Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak na anonyma

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
fornax

#21 Příspěvek od fornax »

nevolá jenom prudí smskami
patriot
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od patriot »

surfis píše:
patriot píše:
surfis píše:Pokud vím, tak by to měl být přestupek proti občanskému soužití. Zkus zajít na benga a podat trestní oznámení na neznámého pachatele. Oni se tím musí zabývat! Nevím, do jaké míry to bude účiné, ale za pokus to stojí.

Sepíšou to s ním a za měsíc vyrozumění - odloženo dle § 58/3b) zák.č. 200/90 Sb. - pachatel neznámý. Nido se s tím nebude zabývat a hlavně to ani nejde, u p ř e s t u p k u .... :?

Změnit číslo, nejlepší řešení 8)

Ajo, asi to tak bude. Ale pak na co vás tu máme že...? :evil:

To si nemyslel vážně, co ?? :roll: Na takovýto ZLOČIN by měl být vyčleněn tým elitních detektivů, nebo jak ?? :roll: :roll:

Teď vážně, chápu že je to nepříjemné, nenadávej na P ČR, už dávno je zakázáno v těhle věcech šetřit, lustrovat tel. číslo, je to pracné a nákladné .... a nejsou na to lidi. U tr. činů se to samo že dělá 8)
To jen tak na vysvětlenou, aby si nikdo nemyslel, že se na to sere .. atd.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od globusman »

patriot píše:
surfis píše:
patriot píše:[quote="surfis"]Pokud vím, tak by to měl být přestupek proti občanskému soužití. Zkus zajít na benga a podat trestní oznámení na neznámého pachatele. Oni se tím musí zabývat! Nevím, do jaké míry to bude účiné, ale za pokus to stojí.

Sepíšou to s ním a za měsíc vyrozumění - odloženo dle § 58/3b) zák.č. 200/90 Sb. - pachatel neznámý. Nido se s tím nebude zabývat a hlavně to ani nejde, u p ř e s t u p k u .... :?

To si nemyslel vážně, co ?? :roll: Na takovýto ZLOČIN by měl být vyčleněn tým elitních detektivů, nebo jak ?? :roll: :roll:

Teď vážně, chápu že je to nepříjemné, nenadávej na P ČR, už dávno je zakázáno v těhle věcech šetřit, lustrovat tel. číslo, je to pracné a nákladné .... a nejsou na to lidi. U tr. činů se to samo že dělá 8)
To jen tak na vysvětlenou, aby si nikdo nemyslel, že se na to sere .. atd.[/quote]

Ani kdyby prostřednictvím těch sms chodily vyhrůžky: zabiju tě, zmrzačím ti rodinu, zhoří ti barák...?
DFender

#24 Příspěvek od DFender »

fornax píše:nevolá jenom prudí smskami

Ten blacklist funguje samo i na ně, ale musí jít o telefon s operačním systémem -Symbian, WM .... Kup takovajhle telefon a tam se pak dají dělat kouzla ;-)
patriot
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od patriot »

globusman píše:
Ani kdyby prostřednictvím těch sms chodily vyhrůžky: zabiju tě, zmrzačím ti rodinu, zhoří ti barák...?

Muselo by tam být důvodné podezření že to vykoná, dlouhodobě a se vzrůstající tendencí .. atd. To by pak byl tr. čin :wink:
surfis
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od surfis »

patriot píše:
surfis píše:
patriot píše:[quote="surfis"]Pokud vím, tak by to měl být přestupek proti občanskému soužití. Zkus zajít na benga a podat trestní oznámení na neznámého pachatele. Oni se tím musí zabývat! Nevím, do jaké míry to bude účiné, ale za pokus to stojí.

To jen tak na vysvětlenou, aby si nikdo nemyslel, že se na to sere .. atd.[/quote]

Teď ve mě malinko hrklo. To si snad děláš prdel ty ne? Jaký je asi problém u operátora zjistit jestli je to předplacenka, nebo paušál. Mluvím z vlastní zkušenosti, protože jsem byl v tomhle smyslu obviněný! Poslal jsem jednomu kokotovi sms, ať mi dá pokoj a něco o debilech a čurákách a za 14 dní jsem měl doma obsílku k podání vysvětlení za obtěžování! Tak mi neříkej, že to nejde! (bylo to někdy v létě 2007)

To jenom tak na vysvětlenou, aby si věděl, že vím o čem píšu!
prase007

#27 Příspěvek od prase007 »

patriot píše:
globusman píše:

Muselo by tam být důvodné podezření že to vykoná, dlouhodobě a se vzrůstající tendencí .. atd. To by pak byl tr. čin :wink:

Přesně takhle to chodí, kamárádka měla podobnej problém, stanovisko policie - "až vám ublíží, nebo vás zabije, tak s tim teprve můžeme něco dělat"
nehpo

#28 Příspěvek od nehpo »

hehe, zene pre 2 rokmi ukradli kabelku na Narodni tride v obchode, mala tam aj telefon, tak som poslal sms na jej cislo ked bola na vysluchu, so zlodejom som zacal komunikovat (dohadovali sme sa ze necha na nejakom mieste doklady) - ked som chcel od organov vysledovat tak ma poslali niekam - ze to je postup len pri obzvlast zavaznom cine, kokoti...

skoda bola tak 15tis ale to ich nezaujimalo - ale ta zapisnica ma dokazala rozosmiat este dlho potom - ale verim ze niekde existuju aj inteligentni cajti :roll:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od patriot »

surfis píše:
patriot píše:
surfis píše:[quote="patriot"][quote="surfis"]Pokud vím, tak by to měl být přestupek proti občanskému soužití. Zkus zajít na benga a podat trestní oznámení na neznámého pachatele. Oni se tím musí zabývat! Nevím, do jaké míry to bude účiné, ale za pokus to stojí.

Teď ve mě malinko hrklo. To si snad děláš prdel ty ne? Jaký je asi problém u operátora zjistit jestli je to předplacenka, nebo paušál. Mluvím z vlastní zkušenosti, protože jsem byl v tomhle smyslu obviněný! Poslal jsem jednomu kokotovi sms, ať mi dá pokoj a něco o debilech a čurákách a za 14 dní jsem měl doma obsílku k podání vysvětlení za obtěžování! Tak mi neříkej, že to nejde! (bylo to někdy v létě 2007)

To jenom tak na vysvětlenou, aby si věděl, že vím o čem píšu![/quote]

Píšu smrtelně vážně ... 8) Není problém zjistit majitele paušálu. Jde spíše o to, že mi neprokážeš že tu SMSku poslal on. Stačí když řekne že v uvedenou dobu měl telefon v bytě na stole, mohl to napsat otec, matka, bratr, strýc ... bla, bla :? A on byl třeba venku bez telefonu. Chápeš ? Věc se odloží pro důkazní nouzi. Zákony v republice jsou blbě napsané. Ve spoustě případech se čeká až se NĚCO stane :!:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od RuDoSh »

nehpo píše:hehe, zene pre 2 rokmi ukradli kabelku na Narodni tride v obchode, mala tam aj telefon, tak som poslal sms na jej cislo ked bola na vysluchu, so zlodejom som zacal komunikovat (dohadovali sme sa ze necha na nejakom mieste doklady) - ked som chcel od organov vysledovat tak ma poslali niekam - ze to je postup len pri obzvlast zavaznom cine, kokoti...

skoda bola tak 15tis ale to ich nezaujimalo - ale ta zapisnica ma dokazala rozosmiat este dlho potom - ale verim ze niekde existuju aj inteligentni cajti :roll:

u nas to taky neslo..... vykradli firmu, skoda 50k, sebrali 10 telefonu original nerozbalenych a neslo nic..... ani indetifikace pachatelu nepomohla..... ze nemaji dukazy.... :roll: to same kdyz mi ukradli kola jeste na e34....
nehpo

#31 Příspěvek od nehpo »

RuDoSh píše: to same kdyz mi ukradli kola jeste na e34....

to nasere - a v tych kolech si mal pausal alebo predplatenu kartu :?:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od globusman »

nehpo píše:
RuDoSh píše: to same kdyz mi ukradli kola jeste na e34....

to nasere - a v tych kolech si mal pausal alebo predplatenu kartu :?:

Roming :-D
Slid

#33 Příspěvek od Slid »

Nic proti patriotovi, ale už vážně mě začíná srát jak se prostě něco někde stane, tak čtu na tohle policie nemá pravomoci, tohle policie nevyřeší tohle není nad 5tis nic stím neuděláme, nemáme tu lidi na celý kraj pouze jedno auto, to je samé nejde, nemáme, neděláme, neumíme.
Ale jak člověk pojede bez pásu 5metru hned policajt vyskočí ze zabuku a hned bude hrdina a pane řidiči...... fakt síla.Jak budeš parkovat 5cm blíže u přechodu než smíš hned policajt má navrch a pomalu ti prolustruje celej vůz jak nějakému kriminálníkoj co v autě má dvě mrtvoly a 2kg kokainu....... Fakt síla. :roll:
Teď je krize, propuští se, tak to bude další síla, na pracáku nebude místo, tak se půjde k policii, tam berou a ještě tě oblíknou.To sem zvědav jak to bude teď vypadat.
Další policajti si ve službě plácačkama hrajou linej tenis nebo jak to říci.Ale když jsou potřeba, aby se něco řešilo tak bohužel neumíme :ja_nic:
nehpo

#34 Příspěvek od nehpo »

Slid píše: :ja_nic:

s tym sa da v zasade suhlasit ale na druhu stranu sa patriotovi nedivim ze obhajuje neobhajitelne...
keby s nami patriot suhlasil to je ako keby doemixxx priznal ze bieli hiphoperi su komicki trkovia :lol:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od globusman »

Slid píše:Nic proti patriotovi, ale už vážně mě začíná srát jak se prostě něco někde stane, tak čtu na tohle policie nemá pravomoci, tohle policie nevyřeší tohle není nad 5tis nic stím neuděláme, nemáme tu lidi na celý kraj pouze jedno auto, to je samé nejde, nemáme, neděláme, neumíme.
Ale jak člověk pojede bez pásu 5metru hned policajt vyskočí ze zabuku a hned bude hrdina a pane řidiči...... fakt síla.Jak budeš parkovat 5cm blíže u přechodu než smíš hned policajt má navrch a pomalu ti prolustruje celej vůz jak nějakému kriminálníkoj co v autě má dvě mrtvoly a 2kg kokainu....... Fakt síla. :roll:
Teď je krize, propuští se, tak to bude další síla, na pracáku nebude místo, tak se půjde k policii, tam berou a ještě tě oblíknou.To sem zvědav jak to bude teď vypadat.
Další policajti si ve službě plácačkama hrajou linej tenis nebo jak to říci.Ale když jsou potřeba, aby se něco řešilo tak bohužel neumíme :ja_nic:

A nebo dopadnes ja meda z E30 fora. Vesel na prechod asi dve sekundy pred tim, nez naskocila zelena a zrovna na druhe strane prechodu vychazeli policajti z hospody, kde byli na obede asup - litr pokuta - sel jste na cervenou...
Elektro

#36 Příspěvek od Elektro »

Také bych to řešil výměnou čísla,pak bych obeslal známé s informací o novém čísle a nazdar.
Becx

#37 Příspěvek od Becx »

dej jeho cislo s inzeratem na chat do mistnosti "kluci na kluky" a ver, ze bude mit tolik nabidek, ze nebude mit cas obtezovat tvou zenu:-)
///M3
patriot
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od patriot »

Slid píše:Nic proti patriotovi, ale už vážně mě začíná srát ...

Podívej, řeknu ti to asi takhle ... Pouze jsem tady citoval různé zákony, vyhlášky, interní nařízení .. atd, které ať se mi to (a nebo i tobě líbí/nelíbí), tak je musí Polici dodržovat a respektovat, nic víc :!:

Není to z mé hlavy, já si to nevymyslel, tak to tak prosím ber ... :wink:
A věř mi, že nemám nejmenší důvod Vám tady lhát a srát si do huby...

Možná než tady plkat na fóru by bylo lepší si postěžovat v poslanecké sněmovně, proč je tr. čin až od 5 tis škody, proč je málo policie v ulicích, proč se u přestupku nezjišťují tel. čísla, proč ..... :roll:

Za tohle patriot nemůže ...

Chápeš co jsem napsal ?? :roll: :roll: :roll:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od patriot »

nehpo píše:
Slid píše: :ja_nic:

s tym sa da v zasade suhlasit ale na druhu stranu sa patriotovi nedivim ze obhajuje neobhajitelne...

Z čeho si usoudil, že obhajuji neobhajitelné ??? :roll: :roll:

1.) nic neobhajuji
2.) pouze jsem uvedl jak to funguje v praxi, nastínil jsem běžný postup, nic víc...

Ty s tím třeba nesouhlasíš (tvoje věc), proto takhle reaguješ ...
jurasis

#40 Příspěvek od jurasis »

patriot píše:
Slid píše:Nic proti patriotovi, ale už vážně mě začíná srát ...

Podívej, řeknu ti to asi takhle ... Pouze jsem tady citoval různé zákony, vyhlášky, interní nařízení .. atd, které ať se mi to (a nebo i tobě líbí/nelíbí), tak je musí Polici dodržovat a respektovat, nic víc :!:

Není to z mé hlavy, já si to nevymyslel, tak to tak prosím ber ... :wink:
A věř mi, že nemám nejmenší důvod Vám tady lhát a srát si do huby...

Možná než tady plkat na fóru by bylo lepší si postěžovat v poslanecké sněmovně, proč je tr. čin až od 5 tis škody, proč je málo policie v ulicích, proč se u přestupku nezjišťují tel. čísla, proč ..... :roll:

Za tohle patriot nemůže ...

Chápeš co jsem napsal ?? :roll: :roll: :roll:

Mám pocita, že bychom zase měli cinkat klíčema, když se v 89tým policii zrušit nepodařilo, tak snad teď... Stejně jsou k ničemu, když nemají žádnou oporu v zákoně... Aspoň ušetříme, během krize se to hodí, náměstci a jim podobní budou mít víc do kapes...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Odpovědět