ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Serifus píše:Chyby se maj prej psát sem. Měl jsem hlášku, že Schránka je zaplněna z 100%, tak jsem to promazal na 30 zpráv, ale furt to píše to samé.... Co s tim?
Řeším to samý,jenže já sem to promazal všechno a stejně prd platný furt mi to tam píš že je schránka zaplněna ze 100% můžou mě ted vůbec chodit SZ bo je to nejaký bloklý
Serifus píše:Chyby se maj prej psát sem. Měl jsem hlášku, že Schránka je zaplněna z 100%, tak jsem to promazal na 30 zpráv, ale furt to píše to samé.... Co s tim?
Řeším to samý,jenže já sem to promazal všechno a stejně prd platný furt mi to tam píš že je schránka zaplněna ze 100% můžou mě ted vůbec chodit SZ bo je to nejaký bloklý
A co ted? Pri tech vypadkach db se to trochu zblaznilo
Nedaří se mi odeslat SZ. Nemohu odpovídat a kontaktovat ostatní klubáky. Ani admina.
Všechny zprávy jsem smazal, přesto mám schránku "odpovědi" zaplněnou na 100%. Proč???
alpineman píše:Nedaří se mi odeslat SZ. Nemohu odpovídat a kontaktovat ostatní klubáky. Ani admina. Všechny zprávy jsem smazal, přesto mám schránku "odpovědi" zaplněnou na 100%. Proč???
Help pls!
Ahoj, je možný, že ten ukazatel ukazuje blbě, ale platí to, že když je schránka zaplněná, tak se začne přepisovat od nejstarší SZ. Co konkrétně Ti to píše nebo dělá?