No můj názor je ten že znak BMW by neměl být odstraněn při žádných úpravách to je pak smutné.
No a ty lampy vzadu jsou nej. fakt ty originály BMW červené a bílé.
No a ty kulaté jsou promiňte mi to ale opravdu "hnus" .
Originál zaslal abdul podle me to tam ani nejak nelicuje...
to sem chtel puvodne taky rict, ale vy byste zase picovali ze mam voko z kasparovo kravy a ze tomu nerozumim pac nejsem BMW fanda a mam si koupit mercedesa
Originál zaslal Georgis Vypadalo by to hnusně viz obr:
Ty moje jsou proti tomu pohodovky.
Ty jsou fakt šílený....
Já nevím, mně se baworáci líbí takový jaký jsou a už bych je dál neupravoval. A když si ho chce někdo vylepšit, tak a? si na něj dá nějaký pěkný kola a dejme tomu nějakej ten m-paket, ale to je všechno.
Tím nechci nikoho naštvat, je to jen názor....
Originál zaslal darmon to sem chtel puvodne taky rict, ale vy byste zase picovali ze mam voko z kasparovo kravy a ze tomu nerozumim pac nejsem BMW fanda a mam si koupit mercedesa
když jsou tu takový oborníci a myslej si,že když někdo zavaří znak-tak už tam je víko z pažoutu i se světlama.to slícování si přijdte změřit mikrometrem odborníci!!!!!!!
Originál zaslal Soběslav když jsou tu takový oborníci a myslej si,že když někdo zavaří znak-tak už tam je víko z pažoutu i se světlama.to slícování si přijdte změřit mikrometrem odborníci!!!!!!!
mi jsme nemysleli tve auto, tomu vsechna :ucta:, ale shrek nam sem vlozil obrazek svetel pro srovnani a ta zad na ktere byly, vypadala jako 406ka, pak ten obrazek nekdo smazal
Originál zaslal Soběslav když jsou tu takový oborníci a myslej si,že když někdo zavaří znak-tak už tam je víko z pažoutu i se světlama.to slícování si přijdte změřit mikrometrem odborníci!!!!!!!
no jestli zadek tvyho auta vypada jako na ty fotce tak by nebylo od veci prijet zmerit mikrometrem tvuj mozek ja myslel ze zavarovani kufru delaj jen vysinuti kluci s feliciema a golfama
a neni to kazdyho vec, chlape? to je porad dokola, je taky dost lidi, co rekne, ze fotit si 735iA pri Vmax je zalezitost mikrometru / a je jedno ktere rele ted myslim/, nicmene jsou zas jini /treba ja /, kteri to oceni asi ti sem hodim pics moji bejvaly plecky, to bys dostal min infarkt ))
jisteze, kazdej si muze rict svuj nazor, kazdej si muze predelat auto tak z hezkyho zadku udela rovnou plochu a vypada to jako dodavka , mne se jen libi jak majitele tehle uprav vetsinou dycky zacnou vysilovat kdyz se nekdo ozve , a vubec hod to sem at si smlsnu
tvuj komentar jsem nejak nepochopil "odborniku"...