Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Stará láska nerezaví...
- 
				RedBaron
 - Klubové ID: 178
 - Kontaktovat uživatele:

Gratulace od bývalého majitele podobného skvostu.
Je to skvělý auto a když je v pořádku, je s ním pořád spousta legrace. Já se s ním nakravil víc než dost, je fakt robustní, má tuhej kořínek a nijak mu to nevadí, navíc mechanické díly jsou opravdu za hubičku a i v náhražce jsou vždycky na dosah ruky. Nicméně po dvou letech mě auto začalo "upozorňovat", že zimu nemá rádo.

Je to skvělý auto a když je v pořádku, je s ním pořád spousta legrace. Já se s ním nakravil víc než dost, je fakt robustní, má tuhej kořínek a nijak mu to nevadí, navíc mechanické díly jsou opravdu za hubičku a i v náhražce jsou vždycky na dosah ruky. Nicméně po dvou letech mě auto začalo "upozorňovat", že zimu nemá rádo.
No né, Jardo, ty ses teda rozjel!  
 Auto je parádní!! 
Já už jsem bohužel oboje své alpiny prodal (přesněji řečeno 16" jsou pryč a 17" má zamluvené jeden starší seriózní pán), takže neposloužím, ale sháněj a seženeš, ta kola to opravdu chce, nejlépe však originál 19", jak mají vyfoceno na stránkách BMWtuningu

Já už jsem bohužel oboje své alpiny prodal (přesněji řečeno 16" jsou pryč a 17" má zamluvené jeden starší seriózní pán), takže neposloužím, ale sháněj a seženeš, ta kola to opravdu chce, nejlépe však originál 19", jak mají vyfoceno na stránkách BMWtuningu
- 

Jawak 
							 - Člen Klubu
 - Klubové ID: 125
 - Kontaktovat uživatele:

Jo to odpovídá... Když si vemu že jsem s 2apůlkou jezdil za 14 město...Fido píše:Na ten výkon mi ta spotřeba nepřijde nijak vysoká.
Tady to stačí jen lechtat a ono to přesto jede
Na kolik mě ta paráda přišla? Takové věci se neříkají, řeknu to takhle cena odpovídá stavu...
Koupit si za stejný love e36 328i, ne děkuji, to bych se někde už dočista zabil, jedno přizabití nedávno mě stačilo... Teď jsem tak nějak zapřemýšlel o životě a řekl si, než nikdy více neřídit bawo a ty další zábavné věci v životě, tak změním styl jízdy na pěkně pohodička, muzika na plný prdy a vychutnávat ty tázající se obličeje kolem
- 
				Zave
 - Klubové ID: 90
 - Kontaktovat uživatele:

Ja to myslel ze se podepsala, ze uz nejezdim jak prase... Teda ne ze bych jezdil pred tim...Jawak píše:Na mě se naštěstí nepodepsala...Zave_M50 píše:I na me se podepsala dvaapula...
Je to zajímavý, ty 2apůle jsou nějaký zakletý... Někteří pověrčiví lidé si myslí, že když jsem tam měl věci z bouračky, tak že to přivedlo smůlu
To uz ty asi taky nebudes zkouset maximalku na kopci z cebina. ne?
- 
				RedBaron
 - Klubové ID: 178
 - Kontaktovat uživatele:

Jawak: Motorovej olej a filtr vyměň hned a na jaře i s filtrem znovu, najeď na něm před výměnou tak maximálně tisícovku, když tam byl předtím takovej čvachták. Dovádění se neboj, šestka je hodně bytelná a navíc se jí to i líbí. Já si s ní dva dny před prodejem na mokru tak nádherně zablbnul, doteďka na to vzpomínám se slzou v oku.

- 

Jawak 
							 - Člen Klubu
 - Klubové ID: 125
 - Kontaktovat uživatele:

No tak to jo... Já myslel podepsala na těle... Na duši to joZave_M50 píše:Ja to myslel ze se podepsala, ze uz nejezdim jak prase... Teda ne ze bych jezdil pred tim...![]()
![]()
![]()
To uz ty asi taky nebudes zkouset maximalku na kopci z Cebina. ne?
Maximálku jsem většinou zkoušel za těma zapeklitýma Rozdrojovicema, jak se jede po té dlouhé rovince kolem Atlantisu (nejen v e36, ale i v podautě jménem Manta
@RedBaron>> Já si té 6ky docela vážím, tak s ní nechci moc krawit, nebo dokážeš si představit dva dědky, jeden ročník 1924 a druhej 1937 že by s tím krawili?
To už jsem dávno udělal, olej je tam Valvoline 15W40-výplachovej a z jara tam přijde Castrol 10W40
Dnes jsem tam dal konečně ten správnej ol. filtr, hovado u BMW mě dal jinej filtr -vyšší a jak jsem to dotáhl (30-40Nm) tak blbec jsem se nepodíval zvrchu a roztrousil 4 litry oleje po podzemní garáži
Takže krom asi 20€ na to padl pytel písku a pěkná hokna...
Zajímavý, jak se po pár vteřinách, krásně zlatý olej proměnil v černou sračku...