Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ženská v Matizu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lada Zuzjak

#21 Příspěvek od Lada Zuzjak »

Originál zaslal RuDoSh
[B]a ja ze jsem STAL na parkovisti pro vozickare (bratranec sel jenom neco zanest do obchodu, vedle me dalsi tri fleky pro vozickare, a ti zmetci na me vyrukovali s nejakou nehoraznou castkou snad 5 litru.....no nakonec jsem jim musel dat 300.....svine)

He tak to si libujte, jednou si takle jedem s kamosem ve wartasu po dalnici nejakejch 130, mijime minibus zahranicnich navsevniku, dojizdime na konec dalnice a kde se to napojuje na kalsickou silnici, tak :benga:
Zastavime, z motoru se zacne hulit ,jak se tam vypejkaj zbytky oleju(no wartas) a ze prej nemame dalnicni znamku:) , no kdo by ji taky cekal na takovym vraku, ze prej az 25 klacku, no pak to 500 na slozenku uklidnilo:)

Tak trochu out, jestli mate nekod warburka doma bez papu, tak ho kuchnete a udelejte z nej motokaru, ten 3 valec 2 takt lita jako prase :bigok:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RuDoSh »

btw. tu pokutu mi dali mestaci....maji na to vubec pravo? :D
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Pivson »

Originál zaslal RuDoSh
[B]btw. tu pokutu mi dali mestaci....maji na to vubec pravo? :D

bohužel teďka už jo :321: :321: :mad: :mad:

ale kolik je max hranice pokuty nevím
d.aemon

#24 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Pivson
[B]bohužel teďka už jo :321: :321: :mad: :mad:

ale kolik je max hranice pokuty nevím

2k na místě blokovou. Ve správním řízení už mnohem víc.
Dave
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal d.aemon
[B]Ve správním řízení už mnohem víc.

Kámoš je u městské a bavili jsme se o tom, takže pokud si dobře pamatuji tak padla čáska 6000,-
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Před týdnem nás řešili měštáci za botičku.Tak jsem se prvni taktně zeptal co že to stojí tento špás a když mi řek,že mi teda víc jak 300 nedá tak jsem mu dal sodu jako,že to dám známému a takové ty kecy-ten pěnil a zuřil,a že prý kdyby to věděl tak mi dá větší flastr.A já jsem mu jen řek,že je znám a proto jsem se ptal hned !!
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Pivson »

No já mám jestě jeden zásek v Táboře, porušení prikázanýho smeru jizdy za 1000,- :321: :321:

Dva mlady usmrkany policajti ve facku a mladej kluk (jeste se dvema super holkama) v BMW a jeste prazak. Bez diskuze za 1000,-
Nikoho jsem neohrozil a jinak bych si musel dve kilasky zajizdet.

No ted cekam co a jak, za par dnu je to rok. A pokuta, ktera neni spravnim rizenim vyresena do rjednoho roku se promlcuje :D :D

Tak uvidim :eek: :eek:
d.aemon

#28 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Dave
[B]Kámoš je u městské a bavili jsme se o tom, takže pokud si dobře pamatuji tak padla čáska 6000,-

Já mám teda pocit, že tam už bude hranice mnohem vyšší. Kámoš za chlast platil 2o.ooo,- Ale to bylo trochu složitější: chlastal -> chytili ho -> sebrali mu papíry -> zas chlastal -> zas ho blba chytili :D :D :D
Takže už mu napařili i maření úředního výkonu.
vally
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od vally »

Jojo, i zvlastní zkušenosti vim, že mladý kluci s baworákama nejsou u benga zrovna oblíbený. Ale nadruhou stranu jsem u Příbramy předjel dvě Feliny přes plnou čáru a když jsem dokončoval předjížděcí mánévr ( už tam lezlo 160 ), tak vidím benga a že to celé viděli jak na dlani. Byl to rovnej úsek a nikoho jsem tím neohrozil ( vůbec nechápu, proč tam ta plná je ). Dostal jsem jenom 3 kilča, byl to takovej pohodovej strejda, kterej mi dal jenom takovou výchovnou pokutu a ne jak ty některý, co si chtěj nahrabat. Nejsou benga jako benga.
d.aemon

#30 Příspěvek od d.aemon »

Ja ja. Nejhorší jsou, aspoň tady v Brně, PMJ (pohotovostní motorizované jednotky). Nevím přesně jak je rozeznat od normální hlídky, ale když ti vás dostanou do spárů, nemazlí se s ničím a sekají pokuty jak na běžícím pásu.
Kámoš dělá benga v centru a sám ještě nikomu nesebral papíry za chlast. Vždycky borca nechal odstavit káru a jet domů tramvají. Když moc pi*oval, dostal flastra. Možná to bude tím, že jsme taky z hospody jezdívali nakouření, tak pro to měl trochu pochopení :D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal Pivson
[B]No já mám jestě jeden zásek v Táboře, porušení prikázanýho smeru jizdy za 1000,- :321: :321:

Dva mlady usmrkany policajti ve facku a mladej kluk (jeste se dvema super holkama) v BMW a jeste prazak. Bez diskuze za 1000,-
Nikoho jsem neohrozil a jinak bych si musel dve kilasky zajizdet.

No ted cekam co a jak, za par dnu je to rok. A pokuta, ktera neni spravnim rizenim vyresena do rjednoho roku se promlcuje :D :D

Tak uvidim :eek: :eek:

a co chces videt, dyt to mas za litr jak pises tak jaky spravni rizeni ?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal d.aemon
[B]Ja ja. Nejhorší jsou, aspoň tady v Brně, PMJ (pohotovostní motorizované jednotky). Nevím přesně jak je rozeznat od normální hlídky

v praze jezdi passatama, poznaj se tak ze operujou po cely praze a ne jen po svym obvode, mamrdi, pred lety mi vzali ridicak za maly pivo.
d.aemon

#33 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal darmon
[B]v praze jezdi passatama, poznaj se tak ze operujou po cely praze a ne jen po svym obvode, mamrdi, pred lety mi vzali ridicak za maly pivo.

No u nás jezděj feldama. Napadlo mě akorát, jestli nemaj jiný barevný pruhy na majáku. Všim jsem si, že tam bejvaj oranžový a žlutý. Třeba je to náhoda, třeba není. Každopádně to s tím malým pivem - to jsou celí oni, šmejdi.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tady u nás jeden šmejd 20 let buzeroval koho mohl.Když mu známý volal,že mu sehnal to auto co chtěl,tak mu jen řek,že te? namá prachy a že si vezme nějaké šichty o víkendu navíc.Za 14 dní měl auto v garáži.PARCHANT! A aby toho nebylo málo tak těsně před důchodem ho chytli jak přerazil značku při jízdě z hospůdky!!!S té hospůdky prý jezdil každý týden. :gun07:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od skautik Čestný člen »

jsem jeste nevidel policjta co uz mu bylo 40, ze by nesedl za volant alespon po 2pivech nez jel na nocni
skautik Čestný člen
Čestný člen

#36 Příspěvek od skautik Čestný člen »

ten vek neberta tak vazne, necu nikoho urazit, jen jsem tim mysle, ze jsou uz ostrileni mazaci
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal vally
[B]Jojo, i zvlastní zkušenosti vim, že mladý kluci s baworákama nejsou u benga zrovna oblíbený. Ale nadruhou stranu jsem u Příbramy předjel dvě Feliny přes plnou čáru a když jsem dokončoval předjížděcí mánévr ( už tam lezlo 160 ), tak vidím benga a že to celé viděli jak na dlani. Byl to rovnej úsek a nikoho jsem tím neohrozil ( vůbec nechápu, proč tam ta plná je ). Dostal jsem jenom 3 kilča, byl to takovej pohodovej strejda, kterej mi dal jenom takovou výchovnou pokutu a ne jak ty některý, co si chtěj nahrabat. Nejsou benga jako benga.

V neděli měli policajti manevry po praze, na letny me jeden zastavil(u tramvaje), chtel doklady a tak...po chvili klasicka otazka vite proc sem vas zastavil??? ja na to ne, proč?? svítil ste mlhovkama(no a co???)..pak se pta jestli mam bag(jel sem nepripoutanej).....no pak sme se nak zakecali..a vylezlo z nej ze je fanda... pohodář nakonec me nechal jet a ani mi neudelil domluvu.....a for je, ze pro to proc me zastavil sem stejne nevypnul :-)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od RuDoSh »

jj fizli nemaji radi mladochy v BMW :) taky me jeden dusil ze mam (po byvalem majiteli) nalepku ceske vlajky na SPZ.....nic nikde nemohl najit tak sel po tomhle......ze jestli to nesrypnu tak mi da flastr 500........samozrejme to ani za boha neslo......tak vylezl popity otec :) a hned se to vyresilo tim ze staci kdyz to srypnu doma :)

Ale v Ostrave na me byli hodni.......na dalnici (nebo co) byla krizovatka a na ni omezeni 50.......jel jsem 120 a nastesti v te krizovatce me blokl kamion ze sem jel asi 75........tak sem to mel za 500.....ale svinak ukecat nesel :-(
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od vir2l »

Lukas: tak co svitis mlhovkama kdyz ti na nic nejsou? :)
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal vir2l
[B]Lukas: tak co svitis mlhovkama kdyz ti na nic nejsou? :)

jasne, autiko vipada lip a sem aspon videt(cerna metla neni nejzarivejsi lak :-))
Odpovědět