Neco proti nafte? Rekl bych ze by jsi mi neujel...
beru, diesel power je diesel power, mam v zaloze nakonovanou octavii 1.9 tdi s 160 k a peknym zrychlenim. zavodil jsem s 525 tds a byli sme na tom na stejno. s bmw jsem to jeste neskousel, spojka mi drzi silou vule..
Originál zaslal JFK Jo jo, litat smykama do zatacek, nesetrit gumy a spojku pri kazdym rozjezdu, jak nestojis u benzinky aspon dvakrat za den tak jses nervozni, v obci max 50 km/hod pouze pri couvani...:gobeer:
Akorat je desne zajimavi, ze te jeste nikdo nikde nevidel.......... :zmateny: :321:
Jo jo moje slova, asi si budem rozumět :bigok:
A jak by jste mě mohli vidět, když jste z Čech a já z Moravy a sem nejedete... chtěli jsme tu sraz ale vy... jste se na to! Mohli jsme se vidět a pořádně protáhnout káry! Tak to necháme na jaro ju???
Originál zaslal slunicko Jo jo moje slova, asi si budem rozumět :bigok:
A jak by jste mě mohli vidět, když jste z Čech a já z Moravy a sem nejedete... chtěli jsme tu sraz ale vy... jste se na to! Mohli jsme se vidět a pořádně protáhnout káry! Tak to necháme na jaro ju???
mnooo, na morave jsme byli tenhle rok nekolikrat, a nebo ve vychodnich cechach a to taky nemas daleko ) a v liberci bylo k videni nekolik aut z moravy... tak v cem je problem, hodne ti to zere? mas bawo a nemas petikilo na naftu do prahy?:) :bigok: :gobeer:
to:slunce: : životopis neeee, fotku možná jo:mhihi: , no ale hlavně až bude další sraz, tak by ses neměla na nic vymlouvat a přijet alespoň na jeden den!!!!!;)
Originál zaslal JFK mnooo, na morave jsme byli tenhle rok nekolikrat, a nebo ve vychodnich cechach a to taky nemas daleko ) a v liberci bylo k videni nekolik aut z moravy... tak v cem je problem, hodne ti to zere? mas bawo a nemas petikilo na naftu do prahy?:) :bigok: :gobeer:
Jo ale když jste byli na Moravě, tak jsem tu ještě mezi Vámi nebyla a nebo jsem měla autko v servisu a bez něj jsem nechtěla ale to už jsem tu vysvětlovala několikrát!!!
Jinak peníze mám na naftu neboj a nežere mě to tolik jak jste tu kdysi psali... ale to by bylo zase jen a jen dohadování
Prostě na jaro ahojte :bigok: :gobeer:
Originál zaslal slunicko Jo jo za volantem žiju :hopik: baví mě to, a na poldy víš co :prd2: Ti mě můžou tak ... :allright:
myslím si že bychom se mohli někdy někde srazit a pořádně projet ty naše káry ne?????
Hlavně ale neblbni pred vanocema, at ti zbyde na darecky a na naftu:))))