to máš pravdu.Rejchy píše:Myslel jsem k 3.0D,že se dával manuál k benzínům vím.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e38 730d - Automatická převodovka
Ahoj,asi tak za měsíc budu mít přesně tohle k mání...jen teda nemám výhřev sedaček..ale dá se dodělat.Na ceně se domluvíme,historii vozu umím zajistit(myslím tu skutečnou)má to najeto 210000km.Těd ještě 29.3.jsem objednany na podvozek,a pak by měla být v cajku..ale zaleží jestli mi vyjde nasledný kup bmw... jinak neprodávám..orientační foto na 7er pod stejným logem Fenix.Připadně se ozvi.Deathbox píše:Mám docela přesné požadavky - černá, černá kůže s výhřevem v el. a masáží, 16:9 navi, tv, parkovací asistent, el. kufr...
pozor..sedma v manualu existuje..je jich hodně málo,spíš vijímky.Ale seženeš i jine motorizsce v manualu..jen je toho jak šafránu...Rejchy píše:Zase to ber tak,že kdyby to byl manual (který se do sedmi ani nedával),tak ti časem odejde dvouhmotový setrvačník.A nová spojková sada včetně setrvačníku vyjde o pár tis.kč míň. Takže si moc nevybereš
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
on myslel naftu a ta se v manualu nedělalafenix píše:pozor..sedma v manualu existuje..je jich hodně málo,spíš vijímky.Ale seženeš i jine motorizsce v manualu..jen je toho jak šafránu...Rejchy píše:Zase to ber tak,že kdyby to byl manual (který se do sedmi ani nedával),tak ti časem odejde dvouhmotový setrvačník.A nová spojková sada včetně setrvačníku vyjde o pár tis.kč míň. Takže si moc nevybereš