No já jestli v tom někoho uvidím tak taky nevylezu a nedám mu přes hubu.. Bůh ví kdo to bude a taky bych mohl skončit s průstřelem, že ano... Prostě tady na föru ze mě mluví čistej vztek, ale je mi jasný že na místě musím zachovat chladnou hlavu, protože se taky klidně může stát že nakonec já budu platit jemu za ublížení na zdraví(vymlácený zuby) a tomu dotyčnýmu se za krádež nic nestane. A nebylo by to poprvé ani naposledy s našim trestním řádem... Ale tak rád bych to auto měl zpátky... Mě to pořád přijde jako nějaká ftipná hra, že to auto je někde v Brně schovaný a já ho musím jen najít, ne že mi ho někdo ukradl a nikdy ho už neuvidím:-(Martinéz píše:Sice to asi do budoucna neni nej reseni, ale ze svy zkusenosti doporucuju zachovat v pripade nalezu nebo potkani chladnou hlavu a cekat kdo se u toho objevi, pripadne si nejak prohlidnout kdo to ridi. Ja prestoze je to 4mes, co mi auto zmizelo a naslo se, prestoze mam uplne jiny starosti a vlastne i radosti.. se proste nemuzu smirit s tim, ze jsem nevidel do ksichtu tomu diteti, za kterym jsem jel pulku Prahy.. ucim se do skoly, mam zkouskovy a treba najednou na 2h nejsem schopnej vzteky vubec vnimat co ctu.. Ale at prezije..
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ukradeno E34 524TD, Bronzit-beige metalic
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
-
- Moderátor
JIstě jistě všcko popíšu, já sem lae včera když sem přišel dom byl už takoouvej ťuhýk, že sem víc napsat nezvládl. Takže:
Včera ráno sem vstal, mazal na DI (kdo je z Brna ví jak to tam ráno vypadá) kam mě v sobotu poslal Mr. Policista. Tam mi řekli že tam vůbec nemusím, mám si doma založit doklady a doufat že to auto někdo za 10 let najde... Tak sem utíkal na pojišťovnu zrušit povinnko. Paní si mě ještě pamatovala protože mi před cca 14ti dnama ukradli značku a já tam byl upravovat smlouvu (RZ). Nicméně sem došel dom a čekal sem, až se tamoje princezna vzbudí atd atd.... Nasedli sme do auta, oba útronej výraz protože sme předpokládali že nás čeká dalších více než sto km najetých po Brně a okolí, stejně jako v neděli... Objeli sme znova největší zašívárny, kam by se auto dalo schovat a vyrazili směr Kuřim na Vrakáče. Protstě sem měl takový tušení že tím směrem by to mohlo bejt... Matně sem si pamatoval, že u Černé Hory je nějaká prodejna či ci, tam sme dojeli ale ta byla tak malinkatá, že sem i ze silnice viděl že tam moje auto není. Tak sem se vraceli ke Kuřimi že si prohlídnem ten vrakáč a za Lipůvkou a kned u Kuřimi, prvně sem jel na Lipůvku, ale jak sem byl zamyšlnej, tak sem zapomněl odbočit a okamžitě sem přepočítal trasu, odbočil na Kuřim a hurá pro pití, protže bylo děsný vedro. Projeli sme kruháč mezi Penny a Lidlem frčeli dál, a těsně potom co sme minuli radar (ten co visí u silnice) mi přítulka řekjla že tam něco zahlídal mezi křama na parkovišti.. Sem říkal "to asi nic nebude, ale koupíme pití a zajedem se kouknout zpátky" Ona šla koupit pití, v Albertu (ještě že odmítám nakupovat v Lidlu nebo v Penny, jinak bysme se asi nevrátili), já počkal v autě pořádně ho mezitím vychladil (asi na 25
) ¨Votočil sem káru a zpátky...Z druhýho směru bylo na to parkoviště z poziceřidiče už vidět. Koukám pod strom a hlavou mi to šlo v tomhle pořadí: Helle E34ka, ona se v tom rozeznávání aut pod mým veddením zlepšuje, kurva a je zlatá!!, doprdele má moji RZ. V ten moment byl plyn na podlaze, okolojdoucí chodci se čučeli kterej mladej blbeček tam pálí gumy (teda dohle si jen domýšlím, já čučel pouze směrem k autu) Připlul sem tam zadek toho našeho weekendu skoro ve smyku, zastavli přímo před autem tak aby s ním už nikdo nemohl odjet, vytrhl(doslova a do písmene) mobil z kapsy za drát k Handsfree a vytočil prvně 159 jak sem mi třepaly ruce, a pak 158, kde mě musel operátor uklidnit abych na něho nemluvil tak překotně... Za asi 10 minut připlula přivolaná hlídka (taková křehká slečna ve Felicii kobmi) a oznámila že na nic nemám šahat, že počkáme na kriminálku. Jako by mi to nedošlo. Tou dobou už sem měl auto přes vokýnka vočíhlý (chyběly i moje dioptrický brejle, tak doufám že pachatel má stejný dioptrie jako já) a dovolil sem si otevřít kufr (bez otisků, samo). Tam byla velká díra a v ní nic... No po cca půl hodině přijeli kriminalisti, celý mi to poprášili jak v CSI něším co nejde dolů. Nicméně auto má vylomenej zámek u řidiče, stálo odemčený, celý popatlaný protože bylo pod stromem, vylomená spínačka, jinak bylo ok... až na to že bylo vybraný, vzali i TIC TACy... Místní klučina řekl že tam auto ještě v neděli večer nebylo. Jaeto cca 20 km, tzn LEsná kuřim a nějaký drobný... Sem strašně rád že ho mám doma. Jo a byla kleklá baterka... Nastartoval sem po příjezdu kamaráda, kterej měl ten správnej zlodějskej šroubovák kterým e dalo otočit spínačkou, takže auto momentálně hajá v garáži... A ještě jedna poznámka. Policista v Kuřimi na stanici mi řekl, že většina aut z Brna končí v tam, pachatel ho tam odstaví aby zjistil jestli má nebo nemá vyhledávání... Takže pro všechny co jim ukradou nebo ukradli auto nebo prostě pro kohlokoliv koho z Brna znáte. Prvně se jeďte podívat do Kuřimi, klidně i několikrát... Je to enskutečný štěstí že sme ho našli, fotky dodám až se zase vrátím domou, du vyřizovat zase všemožný papíry a výpovědi... Přeju všem aby jejich příběh měl stejnej konec...
Včera ráno sem vstal, mazal na DI (kdo je z Brna ví jak to tam ráno vypadá) kam mě v sobotu poslal Mr. Policista. Tam mi řekli že tam vůbec nemusím, mám si doma založit doklady a doufat že to auto někdo za 10 let najde... Tak sem utíkal na pojišťovnu zrušit povinnko. Paní si mě ještě pamatovala protože mi před cca 14ti dnama ukradli značku a já tam byl upravovat smlouvu (RZ). Nicméně sem došel dom a čekal sem, až se tamoje princezna vzbudí atd atd.... Nasedli sme do auta, oba útronej výraz protože sme předpokládali že nás čeká dalších více než sto km najetých po Brně a okolí, stejně jako v neděli... Objeli sme znova největší zašívárny, kam by se auto dalo schovat a vyrazili směr Kuřim na Vrakáče. Protstě sem měl takový tušení že tím směrem by to mohlo bejt... Matně sem si pamatoval, že u Černé Hory je nějaká prodejna či ci, tam sme dojeli ale ta byla tak malinkatá, že sem i ze silnice viděl že tam moje auto není. Tak sem se vraceli ke Kuřimi že si prohlídnem ten vrakáč a za Lipůvkou a kned u Kuřimi, prvně sem jel na Lipůvku, ale jak sem byl zamyšlnej, tak sem zapomněl odbočit a okamžitě sem přepočítal trasu, odbočil na Kuřim a hurá pro pití, protže bylo děsný vedro. Projeli sme kruháč mezi Penny a Lidlem frčeli dál, a těsně potom co sme minuli radar (ten co visí u silnice) mi přítulka řekjla že tam něco zahlídal mezi křama na parkovišti.. Sem říkal "to asi nic nebude, ale koupíme pití a zajedem se kouknout zpátky" Ona šla koupit pití, v Albertu (ještě že odmítám nakupovat v Lidlu nebo v Penny, jinak bysme se asi nevrátili), já počkal v autě pořádně ho mezitím vychladil (asi na 25

-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
A teď na ty svině co to kradou...
Malý tip - v Kuřimi se pohybuje taková parta mladistvých, jeden z nich je Kuba Fronc, 23 let, už seděl 2 roky právě za krádeže převážně aut, když ho obvinili, vzal si prý na triko i činy které nespáchal.
Kuřim je zajímavé městečko, pohybuje se tam mnoho divných lidí...
Spojitost stejných(ého) pachatelů(e) s odcizenou e34 z Předkláštěří a s touhle?
http://www.mapy.cz/#x=137940992@y=13316 ... rno-venkov
Malý tip - v Kuřimi se pohybuje taková parta mladistvých, jeden z nich je Kuba Fronc, 23 let, už seděl 2 roky právě za krádeže převážně aut, když ho obvinili, vzal si prý na triko i činy které nespáchal.
-
- Klubové ID: 1625
Jawak píše:A teď na ty svině co to kradou...
ZNAS HO?
Jako nasadit do vybraných lokalit Brna "volavku"Holly píše:Jo super to je, ale teď by to chtělo si došlápnout na zloděje. Policajti říkali že je toho Kuřim plná... ASi bysme měli uspořádat hon BMW klubu na čorkaře

Tak co Brňáci, kdo obětuje auto

Samozřejmě se připojuji ke gratulaci nalezení auta !
-
- Moderátor
Díky, doufám že i ty ho co nejdřív najdeš, pořád koukám... Skoro na parkovišti... Já sem hodím fotky, ale jako bonus k tomu všemu se mi dosral mobil, tak je nemám jak stáhnout na pc...miloshm píše:Ještě jednou gratuluju k nalezení!
Takže jestli jsem to dobře pochopil, tak to auto stálo na parkovišti před těma panelákama?
Díky:) Rád bych ale nějak mi blbne účet, nemůžu přepisovat svoje příspěvky. Tímto bych rád požádal admina aby se mi na to kouknulCZAirwolf píše:Zmen nadpis jinak congrats?

Jo umírá a tímto bych rád poděkoval všem co se třeba i jenpom jednou otočili a popřáli mě hodně štěstí a tím dodali sílu najezdit neskutečný kilometry abych ten svůj skorovrak našel(kdybyste viděli levej práh vzadu pochopili byste proč říkám skorovrak). Ale já ho mám rád. Jinak rovnou sem zaslepil zámky a je tam jen DO a příde tam hroomada zabezpečení, já jim dám zlodějům zas****jmcastro píše:tak to je výborný.. tohle mě potěšilo!!!
naděje umírá poslední....

Díky, nebýt tvýho příběhu asi by mě ani nenapadlo jít ho hledatMartinéz píše:Huste, gratuluju a mam za tebe fakt radost..

taky díky:-) Já sem o něčem takovým uvažoval, ale je to o zničení auta, já měl komplet zničenej mechanismus řidičovejch dveří, spínačku atd atd...honza330d píše:Jako nasadit do vybraných lokalit Brna "volavku" Pořádnou leštěnku a čekat kdo se chytne .
Tak co Brňáci, kdo obětuje auto - je to pro dobrou věc .
Samozřejmě se připojuji ke gratulaci nalezení auta !
-