až budu na chalupě, tak to oskenuju, mám tam všechny katalogy BMWalan píše:Koukam do "navodu" a tam je spotreba cca o,45 - 1,3 litru steptroniku vyssi nez u manualu.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
chci koupit e38 a mam par dotazu...
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
těch katalogů je fakt hodně od e30, e32 přez 36,34,38......X5.........až po novou M6. Nemám je už kam dávat, tak jsem je odvezl na chalupu. V nějakým jsem to vyčet, ale už si nepamatuju kde. Musím se mrknout.JaraX píše:no ale to už je novej steptronic? né ten kolem 97 ne?Baxon píše:až budu na chalupě, tak to oskenuju, mám tam všechny katalogy BMWalan píše:Koukam do "navodu" a tam je spotreba cca o,45 - 1,3 litru steptroniku vyssi nez u manualu.
nový auta už to tak maj, automat se dostal spotřebou pod manual
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
já chci katalog E36Baxon píše:těch katalogů je fakt hodně od e30, e32 přez 36,34,38......X5.........až po novou M6. Nemám je už kam dávat, tak jsem je odvezl na chalupu. V nějakým jsem to vyčet, ale už si nepamatuju kde. Musím se mrknout.JaraX píše:no ale to už je novej steptronic? né ten kolem 97 ne?Baxon píše: až budu na chalupě, tak to oskenuju, mám tam všechny katalogy BMW

-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
tak sis mněl před deseti rokama nabrat v BMW jako jáJaraX píše:já chci katalog E36Baxon píše:těch katalogů je fakt hodně od e30, e32 přez 36,34,38......X5.........až po novou M6. Nemám je už kam dávat, tak jsem je odvezl na chalupu. V nějakým jsem to vyčet, ale už si nepamatuju kde. Musím se mrknout.JaraX píše: no ale to už je novej steptronic? né ten kolem 97 ne?

-
- Klubové ID: 660
- Kontaktovat uživatele:
tak se chci podelit o sve dnesni zkusenosti:
stravil jsem odpoledne v praglu a prosel si par autobazaru s vytipovanyma sedmama... pravda jednalo se o ty prvni kousky s cenou okolo 150k... nekolika jsem se i projel a musim rict ze automat se spotrebou se moc ohlidat neda a bude zrat v prumeru na okreskach dobrych 13l/100, zato jsem se projel i jednou v manualu 6tikvalt a dovolim si tvrdit ze na okreskach to dokazi udrzet i pod 10 na sto, u manualu jde mnohem vice o to jak na to slapene a kolik to vytacite, automat je v tohmle docela raznejsi, pravda jednalo se o starsi tiptroniky... vynecham li dojmy z prevodovek a spotreby a pustim li se do celku, je pravda ze za tyhle prachy se nic moc poridit neda i kdyz je nabidka docela velka... bud je fajn auto a motor bych se bal nastartovat nebo mu pustit plynem nebo naopak motor prede jedna basen ale interier i zevnejsek jsou dobite jak swina... takze moje pocity jsou vemi smisene a asi budu jeste nejaky patek jezdit pritelcinym Matizem a sporit nejake korunky nejspise na e46 328i nebo neco podobneho, ceny zacinaji uz na 220k a nevypadaji na nejake mrdky
PS. Lopolo vybral sisi nejakou tu sedmu na zimu?
stravil jsem odpoledne v praglu a prosel si par autobazaru s vytipovanyma sedmama... pravda jednalo se o ty prvni kousky s cenou okolo 150k... nekolika jsem se i projel a musim rict ze automat se spotrebou se moc ohlidat neda a bude zrat v prumeru na okreskach dobrych 13l/100, zato jsem se projel i jednou v manualu 6tikvalt a dovolim si tvrdit ze na okreskach to dokazi udrzet i pod 10 na sto, u manualu jde mnohem vice o to jak na to slapene a kolik to vytacite, automat je v tohmle docela raznejsi, pravda jednalo se o starsi tiptroniky... vynecham li dojmy z prevodovek a spotreby a pustim li se do celku, je pravda ze za tyhle prachy se nic moc poridit neda i kdyz je nabidka docela velka... bud je fajn auto a motor bych se bal nastartovat nebo mu pustit plynem nebo naopak motor prede jedna basen ale interier i zevnejsek jsou dobite jak swina... takze moje pocity jsou vemi smisene a asi budu jeste nejaky patek jezdit pritelcinym Matizem a sporit nejake korunky nejspise na e46 328i nebo neco podobneho, ceny zacinaji uz na 220k a nevypadaji na nejake mrdky
PS. Lopolo vybral sisi nejakou tu sedmu na zimu?

-
- Klubové ID: 754
- Kontaktovat uživatele:
Jo, na regionálek sem se těšil jak na vánoce, ale prosral sem to. Nevšiml sem si že se něco plánujeGreg píše:jj, taky uz jsem konstatoval ze i kdybych si mel jit koupit Ferrari, tak natrefim na nejake v zelene barvePlayer1 píše:pěkněěě...ta zelená se tě držíTak my se s Jaraxem přijedem povozit, jo?
![]()
no a mohli jste prisit vcera na regionalek

-
- Klubové ID: 660
- Kontaktovat uživatele:
730i V8 manual 5tikvalt, vyrobeno 12/94, 150tkm, int. svetla kuze, digitalni klima, sedacky v elektrice, sibr a tak... je tam jeste hafo drobne prace, ale s tim jsem to kupoval, aspon mam ted na par tydnu ci mesicu zabavu
jinak zatim spokojenost a az se odladi drobnosti tak to buhe leharko 
jak ji poradne opucuju tak udelam vic a lepsich fotek (tohle je mobilem) a nekde to sem hodim...
jinak je to od cloveka tady z fora pod nickem White z Jindrichova Hradce

jak ji poradne opucuju tak udelam vic a lepsich fotek (tohle je mobilem) a nekde to sem hodim...
jinak je to od cloveka tady z fora pod nickem White z Jindrichova Hradce
Hoši, omlouvám se že vám do toho vstupuji, ale automat e38 rv97 má opravdu udávanou nižší spotřebu něž 6-tikvalt. A vím to protože v tom autě jezdím, mám ho doma v garáži. A v manuálu to je napsaný. Ale stejně 6-GANG prostě nemá konkurenci. Ale je to věc názoru.JaraX píše:já chci katalog E36Baxon píše:těch katalogů je fakt hodně od e30, e32 přez 36,34,38......X5.........až po novou M6. Nemám je už kam dávat, tak jsem je odvezl na chalupu. V nějakým jsem to vyčet, ale už si nepamatuju kde. Musím se mrknout.JaraX píše: no ale to už je novej steptronic? né ten kolem 97 ne?