Zadrželi je, měli je v cele, ale neukázali mi je, zajímalo by mě jak takovej zmrd vypadá... Teď jsem si byl pro nové SPZ, dveřní zámek mám navíc tak ho jen přestavím na svůj klíč a musím sehnat spínačku, páčku tempomatu a lakované dvířka od nádrže. Zajímalo by mě jaký jim hrozí trest, doufám že dostanou aspoň rok.
Tak to je super! Aspoň,že tak...naštěstí fialovejch sedem moc nejezdí:-)...měli by zaplatit škodu ne kurvy, když už měli na béňo? Jinak kousek od Krče bydlim..to jsi mě nepotěšil..
Právě jsem ve svém BMW našel malý techničák od kradeného VW Transporteru, tak ho ještě odvezu na Policii, už jsem jim to volal. A zeptám se jak to pokračuje s feťákama.
tak super a věř že jestli ty smažky neměli nic jiného tak už jsou venku udělej tam aspon tajný vypínač at si proto zase nepřijdou. a to béno kradli a nekupovali
martin33 píše:tak super a věř že jestli ty smažky neměli nic jiného tak už jsou venku udělej tam aspon tajný vypínač at si proto zase nepřijdou. a to béno kradli a nekupovali
jj, když nechávám auto déle o samotě na ulici, raději bez benzínu, je šance že je aspon zachytí kamera za čórku benzínu...
Už jsem uklidil v kufru a dokonce jsem našel pod kobercem chybějící dvířka od nádrže a navíc tam byla sekera a kladivo, to se taky hodí. Taky tam byl cestovní pas asi jednoho z nich:-D
Legend1 píše:Už jsem uklidil v kufru a dokonce jsem našel pod kobercem chybějící dvířka od nádrže a navíc tam byla sekera a kladivo, to se taky hodí. Taky tam byl cestovní pas asi jednoho z nich:-D
teda, se v té sedmě nějak zabydleli hajzlíci. Tak jestli je pustí, víš kde hledat, ne?
Gratulace !!!!
Moje wrtulka se našla až po 3 měsících zubožená, jaktože tak rychle ? To má mega kliku. Prozraď něco přez SZ o pachateli, rád bych to probral jestli to nejsou ti samí zlodějzmrdi. K E32 mám fakt vztah a tohle by se dít nemělo !
Ten pas patřil někomu úplně jinému, pravděpodobně se s ním jen jeden z nich prokazoval. Btw stejně v tom pasu není adresa. Bohužel o pachatelích nic bližšího nevím, akorát že byli 4. Chytili je docela náhodou, kolem půlnoci asi dost nápadně projížděli ulice a vytipovávali si auta, nebo se museli chovat nějakým způsobem nápadně. Někdo zavolal policajty, kteří se pak rozmístili po okolí, až je nakonec zastavili a zjistili že auto patří mě. Podle celkového stavu auta bych řekl, že si ho chtěli nechat a asi ho dát na jiné papíry. Jinak by asi nečistili interiér, nedali by tam rádio na CD, origo poklice bmw atd.