znam člověka co nemohl pul roku prodal za 350 naprosto megavybavenou E66 760Li, vybavou to bylo skoro jako ma snejk, najeto měla taky malo a nikdo to za 350 nechtěl, každej přijel, řekl to je dobry, super, škoda že to není 3.0d.
760i je fantasticka motorizace, ale bohužel nejde zaplynovat, dneska kdo kupuje sedmu, plynuje, a je to rozdíl jeslti jezdíš pruměr za 15 benzínu nebo 13 LPG
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
cena e65ky?
- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
na spotřebu kakám
stejně z M5 jezdim za 14-16, výměna oleje každých 7-8 tis km 10W60 což u sedmy odpadne zde klasická výměna 5W30-40 , 15-20 tis Km. Díly nápravy (čepy , ramena stejná cen možná u sedmy levnější) takže provoz +,- stejný. Jde mi jen o tu cenu ,nekoukám za kolik to pak prodám , jde mi čistě o aktuální cenu. Když jsem koukal tak se v ČR prodávala 1 sedma 760i za 399tis. a výbava bez individuálu. Takže těch 760i tu moc na prodej neni. Když je, tak 760iL a to nechci.

BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
neni lepsi napr. : http://www.tipcars.com/bmw-rada_7/750i- ... 10140.html
Mas face, jak je psano 750i jde hodit i do plynu a je za slusnou cenu, pokud jsem spravne pochopil ty resis predface se spadenym podvozkem, za podobnou cenu. Ale jestli chces neprodejnou karu za premrstenou cenu tak jdi do toho
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek !!
Mas face, jak je psano 750i jde hodit i do plynu a je za slusnou cenu, pokud jsem spravne pochopil ty resis predface se spadenym podvozkem, za podobnou cenu. Ale jestli chces neprodejnou karu za premrstenou cenu tak jdi do toho
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek !!