MK píše:čoveče Hitmane, ty si takovej sympatickej, když tě tak čtu a když vidím, co sis koupil, ale kdybych viděl E38 se zábleskama a superprotekční značkou s nulama, tak si řeknu, co to zase jede na silnici za debila zběhlýho od světskejch ale prosím tě nic ve zlym, každej jsme hračička na jiným písečku, že, a kdo je bez viny, a?...
v pohode budes se mozna divit ale funguje to bezvadne i ve velmi hustem prazskem provozu
Jason píše:No vypada to pekne, jeste bych chtel videt foto kdyz je to pusteny a ve tme...
je to husty proste bilej zablesk kterej osvetli uplne vsechno kolem i koruny stromu podel cesty proste mazec proste to neni na okrasu ale pro ucel, kazdy den se seru po praze a toto vsechno mi pomerne pomaha, ne kazdej snese ve zpetnem zrcadku takove auto
M3maniac píše:Tak se taky přidám, E38ma je nádherný auto,a po face liftu už teprve,ale dělat s ní tuningovou káru je mi proti srsti,ale 100 lidí 100chutí... Jedinej doplněk na toto auto jsou pořádný kola,ne alesia,ale alpiny,schnitzery či něco podobně luxusního v číslech 18-20
jo pro mne je to to nejhezci klasicke bmw, po tomto modelu mi uz bmw nema co nabidnout, bohuzel tak si ho musim co nejdele nechat
neni to tuning ale prakticka uprava ktera dokonce i vypada dobre, v realu je to jeste hezci
Jason píše:No vypada to pekne, jeste bych chtel videt foto kdyz je to pusteny a ve tme...
je to husty proste bilej zablesk kterej osvetli uplne vsechno kolem i koruny stromu podel cesty proste mazec proste to neni na okrasu ale pro ucel, kazdy den se seru po praze a toto vsechno mi pomerne pomaha, ne kazdej snese ve zpetnem zrcadku takove auto