A nebo se muzes nechat dobrovolne zbicovat, efekt to bude mit cca stejnej.Filozof píše:320si e90. sice jen 175koní ale odlehčený motor i auto je lehčí a jede famozně na svuj výkon
https://www.autoweb.cz/bmw-320si/
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nástupce e46
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nástupce e46
Filozof, netaraj furt pitchoviny, ked sa nerozumies... 320si: motor N45, totalny fail od BMW...

Hele ono je to tezke, proste ted vetsina aut je delanych aby to prezilo 100k 5 let.
Pak abys menil veci jak na bezicim pasu.
Ja premyslim ze n54 poslu do sveta a zkusim zanovni C43.
Pak abys menil veci jak na bezicim pasu.
Ja premyslim ze n54 poslu do sveta a zkusim zanovni C43.
Já mám e36tku kabrio a daily škodovku
Holt doba dobrých bmw asi už pominula 

Spíš bych řek,že se ta značka stává nedostupnou pro " obyčejný lidi "
Nemyslím,že by si nemohl člověk bmw koupit,ale následný servis se dá těžko utáhnout s běžnými příjmy.
A v tom vidím rozdíl od starším bmw,kdy se dalo lecos udělat doma v garáži a šikovnej mechanik si poradil s tím ostatním.
Nechci nějak tesknit a stěžovat si,jak starý auta byly lepší a nový horší,protože si pamatuju,že to samý se říkalo když lidi přecházeli z e30 na e36 a e39 a pod. Jak je to narvaný elektronikou a že to nic nemůže vydržet
A za čas se ukázalo,že to byly jen kecy a ty auta dokázali bejt stejně nebo i víc spolehlivý než ty z 80 let.
Ale na mě to dělá dojem,že oni moc dobře věděli co dělají a měli to pod kontrolou.Ale dneska to na mě dělá spíš opačnej dojem-všechno rychlou jehlou,hlavně aby jsme byly první a hned s tím na trh.A zákazník to otestuje v provozu
Myslím,že ten vývoj jde moc rychle a oni se v tom solidně koupou
Ale všichni,ne jenom bmw
Nemyslím,že by si nemohl člověk bmw koupit,ale následný servis se dá těžko utáhnout s běžnými příjmy.
A v tom vidím rozdíl od starším bmw,kdy se dalo lecos udělat doma v garáži a šikovnej mechanik si poradil s tím ostatním.
Nechci nějak tesknit a stěžovat si,jak starý auta byly lepší a nový horší,protože si pamatuju,že to samý se říkalo když lidi přecházeli z e30 na e36 a e39 a pod. Jak je to narvaný elektronikou a že to nic nemůže vydržet

Ale na mě to dělá dojem,že oni moc dobře věděli co dělají a měli to pod kontrolou.Ale dneska to na mě dělá spíš opačnej dojem-všechno rychlou jehlou,hlavně aby jsme byly první a hned s tím na trh.A zákazník to otestuje v provozu

Myslím,že ten vývoj jde moc rychle a oni se v tom solidně koupou

No je fakt že když se ti něco vysype na efkové řadě, tak doma s tím už moc nenaděláš a budeš muset do servisu. Kamošův šéf měl problém se zánovní 328i, padalo mu to do nouzáku. Zavezl to do Renocaru v Brně a až po skoro 3 měsících zjistili, že to má vytahaný rozvoďák. Bohužel si nezaplatil delší záruku, takže oprava nějakých 100tis kaček.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tpč radit někomu, aby si koupil N45
asi je lepší si rovnou podřezat žíly 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
Ono taky s teme restrikcema z EU atd se to blbe dela.
Navic se vsude ma setrit aby se plnilo prani vedeni.
Chces mit trochu klid, tak si kup auto nove a po zaruce sup s nim do sveta.
Navic se vsude ma setrit aby se plnilo prani vedeni.
Chces mit trochu klid, tak si kup auto nove a po zaruce sup s nim do sveta.
- TurboShnek
To by se ti moc nevyplatilo protože cena auta právě nejvíc padá v prvních 5 letech. On nikdo není tak hloupý aby si za plno peněz koupil ojetinu hned po záruce, to si rovnou může koupit nový. Já bych si osobně koupil jenom drahý nový auto na firmu, za osobní peníze nejlevnější plechovku, a nebo velmi starý do 50,000 korun a odjezdil bych ho do šrotu (což teď dělámugurundu píše:Chces mit trochu klid, tak si kup auto nove a po zaruce sup s nim do sveta.

Ty časy kdy si koupíš Mercedes kerej ti vydrží celý život už jsou dávno pryč a je třeba používat rozum.

Mě se to líbí 320si ...jako do garáže na zajimavé projíždky fajn. Jasně není to 335i která je jinde a mnohem zábavnější ale stojí kolem 150k..
Co chcete vybrat v segmentu 3er pro lidi co chtějí 4válec a nechtějí R6 to je pak těžké ?
Osobně bych taky koukal na 325-330i. 160 a 190kw verze.
A 320si je aspon zajimavá svým odladěním motoru na 127kw. Přečtěte si recenze.
Jinak jasně beru že N45B20S je speciálka která by měla bejt v garáži na víkendové ježdění a jistě ne na denní.
Stačí se podívat na recenze tohoto vozu přímo od 3 majitelů, charakter a chování vozu na silnici je famozní ikdyž uznávám že by to ještě 30kw chtělo k dokonalosti
https://www.auto.cz/zajimavosti-na-moje ... 20si-22114
Podle mě od dob e39 a e46 a e38 neexistují spolehlivé auta. A tyto jmenované jsou bohužel už hodně staré a zasahuje dost koroze. Ale výhoda stále že to opraví každej šikovnej technik či mechanik a tak se hodně fandů může povozit s R6 motory případně V8 či V12 za zlomek ceny.
Co chcete vybrat v segmentu 3er pro lidi co chtějí 4válec a nechtějí R6 to je pak těžké ?
Osobně bych taky koukal na 325-330i. 160 a 190kw verze.
A 320si je aspon zajimavá svým odladěním motoru na 127kw. Přečtěte si recenze.
Jinak jasně beru že N45B20S je speciálka která by měla bejt v garáži na víkendové ježdění a jistě ne na denní.
Stačí se podívat na recenze tohoto vozu přímo od 3 majitelů, charakter a chování vozu na silnici je famozní ikdyž uznávám že by to ještě 30kw chtělo k dokonalosti
https://www.auto.cz/zajimavosti-na-moje ... 20si-22114
Podle mě od dob e39 a e46 a e38 neexistují spolehlivé auta. A tyto jmenované jsou bohužel už hodně staré a zasahuje dost koroze. Ale výhoda stále že to opraví každej šikovnej technik či mechanik a tak se hodně fandů může povozit s R6 motory případně V8 či V12 za zlomek ceny.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jsou rady nad zlato 
Jel jsi někdy ve čtyřválcové E90? I proti 325i je ten projev tak strašnej, že dobrovolně si to koupí člověk, kterej o tom má jenom iluze, že by to i mohlo jezdit levně a že 125kw je jako fajn, který to asi ani nikdy nemělo. Servis je kapitola sama o sobě, dřív nebo později se to prostě vysere jako všem a bude se plakat nad druhým motorem.
NEBRAT!!!!

Jel jsi někdy ve čtyřválcové E90? I proti 325i je ten projev tak strašnej, že dobrovolně si to koupí člověk, kterej o tom má jenom iluze, že by to i mohlo jezdit levně a že 125kw je jako fajn, který to asi ani nikdy nemělo. Servis je kapitola sama o sobě, dřív nebo později se to prostě vysere jako všem a bude se plakat nad druhým motorem.
NEBRAT!!!!
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
ok nejezdil já preferuji R6 ale zaujalo mě že jsou tyto vozy a dělají majitelé i srazy a jezdí krásné časy na nordschleife atd. Je to prostě pro uzkou skupinu lidí.
Defakto je škoda že není 330si která by byla mnohem zajimavější. 3litr odlehčené auto i motor sportovně odladěný s váhou kolem 1350kg by to byla pecka.
Defakto je škoda že není 330si která by byla mnohem zajimavější. 3litr odlehčené auto i motor sportovně odladěný s váhou kolem 1350kg by to byla pecka.

Jak můžeš někomu radit k autu, o kterém víč piču????
Ty fakt nejsi normální člověk

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Odlehcene e46 s sestivalcema se delaly ve verzi clubsport...
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
kawaman píše:Jak můžeš někomu radit k autu, o kterém víč piču????
Ale tohle je u nej proste normalni,vsem o vsem radi a pritom o tom vi uplny kulovy a vari z vody...to je proste Filozof....

to byla debata nikde jsem nepsal aby šel a koupil si jej jen prostě že je to zajimavé auto. Navíc toto je majitel BMW a auta zná jen se ptal na názory a od toho je debata nic víc.
Zase zamindrákovaní chlapci přišli kopat ... jojo asi jste fakt padlí na hlavu. Je rozdíl debatovat o autech a říkat někomu jdi a kup to či ono.
Petr to moc dobře pochopil a normálně jsme o tom hovořili než jste přišli vy a mleli svoje hov....
Tak nic tady se nesmí ani debatovat o zajimavých modelech ... nic žádná fakta jen melete z obrazu.
Petr ví dobře že to auto není pro něj ale je to zajimavej kus nejen od majitelů co jej vlastní i od ostatních nic víc nic mín.
Spolehlivé auto se už těžko hledá Petře a MB těžko říci. Ta Mazda je zajimavá a má jí pár lidí kolem mě a klidně bych si nějakou 5-7letou koupil už jen kvuli spolehlivosti když se ostatní automobilky tak kazí.

Zase zamindrákovaní chlapci přišli kopat ... jojo asi jste fakt padlí na hlavu. Je rozdíl debatovat o autech a říkat někomu jdi a kup to či ono.
Petr to moc dobře pochopil a normálně jsme o tom hovořili než jste přišli vy a mleli svoje hov....
Tak nic tady se nesmí ani debatovat o zajimavých modelech ... nic žádná fakta jen melete z obrazu.
Petr ví dobře že to auto není pro něj ale je to zajimavej kus nejen od majitelů co jej vlastní i od ostatních nic víc nic mín.
Spolehlivé auto se už těžko hledá Petře a MB těžko říci. Ta Mazda je zajimavá a má jí pár lidí kolem mě a klidně bych si nějakou 5-7letou koupil už jen kvuli spolehlivosti když se ostatní automobilky tak kazí.
Pocuj, tebe nevadi ze ta tu maju vsetci za uplneho k.kota ?
Koukám,že se to tu pěkně rozjelo
Ale diskuze splnila účel,vyslech jsem si různý názory a pochopil,že 4válcovou e90 prostě nebrat.Na tom se asi všichni shodli.

Ale diskuze splnila účel,vyslech jsem si různý názory a pochopil,že 4válcovou e90 prostě nebrat.Na tom se asi všichni shodli.
Filozof na mě působí, že položit tohle fórum je jeho jediným cílem a maká na tom každej den.
Tady nemůže člověk říci svůj názor stim ze se mi libi nejakej model auta který je řidičsky zajímavé. Nic špatného jsem neřekl.
Aspoň vidí ostatní co je tu za lidi jaká zloba znich leze
Nic sem raději nechodte říkat jaké má člověk názory co se mu libi za auta hned bude napaden co si to dovolil vůbec říci. 745-750ky taky potřebuji go motoru ale u těchto aut to nevadí to se smí říkat .
Přitom stačí slušně diskutovat a odpovědět. mě osobně se libi nejen 325i a 330i ale i to speciální iso 320si. A nikomu jej nevnucuji ikdyby to byl špatnej motor co se musí po 200-300 dělat Go stejně jako u V8.
Tannere jen par lidi mě tu napadá ať řeknu cokoliv nic víc v tom nehledej pozoruji to už nejakej čas ... asi je to baví, přesně z toho důvodu jarax před časem odešel ...
Česká natura u velké početné skupiny lidi neumí diskutovat jen napadat a nadávat a osočovat
Aspoň vidí ostatní co je tu za lidi jaká zloba znich leze

Nic sem raději nechodte říkat jaké má člověk názory co se mu libi za auta hned bude napaden co si to dovolil vůbec říci. 745-750ky taky potřebuji go motoru ale u těchto aut to nevadí to se smí říkat .
Přitom stačí slušně diskutovat a odpovědět. mě osobně se libi nejen 325i a 330i ale i to speciální iso 320si. A nikomu jej nevnucuji ikdyby to byl špatnej motor co se musí po 200-300 dělat Go stejně jako u V8.
Tannere jen par lidi mě tu napadá ať řeknu cokoliv nic víc v tom nehledej pozoruji to už nejakej čas ... asi je to baví, přesně z toho důvodu jarax před časem odešel ...
Česká natura u velké početné skupiny lidi neumí diskutovat jen napadat a nadávat a osočovat