Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Stará láska nerezaví...

Vše o o E24, E63/E64, F06, F12/F13, G32
Zpráva
Autor
koudi

#21 Příspěvek od koudi »

:roll: Klasika :D
Raon

#22 Příspěvek od Raon »

taky te vitam mezi Oldschoolery, je fakt krasna, libovej kousek!!!
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Je to rachot, včera jsme to byli protáhnout a hráblo si to nechtěně i za sucha, to jsem čuměl, páč za sucha hrabal jen služební Passák, ale to je předohrab :roll:
RostaO

#24 Příspěvek od RostaO »

...Jardo gratulejsn, fakt mazec....uz se tesim na jaro, az ji privezes na nejakej sraz.... :!:
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od RedBaron »

Gratulace od bývalého majitele podobného skvostu.

Je to skvělý auto a když je v pořádku, je s ním pořád spousta legrace. Já se s ním nakravil víc než dost, je fakt robustní, má tuhej kořínek a nijak mu to nevadí, navíc mechanické díly jsou opravdu za hubičku a i v náhražce jsou vždycky na dosah ruky. Nicméně po dvou letech mě auto začalo "upozorňovat", že zimu nemá rádo.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Tahle krasavice prakticky nezná zimu a od ledna 1993 stála v garáži, jen v létě se s ní občas vyjelo zahřát olej, ten byl mimochodem jako voda a při doteku vůbec nemazal, nebyla citelná mastnota... to jsem ještě nežral 8O
stealth
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od stealth »

Tak Jaryne, hlavně ji moc nepras ! :lol:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

stealth píše:Tak Jaryne, hlavně ji moc nepras ! :lol:

Žádnej strach, tu bude jen tak lechtat, žádná honička :) na prasení jsou ty oturbený kamna v kabátě M-Paketu :D
Hlavně aby jsi neuhnal chudáčka M50, trpí na to, když se přetáčí přes 6,5k... :?
Mirek

#29 Příspěvek od Mirek »

No né, Jardo, ty ses teda rozjel! :) Auto je parádní!!
Já už jsem bohužel oboje své alpiny prodal (přesněji řečeno 16" jsou pryč a 17" má zamluvené jeden starší seriózní pán), takže neposloužím, ale sháněj a seženeš, ta kola to opravdu chce, nejlépe však originál 19", jak mají vyfoceno na stránkách BMWtuningu :D
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od ManyP »

moc pekne kote ta svetska. taky bych ji bral az na tu spotrebu pri dnesnich cenach to je proste jen srdcarska zalezitost na vekendove velety. tak prijemno cestu!
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Na kolik vas prisla?
Fido

#32 Příspěvek od Fido »

Na ten výkon mi ta spotřeba nepřijde nijak vysoká.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Fido píše:Na ten výkon mi ta spotřeba nepřijde nijak vysoká.

Jo to odpovídá... Když si vemu že jsem s 2apůlkou jezdil za 14 město... :)
Tady to stačí jen lechtat a ono to přesto jede :)

Na kolik mě ta paráda přišla? Takové věci se neříkají, řeknu to takhle cena odpovídá stavu...
Koupit si za stejný love e36 328i, ne děkuji, to bych se někde už dočista zabil, jedno přizabití nedávno mě stačilo... Teď jsem tak nějak zapřemýšlel o životě a řekl si, než nikdy více neřídit bawo a ty další zábavné věci v životě, tak změním styl jízdy na pěkně pohodička, muzika na plný prdy a vychutnávat ty tázající se obličeje kolem :P Na "západě" se tomu říká "cruisen". Už jsem vyrostl z toho hazardování a krawení po okreskách, teď mám káru se kterou zacházím opatrně, vážím si jí, ale neříkám, že těch 218koníků nenechám na správném místě a ve správnou dobu pořádně zadovádět :) ale s citem! :lol:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Zave »

Jawak: Jeste si zapomel na hustej bilej dym tekouci z okynek... :lol: :lol: :lol:

Jinak ja si taky nehraju na zadnyho drivera... Ja mam radsi pohodovou klidnou jizdu... :wink: (esi to neni tim ze na to nemam auto) :lol: :oops: :oops:
I na me se podepsala dvaapula... :wink:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Zave_M50 píše:I na me se podepsala dvaapula... :wink:

Na mě se naštěstí nepodepsala...
Je to zajímavý, ty 2apůle jsou nějaký zakletý... Někteří pověrčiví lidé si myslí, že když jsem tam měl věci z bouračky, tak že to přivedlo smůlu :lol:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Zave »

Jawak píše:
Zave_M50 píše:I na me se podepsala dvaapula... :wink:

Na mě se naštěstí nepodepsala...
Je to zajímavý, ty 2apůle jsou nějaký zakletý... Někteří pověrčiví lidé si myslí, že když jsem tam měl věci z bouračky, tak že to přivedlo smůlu :lol:

Ja to myslel ze se podepsala, ze uz nejezdim jak prase... Teda ne ze bych jezdil pred tim... :lol: :oops: :lol:
To uz ty asi taky nebudes zkouset maximalku na kopci z cebina. ne?
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od RedBaron »

Jawak: Motorovej olej a filtr vyměň hned a na jaře i s filtrem znovu, najeď na něm před výměnou tak maximálně tisícovku, když tam byl předtím takovej čvachták. Dovádění se neboj, šestka je hodně bytelná a navíc se jí to i líbí. Já si s ní dva dny před prodejem na mokru tak nádherně zablbnul, doteďka na to vzpomínám se slzou v oku.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Zave_M50 píše:Ja to myslel ze se podepsala, ze uz nejezdim jak prase... Teda ne ze bych jezdil pred tim... :lol: :oops: :lol:
To uz ty asi taky nebudes zkouset maximalku na kopci z Cebina. ne?

No tak to jo... Já myslel podepsala na těle... Na duši to jo
Maximálku jsem většinou zkoušel za těma zapeklitýma Rozdrojovicema, jak se jede po té dlouhé rovince kolem Atlantisu (nejen v e36, ale i v podautě jménem Manta :) ) nebo v noci přes Jinačovice. Ale to už radši zkoušet nebudu :oops:

@RedBaron>> Já si té 6ky docela vážím, tak s ní nechci moc krawit, nebo dokážeš si představit dva dědky, jeden ročník 1924 a druhej 1937 že by s tím krawili? :lol:
To už jsem dávno udělal, olej je tam Valvoline 15W40-výplachovej a z jara tam přijde Castrol 10W40
Dnes jsem tam dal konečně ten správnej ol. filtr, hovado u BMW mě dal jinej filtr -vyšší a jak jsem to dotáhl (30-40Nm) tak blbec jsem se nepodíval zvrchu a roztrousil 4 litry oleje po podzemní garáži :?
Takže krom asi 20€ na to padl pytel písku a pěkná hokna...
Zajímavý, jak se po pár vteřinách, krásně zlatý olej proměnil v černou sračku...
Odpovědět