On totiz patek je, nevim proc vsichni rikaji ze je vtcrtelmkalous píše:Nevim, pripada mi, ze je dnes patek,:lol:margos píše:pockej az prijdou tyhle je tam vorauszahlung, tj, platba predem, nerad bych neco zaplatil dvakrat a neprislo to, ikdyz na ebay se mi to jste nikdy nestalo, naic ten koren umi cesky, takze myslim je to v pohode:-)mkalous píše:no prave, do starejch petek se musi nejdriv "rozpect svetla" a pak to tam dat....
jinak, kdyz bych poprosil o objednani a pak nasledne zaslani ke me na dobirku.... (nebo mam nejdriv prevest odpovidajici castku na ucet). do Vyškova se asi jen tak nedostanu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kdo mi to dokaze vyrobit a namontovat ?:)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
No, budu rad, kdyz se budu moct podivat. Tudiz bych se mozna i na regional mohl dojet podivat.. Je to sice trochu z ruky, ale porad je to bliz nez do Brna...Hitman píše:Hanz nabizi jine, jsou mensi, takze se spis hodi na trojku a podobne. Pockej si az to prijde me a ja ti pak poreferuju nebo se na to muzes kouknout kdyz prijedes na regionalni srazik

Jinak, az ti to prijde, mohl bys mi prosim zmerit prumer toho materialu, z ktereho se delaj ty krouzky...... (mam na mysli prumer toho plexipasku), slo by to? abych vedel, jak mi pak vyjdou do svetélek a abych vedel, s jakou tloustkou mam pocitat mezi parabolou a sklem....
Diky.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby někdo chtěl rychlé na montáž a levné Angels tak tu mam skvělou nabídku. Nabízim 4 ks kŕoužku za bezvadnou cenu 50Kč/ks+poštovné a balné. Balení obsahuje 2ks čtvrtky A4 s vytisklými kroužky(nutno vystřihnout), dále 4ks oboustrané lepící pásky po cca 25 cm k nalepení.
Montáž je velice jednoduchá. Veme se čtvrtka s předlohou a vystřihnou se kroužky, které se a na to pozor nalepují přímo na sklo, tím odpadá rozebírání světel a zvládne to i běžný laik. Zákemci na SZ
Montáž je velice jednoduchá. Veme se čtvrtka s předlohou a vystřihnou se kroužky, které se a na to pozor nalepují přímo na sklo, tím odpadá rozebírání světel a zvládne to i běžný laik. Zákemci na SZ
- Přílohy
-
- Angels.jpg (13.44 KiB) Zobrazeno 2748 x

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu mam dobrou náladu a to jsem v práci, ale přidáno jsem nedostal. Faxem to pujde ale pokud ti jde o kvalitu tak jedině originál 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Mam zaplou klimatizaci tak třeba něco zkoušej ke spokojenosti zaměstnanců tak je to asi dobrý 

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
A na kolik to tedy kompletne vyšlo??Maj i bílý diody?? Koukam že tam máš radiostanici pokud je to CB tak jsme spolu možná dřív pokecali takky mam doma Yosana Turbo ale už je 3 roky ve skříni 

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Presidenta znam to je king of CB a zesik jooooooo. Takový jsem měl fakt rád když bydleli blízko u mě. No ted už to nepoužívam ale snad to někdy zas postavim a třeba pokecáme. A ta cena nic moc to vyjde od Hanze levnějš ale nevim zas jak vypadaj. Tyhle vypadaj alespon na obrázkách dost efektně 

-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
nemas ted tedy cestu do praglu ?:) jestli ne tak se tam nejak ukazu ja, tesim je jak prasemargos píše:tak uz to doslo, jsou to presne ty, co jsou na tom vebu, takze zarezat podle paraboly, vyvrtat dirku na diodu a finito:-) jako bonus jsem dostal krasne svitici modre diody, takze muzes vybirat.. tak jak bude cas, dej vedet, nejak to poladime..

-
- Klubové ID: 53
- Kontaktovat uživatele:
jasne, ale cestu ted opravdu nemam, jedine, ze bych tam jel poradne zaparit
vsak je to u me, chleba to nezere a pokud se urvu driv nez ty tak se domluvime.
To Georg_D : nevim, za kolik jsi je mel od hanze, ale me ta cena jako spatna neprijde, navic tyhle maji uplne jinej prumer nez nabizi hanz a budou na e38, popr. e39 vypadat naprosto skvele. Ty jeho se hodej tak do e36 a e30.

To Georg_D : nevim, za kolik jsi je mel od hanze, ale me ta cena jako spatna neprijde, navic tyhle maji uplne jinej prumer nez nabizi hanz a budou na e38, popr. e39 vypadat naprosto skvele. Ty jeho se hodej tak do e36 a e30.