a tu vybavu co to ma bych rekl ze cslko nemelo,ale look to ma moc peknej podobnou bilou prebastlenou,jsem v lete videl v casaku a ani ta barva neni alpin weiss ale je to ibisweiss z audi ale nevim jestli je to ona
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
No možná sem zvolil špatný slovo, ale mě se líbí origo vzhled, nebo případně dodělaný CSL nárazníky a zadní víko kufru. Nic víc, nic míň.. Tady tahle má jinou kapotu s mírným zamračením světel, nehezké přítlačné lízátko pod nárazníkem a ty límocové kola sou takové jak bych to řekl, náko tomu uplně na 100% nesedí.
No možná sem zvolil špatný slovo, ale mě se líbí origo vzhled, nebo případně dodělaný CSL nárazníky a zadní víko kufru. Nic víc, nic míň.. Tady tahle má jinou kapotu s mírným zamračením světel, nehezké přítlačné lízátko pod nárazníkem a ty límocové kola sou takové jak bych to řekl, náko tomu uplně na 100% nesedí.
jsem stejnyho nazoru plus ty zavareny kliky bych tak nemusel...
ta druha rozhodne lepsi...na strechu bych hodil karbonovou folii a zadni viko ala csl..nejlip taky karbon..nebo normal, ale na tu strechu bych to hodil..jeden klubak Martyn myslim se jmenuje to mel na 330kupe a vypadalo to skvele
DAVe píše:ta druha rozhodne lepsi...na strechu bych hodil karbonovou folii a zadni viko ala csl..nejlip taky karbon..nebo normal, ale na tu strechu bych to hodil..jeden klubak Martyn myslim se jmenuje to mel na 330kupe a vypadalo to skvele
Heh diky:) lepsi fotky nemam strechy:(
Ale je fakt ze to budilo pozornost:)
No to už je lepší, ale pořád to neni ono. Prostě moje vysněná E46 M3 je přesně tato. (jen bych nedával ledvinky do černé a vnitřky světel taky né do žluté barvy)
kosh píše:až na to zadní víko kufru to je dobré. Origo CSL je o hodně lepší
Jojo ale už to vypadá hodně podobně. No samo, že sem plánoval koupit origo CSL zadní kufr, ale jestli je částka v ETK pravdivá, tak chcou jen za CSL zadní kufr €68055,00 což je vcelku komedie. To stojí víc než jetý CSL. Asi chyba. Čekal bych max. 30 klacků.
24tis stoji predni mtechnic naraznik na tricitku myslim ze to viko kufru bude peknej baksis...a neni nahodou z karbonu ?! jako cena 6800E by byla monstrozni ale 68000E to je myslim uplne mimo misu
btw: ta modra ji sekne,ty individual barvy sou krasny
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance