pokial tomu veris tak si cisty blazon....bonnyesx5 píše: Kurva, ale co mě drtí jsou ceny českých bazarů oproti německým stránkám. Př. mobile.de - r.2004, 3,0 d manual 4700- 10000 euro což je max. 270 000
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
X5 3,0D/ 4,4i koupě
M3maniac píše:samozřejmě ,že je to kokotina ,ale když to tu někdo bere za realitu X5ku r.v.2004 za 4900 eurpran22 píše:to bych rad videl ty ceny v nemecku pokud je to tak dohod a dam ti vyraznou odmenu to se nemusis battak je třeba se tomu jen zasmát
Nazdar, koukám,že jsem tu rozpoutal nějaké názorové vášně. Zdá se mi to jako blbost, ale tak kurva co je to za inzeráty. Zřejmě je to tak, že dostaneš do tlamy a odjedeš s prázdnou, ale to bych spíš očekával tady v čechách nežli od skopčáků. JJ, zajedem do rajchu na průzkum a dám vědět.. hele díky..

-
- Klubové ID: 321
no teeeda ... a mi dovezes 2001M3maniac píše:jojo jsem se před chvíli vrátil z německa a byla tam pěkná 2004ka v plné palbě za 4900 eurlidi na co vy máte hlavu?

.. dneska mi M3maniac dovezl naaaaadhernou X5 4,4i ... je fakticky MOC pekna, jenom jsem ji natankoval .. najel asi 80km po okolnich uzkych okreskach (nemel jsem cas - slavili jsme

doresi se par drobnosti (nivo hlasi, ze nejede, nejaky silentblok vzadu, kopou brzdy kolem 120-140km/h), dokoupim par drobnosti (gumove koberce - je tam "jen" velur a to se pro rodinku nehodi, vanu do kufru, chybi roletka v kufru) .. ale jinak proste parada, svezeni je naprosto dokonale

vybava naprosto bombasticka, vzhled taky, na ceste se to chova uuzasne

toz tak

jeste jednou DIK...
petr