Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

850Ci pro vir2l

Vše o E31, G15
Zpráva
Autor
Radek

#21 Příspěvek od Radek »

bpytlik píše:
Radek píše:
LOPOLO píše:a jaka je realna spotreba? .. ne ze by to hralo nejakou roli .. jen me to zajima

Mam ji teprve necele dva mesice, najel sem s tim neco malo pres 3000km a prumer mam 15,7l/100km. Dalky jdou jet svizne kolem 13,5 a pri trose snahy i 12,5l. Dost vrazedny je mesto tam v poho kolem 25l/100km.

Tak to mesto taky nechapu, kdyz vezmu ze se 740iA se dalo jezdit f poho kolem 14 litru, byt tam manual tak este o 2 litry min....Nemas v prdeli lambdy nebo neco?

No ja sem mel spotrebu po meste i u 750 kolem 25litru. A lambdy by mely byt OK, delal sem diagnostiku. Ale zas musim,rict ze si 850 zatim uzivam a verim ze se ta spotreba i v tom meste snizi.
gamers

#22 Příspěvek od gamers »

Mněl jsem asi 6 roku zpátky tu možnost taky jse vněm povozit v tom městě jse o moc niž nedostaneš mně to bralo taky 24 až 25l ale zaten požitek to stoji nikdy nezapomenu nato jak i ve vysoké rychlosti jsem tomu přitnul a bylo to jako bych jse zjinym autem rozjížděl tak to rvalo do sedaček
Martinéz

#23 Příspěvek od Martinéz »

Taky jsem mel tu moznost, ale jako 7-11 letej parchant, v ty dobe me to bralo min jak lego:) Tenhle kousek je fakt krasnej, vetsinou vidam jen takovy ty tmavy zasly barvy. Je fakt, ze s M3 bude vic funu za min penez, ale v tomhle by mi srdce plesalo i ve 100km/h po dalnici, proste prestiz.. Az se budes nudit, dopln k tem CSi zrcatkam jeste plasty a kola (design M5 e34) a mas opravdovskou libovici.. :wink:
Radek

#24 Příspěvek od Radek »

Martinéz píše:Taky jsem mel tu moznost, ale jako 7-11 letej parchant, v ty dobe me to bralo min jak lego:) Tenhle kousek je fakt krasnej, vetsinou vidam jen takovy ty tmavy zasly barvy. Je fakt, ze s M3 bude vic funu za min penez, ale v tomhle by mi srdce plesalo i ve 100km/h po dalnici, proste prestiz.. Az se budes nudit, dopln k tem CSi zrcatkam jeste plasty a kola (design M5 e34) a mas opravdovskou libovici.. :wink:

Urcite by s M3 bylo vic srandy, ale ja chtel proste 850 :wink: Nic proti M3 nebo M5 :wink: K tem plastum z CSi, no kdyby to zalezelo jenom na tom jestli se nudim nebo ne, tak uz by tam davno byly :wink:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od patras Čestný člen »

Radek píše:
Martinéz píše:Taky jsem mel tu moznost, ale jako 7-11 letej parchant, v ty dobe me to bralo min jak lego:) Tenhle kousek je fakt krasnej, vetsinou vidam jen takovy ty tmavy zasly barvy. Je fakt, ze s M3 bude vic funu za min penez, ale v tomhle by mi srdce plesalo i ve 100km/h po dalnici, proste prestiz.. Az se budes nudit, dopln k tem CSi zrcatkam jeste plasty a kola (design M5 e34) a mas opravdovskou libovici.. :wink:

Urcite by s M3 bylo vic srandy, ale ja chtel proste 850 :wink: Nic proti M3 nebo M5 :wink: K tem plastum z CSi, no kdyby to zalezelo jenom na tom jestli se nudim nebo ne, tak uz by tam davno byly :wink:

s tebou souhlasim M3 je super ale osmicka je legenda ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od RedBaron »

bpytlik píše:Tak to mesto taky nechapu, kdyz vezmu ze se 740iA se dalo jezdit f poho kolem 14 litru, byt tam manual tak este o 2 litry min....Nemas v prdeli lambdy nebo neco?

bpytlik: Já se s 540iA, která je o dobrých 300 kilo lehčí, dostanu ve městě pod 15 litrů jenom večer po deváté a když chytám zelené vlny, takže to s tou sedmou a ještě takhle řečeno fakt beru jako pohádku. V normálu to dělá tak 17-18 a když to proženu brzda-plyn nebo postávám někde v kolonách, 23 je vcelku normál. Jestli jsi s tou sedmou jenom sjel jižní spojku od Hájů do města někdy kolem půlnoci a měl ještě zahřátý motor od předchozí jízdy, tak to beru. Abych předešel narážkám, auto mám naprosto v pořádku a není problém jet dálku za 10.5 a nikoho nezdržovat, jezdím dost svižně a VERBR2 mám 13.8 L:100

---

Radek: Jsem rád, že sis splnil sen, tyhle velký kupata jsou strašně krásný a je úplně jedno jestli je to šestka nebo osmpade. Mimochodem, moje kola by ti vážně slušely :D

Obrázek
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od bpytlik »

RedBaron píše:
bpytlik píše:Tak to mesto taky nechapu, kdyz vezmu ze se 740iA se dalo jezdit f poho kolem 14 litru, byt tam manual tak este o 2 litry min....Nemas v prdeli lambdy nebo neco?

bpytlik: Já se s 540iA, která je o dobrých 300 kilo lehčí, dostanu ve městě pod 15 litrů jenom večer po deváté a když chytám zelené vlny, takže to s tou sedmou a ještě takhle řečeno fakt beru jako pohádku. V normálu to dělá tak 17-18 a když to proženu brzda-plyn nebo postávám někde v kolonách, 23 je vcelku normál. Jestli jsi s tou sedmou jenom sjel jižní spojku od Hájů do města někdy kolem půlnoci a měl ještě zahřátý motor od předchozí jízdy, tak to beru. Abych předešel narážkám, auto mám naprosto v pořádku a není problém jet dálku za 10.5 a nikoho nezdržovat, jezdím dost svižně a VERBR2 mám 13.8 L:100

Ber si to jak chces, proste to tak bylo, abdul ji mel pres rok a prumer na palubaku 12 litru....Ono je asi taky rozdil Ostrava a Praha :)
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od RedBaron »

bpytlik píše:Ber si to jak chces, proste to tak bylo, abdul ji mel pres rok a prumer na palubaku 12 litru....Ono je asi taky rozdil Ostrava a Praha :)

Jestli jezdil naprostou většinu dálky, tak za to jedu do 12 litrů vždycky pokud se udržím pod 200, tam není problém. Problém mám jen s tím městem, můj rekord je 13.6, a to bylo se zahřátým motorem a v noci. Za to samý jezdí ve městě (podle techničáku, kde je optimistický údaj výrobce) třeba E30 320i nebo Mazda6 2.3 čtyřválec, tak to neberu za špatný výsledek, ale referenční číslo pro městskou spotřebu je u mě spíš těch 18. S abdulem už jsem o tom mluvil taky, bohužel čísla která lezou u mě z palubáku, se od toho všeho dost liší.
Anonymous

#29 Příspěvek od Anonymous »

Taky se přidávám ke gratulaci ja to fakt goood!!!!!! Člověče ani nevíš jak já se trápím za měsíc si chci jet pro 750 e38 do němec ,ale jak jsem viděl tohle tak fakt se rozmýšlím.Porad mi něco at mám pokoj.Ještě by mě zajímala jedna věc jestli by jsi mohl kouknou na štítek na autě a do techničáku jestli to má evropskou homologaci
Radek

#30 Příspěvek od Radek »

hadice píše:Taky se přidávám ke gratulaci ja to fakt goood!!!!!! Člověče ani nevíš jak já se trápím za měsíc si chci jet pro 750 e38 do němec ,ale jak jsem viděl tohle tak fakt se rozmýšlím.Porad mi něco at mám pokoj.Ještě by mě zajímala jedna věc jestli by jsi mohl kouknou na štítek na autě a do techničáku jestli to má evropskou homologaci

zejtra ti to sem hodim, ale co jsem zjistoval taky by to snad meli mit az 93/94. Ja se taky rozmyslel mezi 750 e38 a 850 a 850 vyhrala, ja jezdim vetsinou sam max ve dvou tak nepotrebuju mit misto vzadu...
Anonymous

#31 Příspěvek od Anonymous »

Ja pořát nevím,skoušel jsem autoscout i mobile ,celkem jsem narazil na pěkný kusy ale jak říkáš manuál je manuál.Už jsem byl smířenej s tím automatem v 750 ale v 850asi jenom ten manuál.jestli ti to vyjde tak sem hod tu homologačku at se konečně rozhodnu.Co se týče těch kol tak o něco větší límec by jim neuškodil,ale tydhle jsou perfektní,elegantní a hlavně origo.Ta barva je super nikde jsem takovoudhle ještě neviděl.Před rokem v jugoslavii jsem viděl takovou vínovou(asi určitě kradená).Taky v lednu stála jedna 850i v praze snad nějakej bazar EXTRA auto,tam byla černá bylo videt že je přestříkaná z červený nakonec to bazarista přiznal,motor fakt pokašlával i po zahřátí příslušenství chybělo,vevnitř kouřový doupě a kola řádný slike to mě odradilo jinak bych ji bral.Ctěl jsem origo zachovalej kousek aby bylo lidem co ukázat a hlavně do budoucna mě jde o originalitu.Ale jak je vidět aspon s těch fotek tak tvůj kousek by odpovídal mejm představám,Je to prostě krásnej stroj.Možná by neškodilo hodit sem ještě pár takovejch good foto.Dík
honzys

#32 Příspěvek od honzys »

nadhera asi me to taky jednou ceka.... zavist preju mnoho dalsich zapecenych pneu... :lol:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od voko21 »

Je to krásný auto. Bral bych ho jako třetí auto do rodiny s tím, že žena a děti by do něj nesměli. :lol: V zimě zazimovat a v létě jen leštit a leštit a leštit..

A? ti šlape, chlape. Kua jásem básník!
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od patras Čestný člen »

voko21 píše:Je to krásný auto. Bral bych ho jako třetí auto do rodiny s tím, že žena a děti by do něj nesměli. :lol: V zimě zazimovat a v létě jen leštit a leštit a leštit..

A? ti šlape, chlape. Kua jásem básník!

uplnej Walker :) ... ale johny ne jirka :D :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
zovkas
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od zovkas »

moc pekny..
Radek

#36 Příspěvek od Radek »

Jsem si po par letech vsiml prispevku tak sem hodim nejake foto...

Rok 2004
Na seriovych kolech 16" Obrázek

Rok 2005
Borbet A" 17"
Obrázek

G - Power 18"
Obrázek

Stilauto 19" + pruziny SPAXX -35mm
Obrázek

Rok 2006
O.Z. Futura 20"
Obrázek
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od coupe328 »

G-Power je pro me vitez :P
DAVe_1

#38 Příspěvek od DAVe_1 »

ty 19" me prisly moc velky, ale pak sem videl ty 20" futury a 8O :twisted: SUPER
Martinéz

#39 Příspěvek od Martinéz »

jj, futury.. vypada to jako velke kladivo.. :wink: libi se mi co rok, to palec nahoru:) jinak i ty origo 16 mely neco do sebe. Btw nemas foto ty Alfy co ji kouka na prvni fotce prdel? Mam pro zachovaly stary alfy slabost (i kdyz bych to nechtel :) )
Radek

#40 Příspěvek od Radek »

Mno a ted mam pro zmenu pripraveny "jen" 17" Alpiny :D

Jinak par foto ty Alficky..... Je to 3.0 V6 s naraznikama + prahama + sedackama z Q4.....

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Odpovědět