Bilstein píše:Hlavně to asi nebude žádná folie ale normalně kouřový sklo(plast). A ty lampy sou super.
na poradny auto se takovy picoviny nedavaj, je zajimavy ze tyhlety kourovy svetla maj dycky auta levnejsi kategorie... to samy plati o prisernejch a nekdy fakt nevkusnejch kridlech... votuzing
Tak znovu - tmave svetla mam na aute aj ja (mozes sa mrknut na obrazok nalavo). Su normalne homologovane, svietivost maju normalnu a na tej tmavej farbe vyzeraju stokrat lepsie jak cire, kapis ? Ale jasne, sto ludi sto chuti...
uz sem videl takove, ktere moc videt nejsou... ty mas zrejme jine...
krakatit píše:[quote="Bilstein"]Hlavně to asi nebude žádná folie ale normalně kouřový sklo(plast). A ty lampy sou super.
na poradny auto se takovy picoviny nedavaj, je zajimavy ze tyhlety kourovy svetla maj dycky auta levnejsi kategorie... to samy plati o prisernejch a nekdy fakt nevkusnejch kridlech... votuzing
Tak znovu - tmave svetla mam na aute aj ja (mozes sa mrknut na obrazok nalavo). Su normalne homologovane, svietivost maju normalnu a na tej tmavej farbe vyzeraju stokrat lepsie jak cire, kapis ? Ale jasne, sto ludi sto chuti...
uz sem videl takove, ktere moc videt nejsou... ty mas zrejme jine...[/quote]tohle pry jsou origo Kamei.
BTW. na minisrazu byla debata na tema zadni svetla u E36 tak by me zajimalo jak to ma doopravdy svitit. Odpovi mi prosim nekdo? dik
Bilstein píše:Hlavně to asi nebude žádná folie ale normalně kouřový sklo(plast). A ty lampy sou super.
Kazdemu se libi neco jineho.Tak jim to proste nech nebo si toho nevsimej.
Tyhle světla jsou začouzený crystaly od Fk mam je z ebay a vyšli nový na cca 2500-3000 kč ted nevim přesně, viditelnost bych řekl lepší než s originály