Jací bengové? do 20k nemusíš poldy volat woe!!!Bombarder píše:ale dej pozor, az ti do toho bude nekdo bourat, tak nezapomen rozhazet zbytky zrcatka po zemi. jednou me tak bengove odchytli..rene kurc píše:No malé doporučení,najdi si u Vás na vsi nějakýho aviatyka co ti do něj jako nacouval,pojištovna ti to zaplatí z jeho zákonného a pokud to bude firemní auto kde jsou pojíštěni hromadně tak ani nepřijdou o bonus... dáš mu láhev a je to....jinak si myslím,že celé zrcátko plus lak bude koštovat v BMW balík.......kterej si necháš vyplatit a koupíš za něj oba špígly....
Jinak nechápu jak ti ten zmrd z tou 206kou mohl ujet,leda že by to byl ten z toho bilbordu se 180 koníkamadup na brzdy,vypnout ASC ,2 plný,otočka a za minutu jsem za zmrdem a :gun01:
Ehm.. jaci bengove.. kdyz auto patri treti osobe tak musis flojdy volat vzdycky.. jinak mas smulu!!rene kurc píše:Jací bengové? do 20k nemusíš poldy volat woe!!!Bombarder píše:ale dej pozor, az ti do toho bude nekdo bourat, tak nezapomen rozhazet zbytky zrcatka po zemi. jednou me tak bengove odchytli..rene kurc píše:No malé doporučení,najdi si u Vás na vsi nějakýho aviatyka co ti do něj jako nacouval,pojištovna ti to zaplatí z jeho zákonného a pokud to bude firemní auto kde jsou pojíštěni hromadně tak ani nepřijdou o bonus... dáš mu láhev a je to....jinak si myslím,že celé zrcátko plus lak bude koštovat v BMW balík.......kterej si necháš vyplatit a koupíš za něj oba špígly....
Jinak nechápu jak ti ten zmrd z tou 206kou mohl ujet,leda že by to byl ten z toho bilbordu se 180 koníkamadup na brzdy,vypnout ASC ,2 plný,otočka a za minutu jsem za zmrdem a :gun01:
Lukke: no obě si koupíš z toho jednoho proplaceného-podle mě bude stát tak 8k!Snad nechcete pojíštovákovi povídat pohádky o jedne větvi na dva díly.....
>>Anonymus> Jsi řidič toho Dególa, když to tak dobře víšAnonymous píše:2Lukke: no aspon te muze tesit, zes to nevodnes hur, jak to licis, moh bejt borec zkoureneja to ho pak nejaka rano vo spigl nemohla rozhodit, uznej
Why do you drink and drive when you can smoke and fly?