Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pokus o kradez E34 540 - Praha 10

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
KAMIL740

#21 Příspěvek od KAMIL740 »

patriot píše:[]

ja uz volal 3x kdyz mi vybrali omegu a vzdycky prijeli nafotili a otisky ani zadny jiny stopy nebrali prej mam moc mastnou palubku spinavy kliky atd zlodej nechal sroubovak v mym aute a oni si ho nevzali ze prej si ho mam nechat na pamatku v ty chvili bych mu ten sroubovak nejradsi vrazil do prdele :D :D dokonce pri posledni ani nic nesepisovali ze prej mam dat tel cislo a kdyz ho najdou tak mi zavolaj

Otisky lze sebrat jen z naprosto hladkého a suchého povrchu,např. ze skla. A aby ten otisk byl upotřebitelný, musí tam být vidět obrazce papilárních linií, né jen nějaká šmouha ... Tudíž zde se asi zachovali správně. Lidi co koukají na kriminálku Miami a Las Vegas po nás často chtějí sejmout otisku z koberce, z betonu .. atd :roll: :roll: :lol: Jen se divím, že nechtějí ještě snímek z družice, že kdyby se to nazoomovalo, mohl by se pachatel poznat ... :lol: :lol:
To že to s tebou nesepsali, je u tr. činu špatný, to by měli ... Ale pokud to nebylo vloupání, pachatel se dostal dovnitř nezjištěným způsobem a hlavně bez použití násilí a byla zde škoda jen do 5000,-kč, zde se potom jedná jen o přestupek, k tomu stačí na místě jen poškozeného vytěžit a později to na stanici zaevidovat ... :wink:[/quote]

ja to neresim a v service po druhem vykradeni chteli origo v opelu kam me poslal likvidator pojistovny 50.000kc + 5000kc za radio

ja jenom odpovidal na dotaz je mi jasny ze to neni tak jednoduchy ale pri tom 3 vykradeni kdy jenom rozbil okno nasteti sem to ani nechtel hlasit na pojistku 5000 spoluucast a hajzl to okno rozbil v ne v poledne kurva cerna sem na nej koukal z okna nez sem sebehl uz byl v tahu parchant :D
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od BeXTeR »

to chce flintu s laserovym zamerovacem a okolo auta pasti na medvedy nebo dalkove odpalovatelny miny 8)

moje auto bylo tak zasrany, ze by z toho asi stejne zadne otisky nesejmuli, navic tim ze se do auta nedostali, jsem si toho vsimnul az uprostred dne...

ted jeste resim GPS, nastesti mam dostatek dobrych kamaradu s rychlymi auty a jeste rychlejsimi pestmi. A diky dvoustupnovemu otresaku ted budu lip spat :)

akorat to zabezpeceni stoji desny prachy, u takovy stary plecky to udela 1/4 ceny auta :D ale co mam delat kdyz jiny nemam a mam ho rad ?! :)

...no, ale stejne je to smutny, ze se ty lidi necejtej blbe takhle hnusne prozit zivot... je to nechutny
Maxiczech

#23 Příspěvek od Maxiczech »

Pak nám sem napiš, jak ses vyspal s tím otřesovačem. Stačí, aby projela vytuněná kára nebo nějaká nabublaná motorka a budeš lítat k autu jak idiot. :?
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od BeXTeR »

moje hlavni vyhoda je, ze jsem v prizemi a na auto vidim z postele :) kdyz projede okolo tatrovka apod. tak auto akorat jednou houke a blikne. Kdyz je otres nebo naklon uz vetsiho razu, tak se to rozhouka na plny kolo.

a popravde, radsi at kazdej curak vi, ze je to precitlivela svina co porad narika, aspon si to rozmyslej nez okolo vubec projdou.
Maxiczech

#25 Příspěvek od Maxiczech »

Tomu rozumim, ale pokud máš pager, tak ten ti taky vrní na nočním stolku nebo ne? Vydrž, jak si toho někdo všimne, tak budou ty zhovadělý teenageři tůrovat u tvýho auta motor schválně. Vím, o čem píšu.. ;)
Budou se zkrátka bavit, jak ti autí kvíká a hrozně hezky bliká.. :twisted:
Já to mám teď pořešený malinko jinak, ale to sem psát.., jak jistě chápeš.., nebudu.. :)
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od BeXTeR »

mas sice pravdu, ale co vic si prat, nez ze vis ze ti obden nekdo prijete otravovat auto... no rekni, kdy uz mas lepsi prilezitost rozbit drzku a byt si tak jistej ?

uplne tu scenku vidim... jak jde nastavana manzelka vypnout ve 3am alarm protoze uz se to neda poslouchat... a kdepak jsem v tu chvili ja :evil: :?:

myslim ze tyhle debily skurveny je potreba eliminovat jednoho po druhym, jinak to nepujde... bohuzel, vecny a nekonecny souboj dobra se zlem :roll:
Maxiczech

#27 Příspěvek od Maxiczech »

Mno.. :roll:
Těžko říct takhle z hlavy.., esli je rozumné pomlátit jedince jenom proto, že mají vytuněný výfuky.. :o
A to, že ti kolem auta jezdějí záměrně jen zěžko dokážeš.. :?
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od BeXTeR »

proc to delaj ?> aby te donutili ten pitomej alarm konecne vypnout, nebo ne ? a kdyz ho vypnes ? co udelaj ? spoil ?

samozrejme nekoho zbit jen proto, ze se 10x za vecer projede kolem meho auta, to je blblost.. to je jen na facku.
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Pumbaa »

to máš celkem v poho že ti ho neukradli no...je to skončilo ´JEN´ u zámku...mi ho vzali celý uplně beze stopy :( ....přímo před barákem a nikdo nic neslyšel ani neviděl..nevím jak to udělali kurvy jedny...měl sem ho 2 měsíce...ale jestli ho nemáš pojištěný tak to určitě udělej!!!doufám ale že už se ti nic podobnýho nestane
j3ykobim

#30 Příspěvek od j3ykobim »

2BeXTeR: no nevim, já když kolem někoho projedu......, a alarm mu z toho blázní, tak si řikám....., že je to nějaká trubka, co si hold neumí nastavit alarm.......(jeho boj) . Ještě mne za to nikdo (krom rodičů) nebuzeroval. Když tak bych mu řekl, ať si to nechá seřídit, že to má rozbitý.... :D
Odpovědět