Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

.

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Gas1

#21 Příspěvek od Gas1 »

zacnu od zacatku prijel sem k tobě kde sem jestě 3 hodiny musel cekat nez das auto do poradku divné kdyz s nim kazdy den jezdis hrabal ses tam predemnou v chladicim okruhu tak proc si ho měl rozebranej?
spojku si rekl ze si prevlozkoval kdyz mechos rozdelal prevodovku bylo v ni bordelu jak nasranyho a bylo uplne KO takze nevim co si prevlozkovaval??na ni nebylo 10 let sahnuty
rikal ze si měnil prvky na prední naprave pritom kdyz sem dojel na geometrii tak mě ji neudelali protoze kola litaji o 1cm tam a zpatky a jsou uplně sjety vnitrky.
Zajimalo by mě kdy jsem s autem driftoval? jedinej kdo driftoval si byl predbarakem ty..
nechapu proc bych nedojel do brna? auto sem po cestě nekontroloval ale u ted auto najede 50 km bez zastavky akorat hadice jsou natlakovany jak P..a a celou cestu domů jsme jeli 90.
S autem sem jeden den prijel a druhy den rano odesla spojka takze jaky jezdeni? a auto sem po tom co odesla spojka nechal dal nastartovany vytekla voda nekde z pod motoru? proc asi protoze motor dlouho stal na miste a neměl se jak chladit to by se ale snad nemel uvarit pokud byl ok.
a ano spojka pro normalni lidi stoji 13k podivej se na strany kelly a novou spojku za 4 umim sehnat taky a zaplatils mě půlku, uz tehda sem ti měl auto vratit protoze není mozny aby se za den vysralo at stoji jak koli velkou castku.
ARMAN

#22 Příspěvek od ARMAN »

viska funguje dobře? pokud ne a auto stalo nastartovany delši dobu a třeba ještě chybi sahara tak se ti uvaři
brumlae34

#23 Příspěvek od brumlae34 »

Takže na autě bylo dělane: gufero zadni klika 200,-
sil vyfuku 50,-
gufero převodovka 58,-
silentblocky motoru 2500,-
lamela repas 600,-
tahla rizeni L + P 1000,-
rameno L + P 1600,-
spojovacka 1600,-
vzduch filtr 255,-
brzdove celisti 400,-
přední svetla 2200,-
vzpery kapoty 700,-
palivový filtr 200,-
stredove ulozeni kardanu 500,-
olej filtr 170,-
zapalovaci svicka NGK 357,-
tesneni vika ventylu 300,-
sada dorazu prednich tlumicu 430,-
tesneni vany 96,-

....15.860,- s DPH za klubacky ceny bez prace a drobnyho spotrebaku.... pro normalnuho smrtelnika nekde v kelly servisu by to bylo pres 30.000,- ....

Geoska delana nebyla, protoze jsem ji v te dobe jeste nemel.

Ono to je totiž v česku tak, že každej by chtel vsechno zadarmo a co v nejlepsim stavu.

Takže asi tak......
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od JaraX »

brumla na geošce jsem samozřejmě byl hned co jsem to dovezl od tebe, ale jeslti byla špatně tak to museli zjebat.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od JaraX »

Gas1 píše:zacnu od zacatku prijel sem k tobě kde sem jestě 3 hodiny musel cekat nez das auto do poradku divné kdyz s nim kazdy den jezdis hrabal ses tam predemnou v chladicim okruhu tak proc si ho měl rozebranej?
spojku si rekl ze si prevlozkoval kdyz mechos rozdelal prevodovku bylo v ni bordelu jak nasranyho a bylo uplne KO takze nevim co si prevlozkovaval??na ni nebylo 10 let sahnuty
rikal ze si měnil prvky na prední naprave pritom kdyz sem dojel na geometrii tak mě ji neudelali protoze kola litaji o 1cm tam a zpatky a jsou uplně sjety vnitrky.
Zajimalo by mě kdy jsem s autem driftoval? jedinej kdo driftoval si byl predbarakem ty..
nechapu proc bych nedojel do brna? auto sem po cestě nekontroloval ale u ted auto najede 50 km bez zastavky akorat hadice jsou natlakovany jak P..a a celou cestu domů jsme jeli 90.
S autem sem jeden den prijel a druhy den rano odesla spojka takze jaky jezdeni? a auto sem po tom co odesla spojka nechal dal nastartovany vytekla voda nekde z pod motoru? proc asi protoze motor dlouho stal na miste a neměl se jak chladit to by se ale snad nemel uvarit pokud byl ok.
a ano spojka pro normalni lidi stoji 13k podivej se na strany kelly a novou spojku za 4 umim sehnat taky a zaplatils mě půlku, uz tehda sem ti měl auto vratit protoze není mozny aby se za den vysralo at stoji jak koli velkou castku.

hele, pokud na auto není záruka, což má ve smlouve tak se ti muže vysrat třeba za 2 min po koupí a už to není prodavajicho starost, jak bys chtěl pak asi prodat auto ktery není v pořádku nebo je rozdělany nebo něco?
když jsi najížděl ke mě k baraku tak jsi tomu dal a uletěla ti prdel, ja ti řekl že bez ASC musíš opatrně na plyn a tys mě řekl že to bylo schválně, tvoji kumpani se tomu tlemili jak svina.
říkal jsem ti že je špatna viska a na zimu je vyndana, to že jsi někde stal dlouho na mistě bez visky a uvaři to je tvoje věc.
a chladici okruh jsem ti jasně řekl že byl rozdělany kvuli špatnym ventilum topení, protože ja je neměl ani zapojene ale nechtěl jsem ti v zimě předat auto ktere netopí.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od JaraX »

jinak ještě jedna perlička co mi mistr napsal
"napsali mi to borci z bmw klubu takze z toho se nevykecas a co je napsany ve smlouvě mě je jedno.."
ARMAN

#27 Příspěvek od ARMAN »

tak bez visky neni o čem diskutovat zahada je vyřešena pokud jsi byl upozorněn na chybějici visku tak za to můžeš bohužel sam, kolega kdysi uvařil svou třicu na stk měl ji nastartovanou delši dobu a to měl funkčni visku ale chyběla sahara

/thread
KKKuba
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od KKKuba »

to se bez ní ten motor může uvařit i takhle v zimě jo?
rooc

#29 Příspěvek od rooc »

Gas1:
by sis ten text toho inzerátu měl změnit ne

Prodam 735i LPG s veškerou dokumentací, na LPG se dá jezdit ihned i pri minusových teplotách díky nejlepšimu reduktoru na trhu, litá kola, volant alpina, manualní prevodovka(před smrtí), pred 100km nová spojka sachs za DARMO skoro :-)Kč, pretěsněna prevodovka(bůhví jestli),auto ma nová světla svití krásně plus priprava pro xenony (chyby jen vybojky),zesilovač, kuze, roletky, el okna, klima,tempomat atd.. tak a nejaké neduhy:náprava po smrti, nefunguje maly BC netuším proc asi vytekl display, někdy svití kontrolka ASC a někdy ne(většinou, když si hraju na čáva a jezdím bokem), teplotní ventil propuští teplou vodu do kabiny takze auto porad topí ale nahradní ventil pridam k autu, kapota je na výměnu je ve predu orezla, Eko je nezaplaceno ale možná ho ještě pred prodejem určitě nevyřeším vše o domluvě..rychlé jednání sleva jistá..doporučuji kupce z okolí brna.., ať yi ho odtlačí..., aby nevyvřel

JArax: toto není nic proti tobě....,

a ty tam nirmálně napiš, jak to je.., máš to zas nachystané tak, že z někoho uděláš chudáka :mad: :mad: :mad: :mad:
ARMAN

#30 Příspěvek od ARMAN »

KKKuba píše:to se bez ní ten motor může uvařit i takhle v zimě jo?
nejsem nějaky odbornik ale bez proudiciho vzduchu bych řekl že ano protože neni nic co by chladilo radiator, třeba se vyjadři někdo znalejši
KKKuba
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od KKKuba »

no právě že normální auto se neupeče, tak je mi divný že by na to báva byly tak choulostivý...
tanner540i

#32 Příspěvek od tanner540i »

Co je podle tebe normalni auto? 1.9tdi? Benzinova V8 se v pohode uvari, kdyz nesepne ventilator, i pri stani ted v zime..
Gas1

#33 Příspěvek od Gas1 »

myslis jako kdyz snezilo jak prase a pred tvym barakem je led o rozmeru 5x5 metrů na kterej se musi najet pokud chci jet k tvymu baraku a uklouzla prdel pokud tohle myslis jak driftovaní tak to si machr..a viska si rekl ze porad funguje tak nevim co to tu prekrucujes..a prijd ukazat to co jsi napsal ze je vymeneno na aute a omlatim ti to oblození lamely ktery se utrhlo bylo uz byly uplně obrouseny ty nyty co to drzely, a tu v krabici ve ktere si mi poslal tu spojku sem celou naplnil spalou spojkou cernym bordelem..ti to novy oblození za 600 klidně poslu zpatky a dej si ho na svy auto mam i fotku jak spojka vypadala ale nejde mi to sem vlozit.. si zapoměl zminit ze kdyz sme vyjeli a asi po 500 metrech si pálil gumy na tom drsnym asfaltu co mas kousek od baraku.. a po tom co jsem dal auto na internet ihned mi napsal borec BMW535M@seznam.cz Jak už jsem psal , tak je fouklé těsnění , plus zadělaná celá chladicí soustava . Auto se hodně dlouho prodávalo na Klubu a majitel ho z duvodu závady ani nepoužíval. Auto už jsem mohl v tý době vyzkoušet a tak o závadě vím . Musel jste to koupit už v tomto stavu , to o tom nevíte ?
CO reknes na tohle? to mi napsal borec po 5 minutach co sem mel inzerat na netu a o zadnem fouklem tesnení nebo ze auto tlakuje nebo ze je zadelana chladici soustava nevěděl..?
T613
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od T613 »

pokud jsem to spravne pochopil tak rikas ze motor tlakuje, protoze mas tvrde hadice ... tvrde hadice u techto motoru jsou uplne normalni jev jakmile se ohreje voda tak jak ma, a kdyz potom otevres expanzku tak je normalni ze to vyleti ven velmi rychle, podivej se kolik je na tom vicku tlak - proste to neni S120 jako jsi mel doted

problem nejspis spociva v tom coz jsi zminil, ze tam nekdo mohl nalit ucpavaci sajrajt coz muze ucpat tu odvzdusnovaci zpatecku (tenkou plastovou hadici) potom to musis cele vycistit nejakym pripravkem, kterym tam nalijes a najedes na neho nejake kilometry, pak vypustis a nekolikrat to procistis-vypustis jeste obyc destilkou lehce redenou nemrzkou

M30 motory jsou prakticky nesmrtelne, muze ho znicit leda totalni blb ... kdyz to prezilo majitele predtim nez jsi to mel ty a jarax (ktere jsem znal) tak to prezije uz vsechno :-)

jinak auto konkretne znam, ale jeste z davnejsich dob, jelikoz puvodni majitele jezdily ke me na dily, rady atd ... byl to spis takovy jezdici kram, ale s motorem nikdy nic nebylo pokud si pamatuju ... co ho ma jarax tak o tom nic nevim co se delo a co tam delal-nedelal
Gas1

#35 Příspěvek od Gas1 »

ale ubývá voda dnes sem najel 25km do prace a kdyz sem za cca 7 hodin jel domů chybelo cca litr vody..
T613
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od T613 »

voda ti muze ubyvat deravym chladicem (nemusis vubec videt ze tece protoze se odpari) pres hridel vodni pumpy, deravy vymenik topeni, praskla miska v pomocnem cerpadle topeni ... vic me ted nenapada z toho co jsem vsechno uz resil s vodou, kazdy bere tesneni jako prvni vec, ale pokud nemas olej ve vode nebo naopak, nehazel bych to hned na neho

nevim, nechci spekulovat takto na dalku
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od JaraX »

chladič je novy, ale podle mě to teče na hadicich u ventilu topení, jelikož jsem to neměl možnost zkusit než jsem mu auto prodal.
KKKuba
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od KKKuba »

tanner540i píše:Co je podle tebe normalni auto? 1.9tdi? Benzinova V8 se v pohode uvari, kdyz nesepne ventilator, i pri stani ted v zime..

třeba, nebo jakejkoliv jinej obyčejnej předohrab. Každopádně něco podobnýho jsem chtěl slyšet, dík za odpověď.
Gas1

#39 Příspěvek od Gas1 »

Prostě hledas neco co by to mohlo byt jinyho na zacatku sem to upekl a ted uz je to ventylama topení, snazis se z toho vykroutit jak se jen dá. pod autem není zadna voda takze ventylama to není. a porad sem neslyšel vyjádření na to co mi napsal ten borec? to si to vycucal z prstu? Auto už dám dokupy uplně kdyz sem uz stejně musel investovat takze by se mi nevyplatilo ti to vrátit tot tvoje jedinný stěstí..Jen chci aby všichni věděli že nejsi tak poctivej jak se tváříš...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od JaraX »

hele, žádnej jinej borec se tu ani podívat nebyl, takže kdo auto neviděl si o něm muže psát co chce. kdyby to auto viděl osobně tak at si klidně říka něco.

btw s autem jsem jezdil 3x týdně k našim, (5km) žadny nepoužíval z duvodu zavady. a fakt nebudu jezdit dálky v e32 v hodnotě 20k když mám k dispozici E65 745i LPG
Odpovědět