Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zverbo

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
chip

#21 Příspěvek od chip »

jezda

#22 Příspěvek od jezda »

zverbo píše:Česka posta, kontrola zakazek nebo tak nejak.

Opět jsem zašel na poštu jak už jsem to udělal několikrát co jsi pořád tvrdil, že něco posíláš a opět mi bylo řečeno, že tam nic není a nebylo a za posledních několik měsíců tam nemám žádnou nevyzvednutou zásilku. A nechal jsem si na poště zkontrolovat to tvoje číslo a žádná zásilka neexistuje.
Tak si říkám, že si už ze mě děláš asi prdel.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#23 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Mno už to moc neukazuje, zkoušel jsem různý variace, třeba to vy-ex-pirovalo.

zverbo píše:Ta e36 ma stala na 160000kč to je viac ako zarobis za rok, ak nieco dokazes v zivote potom pis na druhych a inak je to dva roky dozadu nie donedavna.
160000/12=13333,333333333333333333333333333
"Dámy a pánové, kdo z vás to má.." 8) :P

No v poho, jenom nějak nemusím E36 s vytaženýma lemama jak balony a nárazníkama z jiných modelů..
Perunwit

#24 Příspěvek od Perunwit »

... přístup ve stylu já vydělávám víc než ty, a proto sem víc, ten většinou charakterizuje jistou skupinu spoluobčanů. Co kromě toho, že vyděláš víc než 160kkč za rok, jsi dokázal OMG :lol: ?
zverbo

#25 Příspěvek od zverbo »

Totic píše:Mno už to moc neukazuje, zkoušel jsem různý variace, třeba to vy-ex-pirovalo.

zverbo píše:Ta e36 ma stala na 160000kč to je viac ako zarobis za rok, ak nieco dokazes v zivote potom pis na druhych a inak je to dva roky dozadu nie donedavna.
160000/12=13333,333333333333333333333333333
"Dámy a pánové, kdo z vás to má.." 8) :P

No v poho, jenom nějak nemusím E36 s vytaženýma lemama jak balony a nárazníkama z jiných modelů..

Ta e36 mala naraznik urceny pre e36 nebol z ineho modelu, nebol laminatovy ale vyskozny a stal na 14000kč, lemi to nemalo vytazene ani o 1mm, auto preslo kompletnou rekonstrukciou od nazakazku robeneho vyfuku z chrurgickej ocele od zvodou az po koncovy tlmic, brzdy z M3, jedine co tak ze som tam integroval monitor a navigaciu a kapotu zamracil na e46ku, ked budes mat nejaky projek za sebou potom napis co si dokazal a co si urobil pre spolocnost ty, vedsina zvas ma auta na leasing alebo na uver a robite sa dvolezity iba z dvodu ze polovicka zvas zavidi, mate bordel doma a na druheho ukazujete.
zverbo

#26 Příspěvek od zverbo »

Ano bol som vtedy na iny styl ako dnes, ale clovek si prejde vsetkym, samozrejme dnes by som to nerobil ale aj tak mal som vtej dobe 24 ked som ju prerabal stala ma na 160000kč a ani korunu som si nanu nepozical a ani na samotnu kupu tej e36ky a v dobe ked som mal 24 toto bolo moje 13te BMW mam 28 mal som uz tolko BMW ze to nespocitam ani nemienim tymto machrovat ani sa vytahovat ale sami uvazte pokial sa do niekoho navazate najprv si spocitajte vlastne vysledky.

Som bastard nemam rodicou som z decaku takze kazdu korunu som zarobil rukami! Ako ste natom vy co byvate u rodicou a mate auta na splatky hmm, polovicka zvas tu je takch a nie ze nie, ospravedlnujem sa tym co im toto nepatri ale bohuzial svet je takyto.

Nebudem sem uz pisat lebo to nema zmysel ale kto zvas si kupil a zariadil halu iba preto ze mate vasen k BMW hmm kto no!? Kto zvas pomaha inym zadarmo kto zvas dava diely zadarmo hmm, no kto?!
Přílohy
25.JPG
25.JPG (117.55 KiB) Zobrazeno 4308 x
1.JPG
1.JPG (129.08 KiB) Zobrazeno 4308 x
Perunwit

#27 Příspěvek od Perunwit »

ty hele... asi je to zbytečné pitvání, ale zdaleka si nemyslím, že tu většina lidí má auto na splátky a bydlí u rodičů... lidi, se kterými jsem se zatím dostal do kontaktu jsou právě většinou ve svém oboru odborníky a jsou schopni si svoje bmw uživit ze svých výplat.. já bych spíš řekl, že i když podle toho co píšeš jsi neměl lehkou startovní pozici a někam jsi se dokázal vydrápat, tak by sis měl malinko opravit názor na lidi okolo sebe... protože na druhou stranu jestli si o nich myslíš to co píšeš paušálně, tak nechápu, proč bys jim pak měl pomáhat... leda že by ty pohnutky pramenily z ukojování tvého vlastního ega... ale to pak asi taky není úplně v pořádku. je škoda, že jestli jseš schopnej, jak to prezentuješ, že ti chybí malinko více taktu. já taky nedostal nic, rodiče mám, ale bydlí daleko, živím sebe, rodinu a dvě děti. osočovat ostatní z neschopnosti to mi ale nepřijde jako dobrej nápad. kurvíš si tim sám svoje image.
zverbo

#28 Příspěvek od zverbo »

DAKUJEM, tak ako tak to vypoveda o niecom.
Napisal som ze to neplati pre tych co su opak nerobim si srandu z nikoho vobec nikdy lebo viem ze pokial sa nenarodis do bohatej rodiny tak mas nasrane od zakladu.
Nikdy som neriesil ludi co maju leasing/uver pokial maju respekt, JA SAM OSOBNE pochvalim kazde auto lebo viem co zatim stoji ked si ho zveladujes sam z vyplaty alebo uz z uveru alebo ti nato daju rodicia je vcelku jedno, ale nenavidim ked si ma niekto dobera a sam ma holy kokot tak to preto vsetko.
Chlapi, zase to napisem ale fak poseldny krat - ROZDAL SOM DIELOU ZA XXtisic kč, pomohol som xxludom ZADARMO, niektory mi ani nepodakovali, ked som robil mapy CD/DVD prevas tak ste neboli ochtny mi poslat posrane postovne naspet na učet alebo poslat cokoladu synovi ale aj tak vtom pokracujem lebo BMW sice už len osobne alebo po cest.

Nikdy som nechcel nikoho ojebat ani nepravom zarobit alebo zarobit majland na dieloch nato mam pracu ktoru mam a zarobim kolko zarobim ale zase BMW jednoducho je to moj konicek a zaluba, nikdy som BMW nebral ako auto nato je volksvagen a renolt /sorry za pravopis neviem ako sa to pise/
Risa525

#29 Příspěvek od Risa525 »

kdyby si plnil sliby a choval se jako klubový prodejce....neměl by jsi tady takové vlákno!!!! tak tady nepiš nesmysle...nikdo tady neřeší, kolik kdo bere peněz a kde kdo výrůstal!!!! řešíme tu to, že nejsi zrovna dobrý prodejce!!! NIC VÍC, NIC MÍŇ!!!!tak neházej hrušky mezi jablka!!!

a ta E36ka je naprosto hrozná!!!! z ní by snad nešlo prodat vůbec NIC!!!
zverbo

#30 Příspěvek od zverbo »

prodana za 150000kč
zverbo

#31 Příspěvek od zverbo »

Jezda - pisal ze som mu nedoposlal to co potreboval, tak aby ste vedeli jedna sa o kompletny tempomat na prestavbu do e39 predal som mu to za 1500kč, zaco nezozene ani volic tempomatu a sam zalozil tento topic a sami vidite ze sa ani sam nezval aby som mu to poslal zase a ked som mu to poslal prvy krat tak to neprebral ALE ZVERBO JE NAJHORSI

Risa525 - odoslany napojak, spatny. peniaze vratene do koruny hned! Slubil som mu ze mu dam iny napojak zadarmo aj s mapamy pre jeho otca. Zabudol som nato ako na smrt, prerabka domu, rekonstrukcia autoumyvarky, prestavba odtahovky, rozrabky inych aut dotoho, a hlavne pracovne cestovanie po celej EU, no kto by nezabudol?
-POKUD MI DAS TO DVD PRO OTCE KOUPIM TEN KRYT MOTORU-
s takymito ludmi sa nevybavujem!

KOHO SOM TU URAZIL ALEBO NEJAK NEPRAVOM OBVYNIL POZYVAM HO NA MOJ ZRAZIK KTORI BUDEM ROBIZ UMNA V HALE, GRILOVANIE, AUTOUMYVARKA, DIAGNOSTIKA, DVD/CD MAPY, DIELNA, DROBNE DIELY z ODKLADOVEJ GARAZE od napojakou az po kryty motorou - toto vsetko prevas zadarmo!!!
jezda

#32 Příspěvek od jezda »

Je toto kompletní tempomat na E39 523 benzín? Kromě MF volantu.
Přílohy
tempomat.jpg
tempomat.jpg (123.16 KiB) Zobrazeno 3590 x
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od JaraX »

ne :)
Risa525

#34 Příspěvek od Risa525 »

a to je přesně ono!!! někteří lidé sou nepoučitelní!!!řešíš tu ordinaci v růžové zahradě ale nám jde jen o prodávání dílů!!!

jinak když ses vrátil k tomu nápojáku!!!nevím proč si ho vubec posílal!!!jasně poškozený vnitřní mechanizmus sklápění...pokroucena pružinka atd...vzhledem k neporušené krabičce si o to může udělat každý představu sám!!!! :lol:
ardo

#35 Příspěvek od ardo »

Tak opět negativní komentář..

Od pondělí čekám na řízení SERVOTRONIC bez úniku oleje a dnes přijde OBYČEJNÉ SERVO ŘÍZENÍ zasrané jak dobitek :!: :!:

Tak dnes odesílám zpět ,tak doufám že aspoň balík vyzvedneš a nebudu čekat na vrácení peněz dva měsíce :!:
Perunwit

#36 Příspěvek od Perunwit »

no... já už od Zverba několik měsíců požaduji box na basové repro do touru, bylo mi už přislíbeno, že to přítelkyně druhý den pošle a NIC... a moje zprávy pro něho jsou od jistého data stále nepřečtené... takže bohužel, za mě krajně nespolehlivý kontakt, tento člen.

(to nebudu zmiňovat, že mi to bylo nabízeno zadarmo, což jsem odmítl s tím, že si za to zaplatím)
Risa525

#37 Příspěvek od Risa525 »

ardo píše:Tak opět negativní komentář..

Od pondělí čekám na řízení SERVOTRONIC bez úniku oleje a dnes přijde OBYČEJNÉ SERVO ŘÍZENÍ zasrané jak dobitek :!: :!:

Tak dnes odesílám zpět ,tak doufám že aspoň balík vyzvedneš a nebudu čekat na vrácení peněz dva měsíce :!:

to už je těžko uvěřitelný 8O 8O 8O

Perunwit píše:no... já už od Zverba několik měsíců požaduji box na basové repro do touru, bylo mi už přislíbeno, že to přítelkyně druhý den pošle a NIC... a moje zprávy pro něho jsou od jistého data stále nepřečtené... takže bohužel, za mě krajně nespolehlivý kontakt, tento člen.

(to nebudu zmiňovat, že mi to bylo nabízeno zadarmo, což jsem odmítl s tím, že si za to zaplatím)

taky mi po té aféře nabízel CD s mapami zdarma a kde nic tu nic
Perunwit

#38 Příspěvek od Perunwit »

fakt tohle nechápu... ví co chci a že to nechci zadarmo a když už tam má ode mě 3 zprávy se slušnými dotazy jak to vypadá... a on je pro jistotu nepřečte. Nechápu, fakt.
Perunwit

#39 Příspěvek od Perunwit »

no jasně... mě se nabídl SÁM taky přesně po té "aféře"! takže asi černý svědomí.. bohužel v tom pokračuje.
ardo

#40 Příspěvek od ardo »

Ještě dnes jsem odeslal řízení zpět.
Tady je možno sledovat,jak to dopadne

http://www.ceskaposta.cz/cz/nastroje/sl ... &send.y=11

Informace o zásilce bx0565359710x:

Zásilka podána dne 27.09.2013 na poště 252 10 - Mníšek pod Brdy.
Odpovědět