Originál zaslal Hanz chlapce, kdyz budes takle uvazovat skoncis brzo se schyzou na psychu... potazmo je pak kopirovani i tvuj pokus jit se rano vylulat...
4 kulaty qvalitni zadni lampy skorujou uz jen proto, ze je jeste nikdo nema ))))
má, viděl jsem to ne jednom báwu, mám někde i to foto, ale nevim kde asi v práci, no nevím není to špatný, ale lexus je lepší
Originál zaslal Klakson má, viděl jsem to ne jednom báwu, mám někde i to foto, ale nevim kde asi v práci, no nevím není to špatný, ale lexus je lepší
u nás na osmičce "Praha 8" má nejakej týpek udělanou E30 a čtyři kulatý má vzadu , vypadá to celkem dobře, jenže ten má komplet káru rozšířenou o 30 cm na každý straně:D
Když jsem tam chtěl dát nový zadní lampy já, každý byl proti a rozmlouval mi to. No a pak jsem si je tam dal a je to SUPR! Takže mysli svojí hlavou a rozhodni se sám.
ok, Bubi... zas na druhou stranu: kdyz nekdo nasype do kary majlant, stravi na tom hafo dni prace a vysledek bude stat za shit, tak mu tady taky nikdo nerekne, ze je to shit... tim nerikam, ze ty svetla NE, jen tim rikam, ze na nich porad moc lidi zrovna neulitava + je rozdil coupe/limo a to dost podstatnej... /limo ma svetla dost nepovedeny samotnym rozmerem-pomer sirka:vyska/...
mas pravdu v tom, ze kazdej ma jiny "voko" a "svou hlavu" :bigok: :bigdevil: :allright: