Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Poškrábaný auto - záviděj

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Klakson »

když jsem měl E30 tak mě v jednom měsící: klíčem obtáhli přední blatník, nárazníkem odřeli bok, a propíchli gumu , ale zatím od tý doby klid, naštestí.
Lopatta
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Lopatta »

Já mám teď nově nalakovanou káru, jestli na tom autě najdu nějakou rejhu tak se asi přeskočím. Já někoho nachytat jak něco takovýho dělá tak ho na místě skopu do kuličky a nebo :gun11:
Georgis
Klubové ID: 162
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Georgis »

Ostraváci baworáci by mohli vyprávět. Třeba v takovém OV Zábřehu nebo na Dubině. Od kámoše fotřík si koupil žlutou 5ku. Za dva dny měl na kapotě metrový kosočtverec i s chlupama. :cry: jak želva.
Jamall
Klubové ID: 2933

#24 Příspěvek od Jamall »

Hele to je úplně normální. V létě jsem nechal stát autíčko u budovy kde je mrak kamer, když jsem byl zhruba 100metrů od auta, najednou šli směrem k němu dvě 15leté namachrované, nacamrané dětičky co neuměj zabít ani vlastní čas. Najednou jsem měl blbí pocit. Tak jsem se tam zastavil a koukám, koukám najednou mě málem jeblo on si ten cápek vyskočil a levačkou kopnul přímo do dveří mrdu jako prase. Se omlouval, že je vožralí, ej sem mu po lopatě vysvětlil, že i když bude zfetovaní, že té auta bude líbat
Lukke
Klubové ID: 1930

#25 Příspěvek od Lukke »

Pánové to mně se nedavno nějakej tvrďák proběhnul přes celý auto v kanadách, zřejmě svý tragický slečně či partě chtěl předvést jakej je dobrej, takže vyskočil na přední kapotu (dva lavory), skočil na střechu (dva lavory) a zakončil to na kufru (tam je menší promáčklina). Policie i přes kamery NULA, zkráta to asi nechtěj řešit...
martas11
Klubové ID: 2434

#26 Příspěvek od martas11 »

Mně někdo objel celou levou stranu i kapotu.Teď po týdnu jsem zjistil konečně kdo to byl :lol:
Jamall
Klubové ID: 2933

#27 Příspěvek od Jamall »

martas11 píše:Mně někdo objel celou levou stranu i kapotu.Teď po týdnu jsem zjistil konečně kdo to byl :lol:
Klidně bych se vsadil, že to byl nějaký bývalí kamarád...
martas11

#28 Příspěvek od martas11 »

Jamall píše:
martas11 píše:Mně někdo objel celou levou stranu i kapotu.Teď po týdnu jsem zjistil konečně kdo to byl :lol:
Klidně bych se vsadil, že to byl nějaký bývalí kamarád...
Nikdo takovej.Je to človék,kterej asi jen závidí.
calif

#29 Příspěvek od calif »

jsem rad ze podobne problemy nemusim resit, bydlim na vesnici, a k tomu ve slepy ulici, ozraly vyrostci tu nejsou a zavistivi dedci taky ne, jediny skrabance co na aute mam jsou z parkoviste, protoze burani ktery parkovali driv maximalne pred jzd nebo stodolou nejsou zvykly na ty velky parkoviste :)
Kruty
Klubové ID: 1759
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Kruty »

Take jsem pred casem pri parkovani v Praze utrzil zarez do laku od nejakeho zavistiveho pitomce...

Bohuzel je to na dverich u ridice, a jeste to dost sviti, protoze mam tmavou metlu.

Chtel bych to nejak dat doporadku, ale takovou tou opravnou sadou, co je u auta se mi to patlat nechce, nerad bych to nejak domrsil.

Mate nejaky tip nebo radu, jak podobny skrabanec opravit? Lakovat cele dvere nebudu, a samotne rozlesteni (tempo atd...) take nepomuze, protoze se dostal az do bileho zakladu pod barvu...
Risa525
Klubové ID: 2231

#31 Příspěvek od Risa525 »

jestli je to hluboko tak máš jedinou volbu pokud nechceš lakovat celý díl a to je rozstřik!!záleží na místě a taky na lakýrovi :wink:
Risa525
Klubové ID: 2231

#32 Příspěvek od Risa525 »

calif píše:jsem rad ze podobne problemy nemusim resit, bydlim na vesnici, a k tomu ve slepy ulici, ozraly vyrostci tu nejsou a zavistivi dedci taky ne, jediny skrabance co na aute mam jsou z parkoviste, protoze burani ktery parkovali driv maximalne pred jzd nebo stodolou nejsou zvykly na ty velky parkoviste :)
taky sem z vesnice ale přebývám v praze a nejednou se mi už stalo že sem čekal na někoho na spol. párkálu u nákupáku a jak se vedle mě střídaly auta tak sem jen počítal rány dveřma!!!třeba i tři za hodinu....z jednim kokotem sem se zhádal jak prase...už sem sahal pro TOMFU pod sedadlo :evil: ...mám od něk krásnou vzpomínku na dveřích,zmrd zasranej! :x !
ted si docela pečlivě volím místo na parkování...mladá vždycky řiká že sem jak magor....10min jízdy po parkálu :D !!!já vylejzám z auta jak myška abych netrefil třeba jen feldu vedle, ale někdo to hold nikdy nepochopí :roll:
Je vůbec nějaká adekvátní obrana?sepsat protokol? :oops:
calif

#33 Příspěvek od calif »

presne vim o cem mluvis, me jednou jeden vidlak z zigulem chtel dat na drzku jen proto ze sem se ozval kdyz mi vrazil do dveri, stal sem kus od auta kouril......vystupuju z káry stejnym zpusobem, ikdyz tam stoji treba stodváca....myslim ze clovek ktery si vazi vlastniho auta, at uz je to baworák nebo cokoliv jinyho, by neco takovyho nikdy neudelal, jak se chovam k cizim vecem, tak i ke svym.....
martas11

#34 Příspěvek od martas11 »

calif píše:presne vim o cem mluvis, me jednou jeden vidlak z zigulem chtel dat na drzku jen proto ze sem se ozval kdyz mi vrazil do dveri, stal sem kus od auta kouril......vystupuju z káry stejnym zpusobem, ikdyz tam stoji treba stodváca....myslim ze clovek ktery si vazi vlastniho auta, at uz je to baworák nebo cokoliv jinyho, by neco takovyho nikdy neudelal, jak se chovam k cizim vecem, tak i ke svym.....

Všechno je akorát o lidech. Nic víc.
boss1
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od boss1 »

martas11 píše:
calif píše:presne vim o cem mluvis, me jednou jeden vidlak z zigulem chtel dat na drzku jen proto ze sem se ozval kdyz mi vrazil do dveri, stal sem kus od auta kouril......vystupuju z káry stejnym zpusobem, ikdyz tam stoji treba stodváca....myslim ze clovek ktery si vazi vlastniho auta, at uz je to baworák nebo cokoliv jinyho, by neco takovyho nikdy neudelal, jak se chovam k cizim vecem, tak i ke svym.....

Všechno je akorát o lidech. Nic víc.
taky mam na sve e36coupe slinec prez celou jednu stranu(patrne od klice).no hruza a des.
karelcompacte36
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od karelcompacte36 »

Jo lidská zavist je svině a nemá hranice já měl Mercedesa a furt mi chyběla hvězda a to nemluvím o laku ríhy od kliču ze všech stran kvuli tomu sem si koupil Bmw,abych ty omezený lidi tak neprovokoval no jeto o krapet lepší,ale taky se sem tam nějakej dobrák najde co si sem tam škrtne kličema jednině značku Škoda a zapadnete mezi tu omezenou většinu co se vám vysmívají a podepisují se vám na autě.Ale copak jsem jako oni? :D
Pavelkac

#37 Příspěvek od Pavelkac »

Kruty píše:Take jsem pred casem pri parkovani v Praze utrzil zarez do laku od nejakeho zavistiveho pitomce...

Bohuzel je to na dverich u ridice, a jeste to dost sviti, protoze mam tmavou metlu.

Chtel bych to nejak dat doporadku, ale takovou tou opravnou sadou, co je u auta se mi to patlat nechce, nerad bych to nejak domrsil.

Mate nejaky tip nebo radu, jak podobny skrabanec opravit? Lakovat cele dvere nebudu, a samotne rozlesteni (tempo atd...) take nepomuze, protoze se dostal az do bileho zakladu pod barvu...

Hezky jdou schovat skrábance a tečky od kamínků barevným voskem Sonax,to je leštěnka přímo určená na takovéto kosmetické opravy. Já mám tmavě modrou metalízu OrientBlau/dunkelblau, to auto je tak tmavý,že za šera vypadá jak černý a drápanec od klíče na předním blatníku jsem s tím zamaskoval tak,že se musím zadívat,abych našel kde to bylo,předtím to svítilo jak prase. Tu leštěnku koupíš v barvě karoserie,ta moje je tmavě modrá jak ingoust. Stojí cca 450kč. Koupil jsem jí jako poslední pokus před lakovnou a byl jsem velmi mile překvapen,jak supr to dopadlo.
ARMAN

#38 Příspěvek od ARMAN »

ďulkům od obouchani dvěřma si neubranite někde jsem měl foto auta co stale parkuje v centru někde u staromaku a ten pohled byl docela šokijici přesně na urovni otvirani dveři vedlejšiho auta mělo nespočet malych ďobanců 8O a byl to nějaky levny pažout takže o zavist tu nešlo

jinak taky patřim k pacientům co u obchoďaku parkuje na druhem konci parkoviště kde nikdo neni aby mi někdo nepoškrabal 18let stary pekač :mrgreen:
Kruty
Klubové ID: 1759
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Kruty »

Diky za radu, zni to zajimave... take mam tmave modrou metalizu, tak by to mohlo pomoct...

Jak presne se ten vosk jmenuje a kde se da sehnat?
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od jiriik »

Hanz píše:mno, kamosovi tohle udelal soused :-/ jenze to v sobe udrzel a pak to stalo za to... stavebni pena ve vyfuku a v motorovem prostoru dokaze neskutecne veci :-)))) vlezl si pak s kamerou na balkon a natacel si celou scenku :-) malem jsem se po+ral smich, kdyz mi to poustel...
To video bych chtěl vidět :lol: to musel být nářez :)
Odpovědět