Jenže ty dveře od půlky svého chodu vyletí nahoru a pokud tam není ten tlumič, tak do dáva rány jak sviňa, až se povolujou šroubky na pantech, takže to OK není.... Určitě to nikomu NEDOPORUČUJU, při první příležitosti dám origo, pač se to fakt nedá.... Já už vím že je musím zbrzdit než dojedou do maxima...ale ti co to neví....GeorgosAc píše:
a pak rad bergose , ketra funguje a je vse OK.

Původní jsem měl plněné od toho borca co již zde byl zmíněn a posouvalo to panty dveří tudiž jsem nutně potřebovla náhradu (násada smetáku už mě omrzela
  Původní jsem měl plněné od toho borca co již zde byl zmíněn a posouvalo to panty dveří tudiž jsem nutně potřebovla náhradu (násada smetáku už mě omrzela  ) a protože jsem měl teď moc výdajů, sáhl sem po těch starlinech za 400 kus. Zpracování na omak perfektní, srovnatelné s originálem, sedli bezvadně a i bezvadně chodí přesně podle představ. Asi v 1/4 chodu zaberou a lehce plynule kufr zvednou až nahoru bez jakýchkoliv rázů. Byl jsem i překvapen že v těch pouzdrech kloubů byla i nachystána vazelínka. Byl jsem docela překvapen a jsem zvědav jak dlouho vydrží. Zatím mohu doporučit
 ) a protože jsem měl teď moc výdajů, sáhl sem po těch starlinech za 400 kus. Zpracování na omak perfektní, srovnatelné s originálem, sedli bezvadně a i bezvadně chodí přesně podle představ. Asi v 1/4 chodu zaberou a lehce plynule kufr zvednou až nahoru bez jakýchkoliv rázů. Byl jsem i překvapen že v těch pouzdrech kloubů byla i nachystána vazelínka. Byl jsem docela překvapen a jsem zvědav jak dlouho vydrží. Zatím mohu doporučit 

a vpravo Killca
 a vpravo Killca