Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

extra vybava e38

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Hitman »

JaraX píše:
Hitman píše:
JaraX píše: věřím že B7 bys tim neprostřelil, jinak jeslti to chceš testoat, vali se mi na zahradě e38 kastle, tak se mužeš stavit a udělat z ní přerostlej cedník
myslis ze ani vojenskejma ? jsou to fakt jedovate jehlicky co litaj prehnane rychle :-D do kastle ne, to chce neco neprustrelneho :-D
no vsadim že se to neprostřelíš prahem dovnitř a druhym prahem ven
to je jasne protoze za prvni prekazkou se strela bud rozpadne nebo zmeni smer, nejspis oboji :-D na to je potreba jine raze :-D a nebo to tam pustit v rezimu full auto a ona tam uz neco proleti :-D
ELESO

#22 Příspěvek od ELESO »

JaraX píše:
ELESO píše:Taky si myslím že je to blbost,že jenom vyprávěl ale co hlavně že mi to prodal za hubičku.Kde dneska seženete E38 740 long M62 96 r.v. v plný výbavě za 80000 i s opravou :)koupená v čechách
to je ta s tím motorem posranym?[/quote

no po dlouhým pátrání jsem si obstaral díly,neco u nás něco němci,v neděli budu mít všechno doma tak to přes týden spáchám dohromady a hurá vyjezdit plnou nádrž kterou jsem dostal jako bonus k autu :D
100RM
Klubové ID: 675

#23 Příspěvek od 100RM »

ELESO píše:Taky si myslím že je to blbost,že jenom vyprávěl ale co hlavně že mi to prodal za hubičku.Kde dneska seženete E38 740 long M62 96 r.v. v plný výbavě za 80000 i s opravou :)koupená v čechách
To je otazka, co beres za plnou vybavu...
7er. True definition of luxury. Yours.
Coxik

#24 Příspěvek od Coxik »

ani vojenskejma neprošiješ B7. To je trošku jiná liga. jen to sklo má 18cm do toho se střílí hodně špatně. musel by jsi použít protipanceřové střelivo nejlépe ve sniperce tak na kilák a to už věřim že by to šlo durch na první ránu. ruční zbraně a 99% střeliva zastaví i B4 teda pokud do toho jich nevyšiješ deset vedle sebe si jí můžeš koupit v němeku jich jsou mraky a u nás je jedna taky na prodej. přímo po Havlovi naposled za ní chtěli cca míli.

BTW: kde koupíš za 80 000 v plné tak třeba Zařízení služeb ministerstva vnitra a máš to i se serviskou :lol:
ELESO

#25 Příspěvek od ELESO »

Dobře, dostali jste mě, chtěl jsem mít radost a teď jste mi ji zkazili :( já jen že za tyhle prachy jsem v německu našel tak akorát základ, tohle nemá snad jenom navigaci(která mi rozhodně nechybí)a xenony(taky nechybí,z E32 jsem zvyklý jezdit při svíčkách)jinak kompletní elektrika, tří zóna klima, nezávislé větrání(topení nemá), automatický udržení světlé výšky,samozrejmě v zadní opěrce telefon a ty blbosti okolo,za opěrkou lednička(žádná schránka chlazená klimatizací), dvojitá skla(asi standart-nevím),pdc předek zadek, dřevo kůže, origo 18 kola a dál nevím,víc jsem neobjevil. Ale taky prý sloužilo ve vládě, pak nějakýmu drogovýmu bosovi v ostravě a teď mě.
Coxik

#26 Příspěvek od Coxik »

co to je prý sloužilo ve vládě?? Tak snad poznáš z techničáku ne? Pokud bylo vlády kde se o ochranu ministra stará vnitro tak máš v techničáku vnitro nebo příslušné ministerstvo. Jestli ty nás netaháš za nohu??? Ono hodně rybek se lapilo na dvojitá determální okna že jsou neprůstřelný a tudíž že je to vládní. :lol:

BTW: vládní ata maj ďouru v blatníku na tu zástavu 8)
normann

#27 Příspěvek od normann »

Coxik píše:co to je prý sloužilo ve vládě?? Tak snad poznáš z techničáku ne? Pokud bylo vlády kde se o ochranu ministra stará vnitro tak máš v techničáku vnitro nebo příslušné ministerstvo. Jestli ty nás netaháš za nohu??? Ono hodně rybek se lapilo na dvojitá determální okna že jsou neprůstřelný a tudíž že je to vládní. :lol:

Většinou to tak bývá, ale pozor, taky ne všechny.
ELESO

#28 Příspěvek od ELESO »

Já tu nikoho za nohy tahat nehodlám, jak už jsem psal předtím, jen tu přepisuju to co mi říkal majitel předemnou. Techničák je duplikát. takže znám jenom dva majitele předemnou. Jinak pokud nelže nálepka tak by to auto mělo být v "úpravě" individual takže pokud někdo ví o nějaký databázi kde se dá podle čísla "úpravy" zjistit jaká výbava se do toho dala tak by se tu mohlo spousta věcí vyřešit, toť otázka k zamyšlení :idea:
Coxik

#29 Příspěvek od Coxik »

Někdo tu před česem psal že když si zajedeš do BMW tak podle vinka ti zjistěj i výbavu zkoušel jsem to a jde to sice na tebe koukaj jestli jsi normální proč tě to zajmá v mém případě u 17 let starého auta. Ale jak je to u individualu je otazka zda to jde? Dokonce tu byl i odkaz na net kde se to dá najít. Z vlastní zkušenosti, ale vím že se net info a info u prodejce liší na netu mi to že právě nemám ďouru na zástavu a u prodejce jo a na autě je.
BTW: s tím taháním za nohu to byla nadsázka takže sorry pokud jsi si to vzal moc osobně.
Lolita
Klubové ID: 2364

#30 Příspěvek od Lolita »

Coxik píše:co to je prý sloužilo ve vládě?? Tak snad poznáš z techničáku ne? Pokud bylo vlády kde se o ochranu ministra stará vnitro tak máš v techničáku vnitro nebo příslušné ministerstvo. Jestli ty nás netaháš za nohu??? Ono hodně rybek se lapilo na dvojitá determální okna že jsou neprůstřelný a tudíž že je to vládní. :lol:

Nemas foto? To bych fakt chel, bych tam pichl vlajku konfederace :)
Coxik

#31 Příspěvek od Coxik »

Fotku se mi sem nedaří dostat to je tokové to trapné chromové kolečko v blatníku ale horší je sehnat ten stojánek na tu vlajku co jsem se ptal za ní chtej pres 30k a to si jí můžou nechat. když dáš mail tak ti to můžu poslat oco jde. Pokud to nevíš
Odpovědět