Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
740d a vlastnosti?
-
- Kontaktovat uživatele:
SCHEINWERFERWASCHANLAGE INTENSIVREINIGUNG-předpokládám mytí světel, není to v sérii?
FUNKUHR - to fakt netuším?
STANDHEIZUNG MIT FERNBEDIENUNG - nezávislé vytápění s ovládáním? asi dobrá věcička, v sérii asi nebude.
MULTIFUNKTIONSLENKRAD - multifunkční volant (takovy kulatější), co se na něm dá vše ovládat?
Skisack - ten by mohl být v sérii ne?
ATA - nevím?
MAL hinten - nevím?
DRZM - nevím
Spracheingabe - nevím?
pokud byste něco vedeli, moc dekuji
FUNKUHR - to fakt netuším?
STANDHEIZUNG MIT FERNBEDIENUNG - nezávislé vytápění s ovládáním? asi dobrá věcička, v sérii asi nebude.
MULTIFUNKTIONSLENKRAD - multifunkční volant (takovy kulatější), co se na něm dá vše ovládat?
Skisack - ten by mohl být v sérii ne?
ATA - nevím?
MAL hinten - nevím?
DRZM - nevím
Spracheingabe - nevím?
pokud byste něco vedeli, moc dekuji
toz predne, v zakladu neni skoro nic z lepsi vybavy, kdo co chce, to si objedna...
Innovationpaket - dela se od 2001, nejake picovinky jako chrom. lista na kufru a podobne....
Dynamische Stabilitäts Control III (DSC) - stabilizace se vsim vsudy, vcetne asc samosebou
Armauflage vorn - no asi ve standartu, ale muze byt aj s telefonem
Lordosenstütze für Fahrer und Beifahrer - asi zas operka
Heckrollo, Seitenrollo - zadni+bocni roletky
Regensensor - deš?ový senzor
Sitzverstellung elektr. mit Memory - muze byt enom. el sedacka ale nemusi mit memory packet.Kdyz je memory paket, mel by byt aj el. volant....ale asi nemusi..
navi vubec netusim, ale kdyz bude 16:9 tak uz to bude asi posledni model..
Innovationpaket - dela se od 2001, nejake picovinky jako chrom. lista na kufru a podobne....
Dynamische Stabilitäts Control III (DSC) - stabilizace se vsim vsudy, vcetne asc samosebou
Armauflage vorn - no asi ve standartu, ale muze byt aj s telefonem
Lordosenstütze für Fahrer und Beifahrer - asi zas operka
Heckrollo, Seitenrollo - zadni+bocni roletky
Regensensor - deš?ový senzor
Sitzverstellung elektr. mit Memory - muze byt enom. el sedacka ale nemusi mit memory packet.Kdyz je memory paket, mel by byt aj el. volant....ale asi nemusi..
navi vubec netusim, ale kdyz bude 16:9 tak uz to bude asi posledni model..
jo,jeste sem zapomel rict, ze nemecky neumim
)
SCHEINWERFERWASCHANLAGE INTENSIVREINIGUNG- intenzivni ostrikovani, to taky neni v zakladu..
FUNKUHR - nejake funkcni hodiny asi
)
STANDHEIZUNG MIT FERNBEDIENUNG - nezavisle topeni je v zakladu u kazdeho 3.0d(predpokladam ze i u 4.0d). Bylo mi to vysvetleno tak, ze motor se poradne nezahriva a ze nezavisle topeni mu pomaha. Na prani je s dalkovym ovladanim.
MULTIFUNKTIONSLENKRAD - multif. volant, bud klasicky nebo Mkovy.Ovladani klasicky radio+pripadne telefon+cirkulace vzduchu
Skisack - nemusi byt v serii
Spracheingabe - hlasove ovladani???
tohle netusim
)
ATA, MAL hinten,DRZM

SCHEINWERFERWASCHANLAGE INTENSIVREINIGUNG- intenzivni ostrikovani, to taky neni v zakladu..
FUNKUHR - nejake funkcni hodiny asi

STANDHEIZUNG MIT FERNBEDIENUNG - nezavisle topeni je v zakladu u kazdeho 3.0d(predpokladam ze i u 4.0d). Bylo mi to vysvetleno tak, ze motor se poradne nezahriva a ze nezavisle topeni mu pomaha. Na prani je s dalkovym ovladanim.
MULTIFUNKTIONSLENKRAD - multif. volant, bud klasicky nebo Mkovy.Ovladani klasicky radio+pripadne telefon+cirkulace vzduchu
Skisack - nemusi byt v serii
Spracheingabe - hlasove ovladani???
tohle netusim

ATA, MAL hinten,DRZM
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.7er.com/modelle/e38/preise_ausstattung.php
pokud chcete cokoliv vedet o sedmách, tak si troufám říct, že to je to nejlepší co na webu je. je tam diskuzní forum, ale i neskutečná spousta informací. doporučuji. fandové bmw budou nadšeni, škoda jen že je potřeba znalost němčiny...
pokud chcete cokoliv vedet o sedmách, tak si troufám říct, že to je to nejlepší co na webu je. je tam diskuzní forum, ale i neskutečná spousta informací. doporučuji. fandové bmw budou nadšeni, škoda jen že je potřeba znalost němčiny...

-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:Hanz píše:...taky maji aktualizaci 8.8.2003, dneska to co oni nabizeji za 25k bez DPH se nabizi bezne za 1/2 s DPH /i niz/ a firmama o kterych je slyset... /ruku na srdce, o tehle jsem se dozvedel ted/
Hoši neřešte to,já to tu nedal jako reklamu někomu(tady hošík chtěl vědět info o 740d a chtěl kontakt),znám majitele už několik let a dělá tzřeba takové auta co druzí bohužel ještě neumí( víte je to novinka...atd) Hanzi ty ji neznáš,ale dělá auta v porsche praha,auto jarov,auto exner,auto base,bychl,auto bayer brno,rt torax ostrava atd.Mimo jiné si kupte poslední číslo SM a můžete si o tom něco přečíst.Na vytrvalostním závodě v Brně skončila fabie TDI kterou dělal na 2.místě za nějakým benzýnovým nadupaným BMW. Toď vše.
P.S. Hold někteří lidé neví kde dřív skočit i bez MEGA REKLAMY !!!
No nevim, ale u nas když nekdo chce čip, tak se jezdi do GX tuningu
Lukáš píše:M3maniac píše:Hanz píše:...taky maji aktualizaci 8.8.2003, dneska to co oni nabizeji za 25k bez DPH se nabizi bezne za 1/2 s DPH /i niz/ a firmama o kterych je slyset... /ruku na srdce, o tehle jsem se dozvedel ted/
Hoši neřešte to,já to tu nedal jako reklamu někomu(tady hošík chtěl vědět info o 740d a chtěl kontakt),znám majitele už několik let a dělá tzřeba takové auta co druzí bohužel ještě neumí( víte je to novinka...atd) Hanzi ty ji neznáš,ale dělá auta v porsche praha,auto jarov,auto exner,auto base,bychl,auto bayer brno,rt torax ostrava atd.Mimo jiné si kupte poslední číslo SM a můžete si o tom něco přečíst.Na vytrvalostním závodě v Brně skončila fabie TDI kterou dělal na 2.místě za nějakým benzýnovým nadupaným BMW. Toď vše.
To jsem radsi ani nepis, jsou to jen sprosty zlodeji...
N54 PWR
Lukas H. píše:Lukáš píše:M3maniac píše:[quote="Hanz"]...taky maji aktualizaci 8.8.2003, dneska to co oni nabizeji za 25k bez DPH se nabizi bezne za 1/2 s DPH /i niz/ a firmama o kterych je slyset... /ruku na srdce, o tehle jsem se dozvedel ted/
To jsem radsi ani nepis, jsou to jen sprosty zlodeji...[/quote]
To teda jsou,kdysy jsem chtěl konusovej sportovní filtr no a jelikož tenkrát těch firem co se zabejvali tuningem ještě tolik nebylo volal jsem jim,že jedu zítra do Prahy a jestli ho nemaj skladem a jestli mi daj nějakou slevičku když pojedu takovou dálku... no a oni no jasně 15%,přijeďte máme to skladem... přijel jsem a řek jim aď mi to tam hned hodí,no ale měli jen nějaké staré kleště a kladívko.... prostě to nezvládli.No a perlička na závěr při placení.... místo slíbené slevy 15% jen 5%,že to nejde ,že by na tom nic neměli (tak co to slyboval do telefónu debil)