patriot píše:[]
ja uz volal 3x kdyz mi vybrali omegu a vzdycky prijeli nafotili a otisky ani zadny jiny stopy nebrali prej mam moc mastnou palubku spinavy kliky atd zlodej nechal sroubovak v mym aute a oni si ho nevzali ze prej si ho mam nechat na pamatku v ty chvili bych mu ten sroubovak nejradsi vrazil do prdele![]()
dokonce pri posledni ani nic nesepisovali ze prej mam dat tel cislo a kdyz ho najdou tak mi zavolaj
Otisky lze sebrat jen z naprosto hladkého a suchého povrchu,např. ze skla. A aby ten otisk byl upotřebitelný, musí tam být vidět obrazce papilárních linií, né jen nějaká šmouha ... Tudíž zde se asi zachovali správně. Lidi co koukají na kriminálku Miami a Las Vegas po nás často chtějí sejmout otisku z koberce, z betonu .. atd

To že to s tebou nesepsali, je u tr. činu špatný, to by měli ... Ale pokud to nebylo vloupání, pachatel se dostal dovnitř nezjištěným způsobem a hlavně bez použití násilí a byla zde škoda jen do 5000,-kč, zde se potom jedná jen o přestupek, k tomu stačí na místě jen poškozeného vytěžit a později to na stanici zaevidovat ...

ja to neresim a v service po druhem vykradeni chteli origo v opelu kam me poslal likvidator pojistovny 50.000kc + 5000kc za radio
ja jenom odpovidal na dotaz je mi jasny ze to neni tak jednoduchy ale pri tom 3 vykradeni kdy jenom rozbil okno nasteti sem to ani nechtel hlasit na pojistku 5000 spoluucast a hajzl to okno rozbil v ne v poledne kurva cerna sem na nej koukal z okna nez sem sebehl uz byl v tahu parchant