Nemyslel jsem to jako rejpani ale normalni dotaz!DAVe píše:Syrup píše:A uz jsi s tim podvozkem jel, behem tech 2 let co to mas v garazi, nebo ne?Rendis píše: a já,že na nové origo není![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	E34 M5 3,8 - Problém s EDC
- 
				T613
 - Kontaktovat uživatele:

napis uzivateli Fugo, ten to pretesnoval na sve 750, treba ti poradi ... snad mu nebude vadit ze ho prasknu, kdyz jo tak smulaStorm píše:Dík za rozumný komentář, přesně jsi napsal jak to je, pokud není do budoucna jiná cesta než nové org tlumiče od BMW, tak mám strach, že EDC navždy vymře a to je veliká škoda.
jinak je to divne ze ti nejde jen predek, protoze je to jak pises - pokud se neco podela melo by to ztuhnout vsechno ... snad me napada spatne naklonove cidlo pro predek (najdes ho pod P blatnikem), vzadu je to same v podbehu, uz jsem nejake EDC kuchal a casto byvaji draty v dost spatnem stavu od bordelu z kola nebo zoxidovane konektory apod ...
tady jsem upl nejake cteni jestli ho uz nemas http://www.edisk.cz/stahni/69833/edc.pdf_895.05KB.html
- Storm
 - Klubové ID: 1255

Díky za to čtení ! Určitě se mi to bude hodit, o Fugovi se píše v souvislosti s tímto tématem v 7er, takže si ho zas tak nepráskl  

Ten problém je opravdu v těch předcích, houpe se pouze na pružinách, já ani nevím, zda to jde rozebrat, nebo nějakým způsobem zjistit, zda je tam kapalina, nebo já nevím co, vůbec nevím co s tím.
Ještě mně napadlo, nemůžou být nefunkční všechny čtyři tlumiče a na zadní nápravě to tlumení částečně nahrazuje nivo ? Během jízdy se zadek chová normálně ...

Ten problém je opravdu v těch předcích, houpe se pouze na pružinách, já ani nevím, zda to jde rozebrat, nebo nějakým způsobem zjistit, zda je tam kapalina, nebo já nevím co, vůbec nevím co s tím.
Ještě mně napadlo, nemůžou být nefunkční všechny čtyři tlumiče a na zadní nápravě to tlumení částečně nahrazuje nivo ? Během jízdy se zadek chová normálně ...
- Storm
 - Klubové ID: 1255

Pokud máš stejný názor jako já, tak půjdu po chybě ABS co mi píše na palubce jako závadu.T613 píše:vidis to nivo je dost mozne ze neco pobere, a hlavne zadek je lehky takze tam ani nepoznas tolik mrtve tlumice jak na predku ze jo ... takze potom by to sedelo - ze nefunguje opravdu cely system
Pokud nejde ABS, celý systém EDC se "odpojí", takže možná bude problém v tom.