Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
koupě 735 E65
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
najdi si pěknou 745i, jako podmínku ber
- komfortsitzce (poznáš podle opěráku krku)
- dynamic drive
- EDC výhodou
- LOGIC 7 pro lidi co maj radi kvalitní audio
- velkej idrive aby to nevypadalo jako socka
zbytek už je na tobě, ale třeba sedma s DD a bez DD je šílenej rozdil v chovani toho auta. je jich plno, tak hledej, a kupuj jen s diagnostikou!
- dynamic drive
- EDC výhodou
zbytek už je na tobě, ale třeba sedma s DD a bez DD je šílenej rozdil v chovani toho auta. je jich plno, tak hledej, a kupuj jen s diagnostikou!
-
- Klubové ID: 2896
Tahle třeba nevypadá špatně, ale muselo by se na to jet osobně podívat...
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
-
- Moderátor
- Klubové ID: 510
Tahle je celkem pěkná,až na interiér.Já nemám rád černou kůži v černým autě ale jinak má adaptivní tempomat,bufíka,EDC i dynamic drive.
Jak je v asapu označován logic7?
Jak je v asapu označován logic7?
Od JaraXe jsem jiné doporučení ani nečekal, ale naprosto s ním souhlasím. V sedmičce E65 mi jiná motorizace nepříjde vhodnější než 745i. Nejde vůbec o nějaké bublání osmihrnku nebo honění trika.
Koupíte 730d a co? Máte dieselový šestihrnek, který dynamikou a ani zvukem v sedmě nevyniká. Spotřeba? Ano.. je relativně nízká.. ale investujete do plynu v 745i a jste i na nižších nákladech za palivo než u dieselu. Nepopírám, že s LPG příjdou nějaké komplikace, ale jsou podstatně méně rizikovější než u dieselu. Vím sám o čem mluvím...
Co se týče dalších motorů, tak který je lepší? Snad jen 750i, ale ta přišla později a je dražší. Ostatní motory? 740d nebo 745d už mají opravdu mamutí osmiválcový základ, ale na servis je podstatně nákladnější než 730d. 735i je taky fajn osmihrnek, ale má úplně stejnou spotřebu jak 745i... 730i je za prvé vzácné jak sviňa (buď s M54 motorem 170 kw nebo N52 190 kw).. ale ikdyž ji seženete, tak zjistíte, že šestiválec se do sedmy prostě nehodí. Motor dostává zabrat a osmivál vás dokonce odmění nižší spotřebou (bez prdele). Takže sami se pořádně zamyslete a objektivně mi řekněte, co se teda hodí do sedmy více. Já jsem všemi deseti pro 745i (já sedmu teda kupovat asi nikdy nechci, ale jako další káru tutově chci 545i E60).
Koupíte 730d a co? Máte dieselový šestihrnek, který dynamikou a ani zvukem v sedmě nevyniká. Spotřeba? Ano.. je relativně nízká.. ale investujete do plynu v 745i a jste i na nižších nákladech za palivo než u dieselu. Nepopírám, že s LPG příjdou nějaké komplikace, ale jsou podstatně méně rizikovější než u dieselu. Vím sám o čem mluvím...
Co se týče dalších motorů, tak který je lepší? Snad jen 750i, ale ta přišla později a je dražší. Ostatní motory? 740d nebo 745d už mají opravdu mamutí osmiválcový základ, ale na servis je podstatně nákladnější než 730d. 735i je taky fajn osmihrnek, ale má úplně stejnou spotřebu jak 745i... 730i je za prvé vzácné jak sviňa (buď s M54 motorem 170 kw nebo N52 190 kw).. ale ikdyž ji seženete, tak zjistíte, že šestiválec se do sedmy prostě nehodí. Motor dostává zabrat a osmivál vás dokonce odmění nižší spotřebou (bez prdele). Takže sami se pořádně zamyslete a objektivně mi řekněte, co se teda hodí do sedmy více. Já jsem všemi deseti pro 745i (já sedmu teda kupovat asi nikdy nechci, ale jako další káru tutově chci 545i E60).
-
To jsem měl teda docela štěstí, všechno zmíněný u mojí 745 mám..a ještě radarový tempomat.JaraX píše:najdi si pěknou 745i, jako podmínku ber
- dynamic drive
- EDC výhodou

-
- Klubové ID: 2855
Souhlasím s JarouX:
- komfortrní jsou skvělá věc,
- DD nemám, ale Snejk mi ho ukazoval, takže příště bude
,
- EDC super - pokud je, je to výhoda,
- Logic7 nemám, ale už je na cestě a bude (je to fakt kurva rozdíl a to nejsem žádný dirigent...
),
- viděl jsem jednou 7er s malým iDrive a musel jsem se smát a zároveň blejt (majitel to špatně nesl...),
Celkově 7er je podle mne hodně o výbavě. Snejk mi jednou říkal, že je výbava důležitá a pokud ji nemám, bude mi časem chybět. Nevěřil jsem, ale měl pravdu. Už jsem koupil DVD, Logic7. Jsou to vlastně kraviny, ale proč si za jízdy nepustit film nebo si pořádně užít music. Přeci jen BMW je radost z jízdy
, žáno?
Dnes už si neumím představit auto bez automatu, vyhřívaného volantu a sedaček, odfuku sedáků atd. Ale hlavně auto bez loga BMW - prostě srdeční záležitost na 100%
.
Ačkoliv mám 730d a hodně lidí si tu myslí, že to není ono, musím jim dát za pravdu. A když mě Snejk vezl ve své 760iL musím uznat, že mám šneka...
a hodně reálně uvažuji, že další 7er bude benzin a long (možná i s LPG).
- komfortrní jsou skvělá věc,
- DD nemám, ale Snejk mi ho ukazoval, takže příště bude

- EDC super - pokud je, je to výhoda,
- Logic7 nemám, ale už je na cestě a bude (je to fakt kurva rozdíl a to nejsem žádný dirigent...

- viděl jsem jednou 7er s malým iDrive a musel jsem se smát a zároveň blejt (majitel to špatně nesl...),
Celkově 7er je podle mne hodně o výbavě. Snejk mi jednou říkal, že je výbava důležitá a pokud ji nemám, bude mi časem chybět. Nevěřil jsem, ale měl pravdu. Už jsem koupil DVD, Logic7. Jsou to vlastně kraviny, ale proč si za jízdy nepustit film nebo si pořádně užít music. Přeci jen BMW je radost z jízdy

Dnes už si neumím představit auto bez automatu, vyhřívaného volantu a sedaček, odfuku sedáků atd. Ale hlavně auto bez loga BMW - prostě srdeční záležitost na 100%

Ačkoliv mám 730d a hodně lidí si tu myslí, že to není ono, musím jim dát za pravdu. A když mě Snejk vezl ve své 760iL musím uznat, že mám šneka...

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
LOLhurvajs77 píše: Dnes už si neumím představit auto bez ... vyhřívaného volantu ...

Ale jo, no. Taky teď koukám po nějaký 760Li po FL a je docela problém tam tohle všechno mít i u téhle motorizace. Všude píšou full full, ale pak člověk zjsití, že to nemá masáž, zadní iDrive, zadní komforty, ...
Ještě chvíli budu vzdorovat a říkat si, že dovedu peníze využít líp, ale cítím, že jednoho dne to na mě přijde a já to auto budu muset hned mít

-
Všechny 7er, které se prodávají jsou vždy jen MAX FULL. Jenže, jak píšeš, přijdeš k tomu, nebo koukneš na fotky a zjistíš, že je to vlastně socka...shwaaraa píše:LOL) Zkus tohle říct v nějaký chudší vesnici na moravě (ideálně s pražskou RZ v pozadí) a postni sem reakce
Ale jo, no. Taky teď koukám po nějaký 760Li po FL a je docela problém tam tohle všechno mít i u téhle motorizace. Všude píšou full full, ale pak člověk zjsití, že to nemá masáž, zadní iDrive, zadní komforty, ...
Ještě chvíli budu vzdorovat a říkat si, že dovedu peníze využít líp, ale cítím, že jednoho dne to na mě přijde a já to auto budu muset hned mítA blíží se to...

S tím čekáním, máš pravdu. Měl jsem to stejný. Najednou jsem našel auto, dobrý poměr cena / výbava a musel jsem ho mít. Jel jsem do bazaru v 23h a splácel zálohu

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
To JaraX, fishmaker: jasně, no problema
. Pak to sem můžeme dát. Ale hoši není to vyloženě retrofit kit, jen zesilovač a repráky. Kabely budu muset asi dokoupit. Nicméně s vlastní instalací mi bude pomáhat Snejk - já bych to možná protáhl, zapojil, ale nenakóduji

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
To je už holt úděl téhle vidlácké země, že všechno, co má ESP, kůži, xenony a navi je total full, plná nálož apod.hurvajs77 píše:Všechny 7er, které se prodávají jsou vždy jen MAX FULL. Jenže, jak píšeš, přijdeš k tomu, nebo koukneš na fotky a zjistíš, že je to vlastně socka.... Ale inzerují se jako totální nálož která šla udělat. Bych blil velebnosti.
S tím čekáním, máš pravdu. Měl jsem to stejný. Najednou jsem našel auto, dobrý poměr cena / výbava a musel jsem ho mít. Jel jsem do bazaru v 23h a splácel zálohu

Jinak gratuluju, žes v bazaru koupil pěkný kousek. Já zatím kupoval 4 ojetiny, objel jsem desítky bazarů a auta na místě vždy k pláči a nakonec jsem pokaždé koupil přímo od majitele, bazary mi nějak nejdou..
(Sry za OT.)