uz sem videl takove, ktere moc videt nejsou... ty mas zrejme jine...100RM píše:Tak znovu - tmave svetla mam na aute aj ja (mozes sa mrknut na obrazok nalavo). Su normalne homologovane, svietivost maju normalnu a na tej tmavej farbe vyzeraju stokrat lepsie jak cire, kapis ? Ale jasne, sto ludi sto chuti...krakatit píše:na poradny auto se takovy picoviny nedavaj, je zajimavy ze tyhlety kourovy svetla maj dycky auta levnejsi kategorie... to samy plati o prisernejch a nekdy fakt nevkusnejch kridlech... votuzingBilstein píše:Hlavně to asi nebude žádná folie ale normalně kouřový sklo(plast). A ty lampy sou super.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Míííšo - tuning :-)))
-
- Klubové ID: 1127
- Kontaktovat uživatele:
tohle pry jsou origo Kamei.krakatit píše:uz sem videl takove, ktere moc videt nejsou... ty mas zrejme jine...100RM píše:Tak znovu - tmave svetla mam na aute aj ja (mozes sa mrknut na obrazok nalavo). Su normalne homologovane, svietivost maju normalnu a na tej tmavej farbe vyzeraju stokrat lepsie jak cire, kapis ? Ale jasne, sto ludi sto chuti...krakatit píše: na poradny auto se takovy picoviny nedavaj, je zajimavy ze tyhlety kourovy svetla maj dycky auta levnejsi kategorie... to samy plati o prisernejch a nekdy fakt nevkusnejch kridlech... votuzing
BTW. na minisrazu byla debata na tema zadni svetla u E36 tak by me zajimalo jak to ma doopravdy svitit. Odpovi mi prosim nekdo? dik
-
- Klubové ID: 1110
- Kontaktovat uživatele:
Kazdemu se libi neco jineho.Tak jim to proste nech nebo si toho nevsimej.krakatit píše:na poradny auto se takovy picoviny nedavaj, je zajimavy ze tyhlety kourovy svetla maj dycky auta levnejsi kategorie... to samy plati o prisernejch a nekdy fakt nevkusnejch kridlech... votuzingBilstein píše:Hlavně to asi nebude žádná folie ale normalně kouřový sklo(plast). A ty lampy sou super.

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle světla jsou začouzený crystaly od Fk mam je z ebay a vyšli nový na cca 2500-3000 kč ted nevim přesně, viditelnost bych řekl lepší než s originályBilstein píše:Hlavně to asi nebude žádná folie ale normalně kouřový sklo(plast). A ty lampy sou super.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!