vždy to dopadne stejně -rychlost kemo,
...ty jsi jeden z těch zasáďáku, kteří chtějí vše vyřešit, ale neudělají žádný kompromis, ty benga mu klidně mohli dát 5000 hadrů , ale myslím si, že mu dali jen 1000 takže může v klidu jít na poj a prachy dostane, teda jesti má hav. pojistku, nevěř tomu , že za kámen zodpovídala komunikace resp, TSK to je naprostý nesmysl.
,,,jak jsi řekl taky tu nehodlám zas*rat fórum , tvé názory jsou jedna věc a realita druhá, měl jsem možnost toto konzultovat s osobami , kteří o tom rozhodují na magistrátu hl.m.Prahy a jak jsem zde uvedl v tomto případě policie nepochybyla :(
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od 530DAT »

¨To TT

nikdo nerekl ze by pochybyla, ja jsem s nima v pohode kecal, jedine co je problem a to i dle jejich vlastnich slov, ze veskere zakony/vyhlasky o PK jsou delany proti ridicum... vse statni je jasne

to maikl maikl maikl maikl....????

no narez

To LukasH

souhlas....
mayklmaykl

#23 Příspěvek od mayklmaykl »

ne ok ja jsem se jen snazil naznacit ze je to debata o nicem v ktere neni fair se s vami hadat. ja jsem soudni zrizovatel-osoba ktera vynucuje pravo i z uredniku mimo jinych....to je moji praci,ke ktere musim mit nutne odpovidajici vzdelani,jinak bych toho asi moc nevyresil.vyuziti diskrecniho prava-spravniho uvazeni v rukou urednika neni vzdy idealni, a vyrok jako nasledek tuplem nekdy ne.dnes je vetsina uredniku bez pravnickeho vzdelani a podle toho to take vypada....v praci resime jednu blbost za druhou v podobach rozhodnuti a dalsiho, vydavaji je z urcite casti i "kvalifikovani" urednici kteri v dane veci vykonavaji letitou praxi ovsem blbe s dojmem spravne veci.kazdy ma dbat o sva prava-tj. i to,nenechat si vzdy libit to co stanovy genialni pracovnik statni spravy.teto debaty se uz k vasi radosti zucastnovat nebudu,je to zbytecne.ac nejsem genius muj nazor je zcela urcite alespon z casti odborny,chtel jsem jen pomoct-bezplatne:-))kazdy tady umime a delame neco tak jsem chtel vyjit vstric...
gelty
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od gelty »

530DAT píše:¨To TT

nikdo nerekl ze by pochybyla, ja jsem s nima v pohode kecal, jedine co je problem a to i dle jejich vlastnich slov, ze veskere zakony/vyhlasky o PK jsou delany proti ridicum... vse statni je jasne

to maikl maikl maikl maikl....????

no narez

To LukasH

souhlas....

Ehm, sem měl zase pravdu..... :? :?
Odpovědět