Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E32, 750 - velká spotřeba a je cítit benzín z výfuku - kouří

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Frosty

#21 Příspěvek od Frosty »

Sorry, dlouho jsem se sem nedostal. Tlaky benzínu jsou při odpojených podtlakách 300 kPa, průtok jsem neměřil, nemám čím a ani neznám předepsané hodnoty. Pořád stejný problém, teď je to zrovna ve fázi, kdy to dusá, na kvolnoběh by člověk vypadl z auta, co to dělá,tuhle to zrovna chvíli fungovalo. Ohmatával jsem ta sací potrubí a ohřátá jsou stejně. Po nastartování studeného motru to začalo docela houpat, jak se to ohřeje, nebo trošku přidá plyn,tak je klid. Když to jede, tak to jede normálně, mám to možnost porovnat s jinou 850.
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Snejk »

když ti to piše regulace lambda mimo rozsah tak je jasne že to je lambda ne... tim bych začal. nove obě lambdy (když už tak už) a pak bych taky bejt tebou když maš nahradni dily vzal jine čidlo kliky, každa pulka ma svoje.. na volnobeh muže jedno hovnit... ale jedna vadna lambda s tim uděla dobrej bordel. to radši odpoj obě a zkus to... muže bejt vydechlý to její vyhřejvání nebo jeho relé.
Frosty

#23 Příspěvek od Frosty »

To už všechno proběhlo. Kdyby byl v hajzlu Hallův snímač, tak ta strana nepůjde vůbec. Levá strana jde solo sametově, pravá solo blbě. Ještě jednou přeměřím tlaky na pravé straně a asi to rozeberu. To může být i ojetý palec na sací vačce, nasvědčovalo by tomu i to třískání zdvihátka. Fakt už nevím.
Odpovědět