Cihly a pálky nech doma, to si moc nepomůžeš, když rozbiješ 20 předních skel, mohlo by se ti taky stát, že než dojedeš zpátky domů, budeš mít na rukou klepeta a zmrdbazar se ti bude smát ještě víc. Určitě jsou pojištěný proti vandalismu. Pokud to nepomůže, teprve pak bych volal tv.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
pozor na bazar ceske budejovice
Proč to pořád řešíš po telefonu?
zajeď tam ne? Nebo se jich bojíš? Vem sebou do party pár lidí, vysvětli jim pořádně o co jde nejlépe co mají supervyřídilku a vlítněte na ně, ne?
Po telefonu si z tebe bude každej dělat jen srandu a říkat si, že to asi nemyslíš moc vážně, když nejsi schopen hájit svoje práva osobně, neboli: že zas se tolik moc nestalo, když jen telefonuješ a nedošlápneš si na ně přímo u nich!
Cihly a pálky nech doma, to si moc nepomůžeš, když rozbiješ 20 předních skel, mohlo by se ti taky stát, že než dojedeš zpátky domů, budeš mít na rukou klepeta a zmrdbazar se ti bude smát ještě víc. Určitě jsou pojištěný proti vandalismu. Pokud to nepomůže, teprve pak bych volal tv.
-
giovanny
- Klubové ID: 1934
Cihly bych vzal nkdy nevíš co po tobě budou házet oninormann píše:Proč to pořád řešíš po telefonu?zajeď tam ne? Nebo se jich bojíš? Vem sebou do party pár lidí, vysvětli jim pořádně o co jde nejlépe co mají supervyřídilku a vlítněte na ně, ne?
Po telefonu si z tebe bude každej dělat jen srandu a říkat si, že to asi nemyslíš moc vážně, když nejsi schopen hájit svoje práva osobně, neboli: že zas se tolik moc nestalo, když jen telefonuješ a nedošlápneš si na ně přímo u nich!
-
Crazy
- Kontaktovat uživatele:
Tak zrovna tenhle bazar mi dovezl z DE moje prvni coupe..a neda se rict ze by byli nejak neochotni nebo tak neco ale zadrhel tam byl taky i kdyz to auto bylo v ´´ToP Stavu´´ kdyz jsem dorazil z Prahy v 8 vecer po projizdce jsem zjistil ze tam huci difer jak pred smrti, nic mene taky jsem dostal pulrocni zaruku a nechal jsem ho to dopsat rucne na smlouvu(nic o tom tam totiz nebylo) a zvlast se podepsat ze kdyz nedojedu do Praglu tak si pro to prijede, ujednal jsem razantni slevu ihned na miste a zadny za tyden...! Musis jednat a ne ze se na to vyseres!
-
nicoczech
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teďka jezdil a jezdil po bazarech inzerátech a jako co ty lidi ti nevykládaj do telefonu je fakt hrůza jel sem se podívat na červené ISO samozřejmě bouračka a běhal fakt strašně na to že podle nich měl najeto 150000, další skušenost 60000 černý kupé podle majitele nebouraný krásný parádní přijedem a byl po takovej bouračce že musel mít motor minimálně v kufru jestli né dokonce za sebou. Tohle co jsem pořídil je od soukromníka a nemohu si zatím stěžovat no ale ten se tam semnou tři hodiny trápil všecko mě a mechanikovi ukazoval co kde jak homologace původ dokonce dokázal. Takže abych to shrnul tak na bazary bych se vysral a hlavně pořádnou smlouvu... jakmile máš něco takového v ruce tak jsou v hajzlu a můžou to zabalit... jestli ne tak si v zadním otvoru těla 
každopádně se vyplatí odborníka sebou, pokud jím nejsi sám,lepší mu dát třeba litr, než pak zaplatit 50.nicoczech píše:Já jsem teďka jezdil a jezdil po bazarech inzerátech a jako co ty lidi ti nevykládaj do telefonu je fakt hrůza jel sem se podívat na červené ISO samozřejmě bouračka a běhal fakt strašně na to že podle nich měl najeto 150000, další skušenost 60000 černý kupé podle majitele nebouraný krásný parádní přijedem a byl po takovej bouračce že musel mít motor minimálně v kufru jestli né dokonce za sebou. Tohle co jsem pořídil je od soukromníka a nemohu si zatím stěžovat no ale ten se tam semnou tři hodiny trápil všecko mě a mechanikovi ukazoval co kde jak homologace původ dokonce dokázal. Takže abych to shrnul tak na bazary bych se vysral a hlavně pořádnou smlouvu... jakmile máš něco takového v ruce tak jsou v hajzlu a můžou to zabalit... jestli ne tak si v zadním otvoru těla
- Killca
- Klubové ID: 1648
tak to si prijel v male skupince kdyz prijeli magori a tys couvnul, to chce mozna ten vlak sebou, vsak to je normalni strelit srot a pak jeste vyhrozovat pri reseni problemu? ne, razne do nich, po tomhle bych nemoh v klidu spat, dokud bych nevytvoril nejakou mstu, kdyz ne pres prava a zakony, tak jinak
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
pohy
- Klubové ID: 1771
- Kontaktovat uživatele:
tak to dej do tej televize jak tu už někdo říkal, třeba to pomůže, přinejmenším jim to udělá špatnou reklamu a nikdo už tam ani nepáchne a pokud to nepomůže, seber pár klubáků a hurá na magory, myslim že to tu leckdo pro tebe udělá a až jednoho dne chlap vyjde z boudy před bazáč a uvidí tam 10-15 aut s nasranejma klubákama asi mu trkne o co GO