Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zapalovací káble e38 750
no už z elektrickeho hlediska... v kabelech moc modernizace nenajdeš. maximalně se měděne kably vyměnili za uhlikove silikonove... ale jsou mezi sebou plně kompatibilní.. takže prostě 750 ti pojede i na stejně izolovane zapalovaci kabely jako ma š120. hlavně když maš spravnou delku a koncovky... a co sem tak ruzně do bmw koukal... tak jsou skoro stejne .. nehledě jak se psalo... vičko maš na rozdělovači opravdu stejne jako spousta staršich šestivalcu a svička taky (i když valec starši ma tlustou svičku a V12 ma tenkou ale zase je nahoře našroubovany ten zmetek tak nevim jestli je i jiny rozměr"fajfky".) no ale každopadně na kabelu nemaš co vymyšlet. a spousta firem ti ten drat prostě natahne jak dlouhy potřebuješ a da patřične koncovky. a pokud mu na to pasuji z M20 klidně bych tam ty dvě sady koupil. když jsem zkoušel kabely na sve V12 tak sem si vzal dvě sady z m30 a jelo to pěkně.
-
- Kontaktovat uživatele:
shanel jsem kabely uz na ruzne auta ... a jak sjem hledal tak jsem pokazde skoncil u zminovane Tesly Blatna, maji/udelaji fakt vsechno presne na miru, pokud jim dodas cidla tak ti udelaji nove kabely ktere jsou stejne na vsech autech (co se tyce pouziteho materialu) a navic za velmi prijatelne ceny
gogoho ma zase svoje dny
gogoho ma zase svoje dny