urvat to jde ale nerad ji trapim vs jo az budu mit auto na jezdeni a ne na blbnuti.... v cem teda spociva to blbnuti s autem kdyz ani v jizde to neni ? doplnovani ruznych picovin typu stroboskopy ?
darmon píše:urvat to jde ale nerad ji trapim vs jo az budu mit auto na jezdeni a ne na blbnuti.... v cem teda spociva to blbnuti s autem kdyz ani v jizde to neni ? doplnovani ruznych picovin typu stroboskopy ?
darmon píše:urvat to jde ale nerad ji trapim vs jo az budu mit auto na jezdeni a ne na blbnuti.... v cem teda spociva to blbnuti s autem kdyz ani v jizde to neni ? doplnovani ruznych picovin typu stroboskopy ?
Tak za 30 000 prevodovka opravena. (( ale zacalo to blbnout. mozek se zasira bordelem od spaleny lamely, takze jeste menic. Mno jsem na ne zvedavej.....
FilM píše:Tak za 30 000 prevodovka opravena. (( ale zacalo to blbnout. mozek se zasira bordelem od spaleny lamely, takze jeste menic. Mno jsem na ne zvedavej.....
Nejvetsi for je ze to opravuje prave Bohm....takze je nekde chybka....a ted z nej jeste vypadlo ze dalsich 15.....(( fuck. Uz to tam mel mesic, ted to je zase na tyden
jo taky jsem u neho chtel menit spojku, ale kdyz mi rekl ze to tam mam postavit a ze to nejak udela a ze to bude snad za tyden tak jsem se na to vysral...ani za mesic bych to nemel...
FilM píše:Nejvetsi for je ze to opravuje prave Bohm....takze je nekde chybka....a ted z nej jeste vypadlo ze dalsich 15.....(( fuck. Uz to tam mel mesic, ted to je zase na tyden
je to trochu offtopic ale poradte kde si mam nechat vymenit olej a flitr v steptronicu u 740i? Co vim tak sem nasel pouze tipka v Ostrave, kterej me to menil na pockani (cca.2 hod.) u A8 a nechci jezdit nikam kde to neumej nebo to nikdy nedelali....
darmon píše:kdyby ti stacila praha tak bych ti tip dal
nevadila, jestli muzes to dat sem nebo na SZ - diky.... ten tipek v Ostrave nema cas a stale rika volat za tyden...do BMW to davat nechci beztak umej min nez ten v Ostrave co se automatu tyce....
Super, takze dalsich 17500,- pry je potreba novy menic. Jsem zvedav jestli se nakonec vysplham na cenu nove prevodovky...(( a dalsi minimalne tyden bez auta...zacinam s laskou vzpominat na megaspolehlive AUDI